Mislim da smo se mimoišli ...
Uzeo sam B-Net-ov xCarNet uz koji se nije mogao birati niti modem niti router već je u ponudi bio samo prastari kabelski modem Scientific Atlanta EPC2100 koji ima jedan lan izlaz. E sada bi trebalo spojiti modem u routerov Wan port i podesiti opcije no nije problem u routeru koliko sam imao vidjeti jer savršeno radi s normalnim B-Net-ovim paketima već je problem u konekciji. Sve je normalno radilo dok su koristili pppoe za spajanje no od kada su se u travnju prepacili na pptp više ne radi, a koliko imam vidjeti, svi koji koriste xCarNet imaju isti problem, jednostavno su se prebacili s pppoe na pptp a da nisu ni bili svjesni što to povlači za sobom. Služba za korisnike je totalno beskorisna, mislim, na tehničkoj podršci im rade honorarci koji nemaju pojma o ničemu, za svako pitanje koje im postaviš nemaju odgovor već samo kažu javiti ćemo Vam se i naravno ne nazovu... Čast iznimkama ima ljudi koji znaju što rade no ti nisu u kontaktu s korisnicima ... Skroz sam razočaran, nemam riječi samo kritike, a nisam jedini...

Odgovori uz citat
Bookmarks