Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2009
    Bodovi
    2.117
    Nivo
    10
    Bodovi: 2.117, Nivo: 10
    Bodovi: 2.117, Nivo: 10
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da smo se mimoišli ...

Uzeo sam B-Net-ov xCarNet uz koji se nije mogao birati niti modem niti router već je u ponudi bio samo prastari kabelski modem Scientific Atlanta EPC2100 koji ima jedan lan izlaz. E sada bi trebalo spojiti modem u routerov Wan port i podesiti opcije no nije problem u routeru koliko sam imao vidjeti jer savršeno radi s normalnim B-Net-ovim paketima već je problem u konekciji. Sve je normalno radilo dok su koristili pppoe za spajanje no od kada su se u travnju prepacili na pptp više ne radi, a koliko imam vidjeti, svi koji koriste xCarNet imaju isti problem, jednostavno su se prebacili s pppoe na pptp a da nisu ni bili svjesni što to povlači za sobom. Služba za korisnike je totalno beskorisna, mislim, na tehničkoj podršci im rade honorarci koji nemaju pojma o ničemu, za svako pitanje koje im postaviš nemaju odgovor već samo kažu javiti ćemo Vam se i naravno ne nazovu... Čast iznimkama ima ljudi koji znaju što rade no ti nisu u kontaktu s korisnicima ... Skroz sam razočaran, nemam riječi samo kritike, a nisam jedini...

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potpuno isti problem ovdje.
    Ima već 3 godine B-Net u kombinaciji sa D-Link 524 routerom i do prije par dana sve je radilo savršeno.
    Od prije par dana ne spaja mi se više preko D-Linka, ali ako uštekam direktno laptop u onaj njihov crni modem onda sve radi.
    U stvari spoji se on meni i preko routera, ali ne otvara ništa.
    Doduše u nekoj medjufazi radio mi je jedan messenger, ali sad više ni on ne radi.
    Služba za korisnike je totalni pušing, lik mi je reko nek kupim njihov router, a za ovaj moj mi ne mogu pružit nikakvu podršku.
    Još mi je reko da kao nema teorije da mi ovaj moj router proradi.
    Ali kad sam debila pitao kako to da je do prije par dana godinama sve radilo OK, a sad odjednom ne radi, debil mi je reko da oni stalno rade neke nadogradnje sustava i da njihova mreža više ne podržava D-Link routere.
    Stvarno ne mogu vjerovat koji su to kreteni, T-Com je zakon za ove fušere.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Zyxel ili D-Link WLAN modem od T-coma?
    By fernand0 in forum Stolna računala
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 05-04-2008, 15:04
  2. IGO 8 link
    By sekile in forum Windows Mobile
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 02-02-2008, 02:24
  3. Link za mss
    By danijel_13 in forum Motorola
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 12-01-2006, 18:23
  4. Link za gsm fix!