...hm, uspoređuješ kruške i jabuke - dummy vs. smartphone, mob bez i sa GPS-om, običan candybar mob s classic tipkovnicom vs. touchscreen ...
...pa daj pomozi i ti malo, što ti je bitno, jesi ikad imao smartphone, nokiu, SE...haj`mo, haj`mo...
Ljudi trebao bih pomoć na samom početku iduće godine mi ističe ugovor sa vipom.I s obzirom da ću produžiti ugovor na 24 mjeseca trebam se odlučiti za jedan od ova dva mobitela za vas molim da mi kažete koji je kvalitetniji iz svakog kuta(slikanje,muzika,internet,softaware,hardware i takve stvari)
hvala na svim odgvorima unaprijed!
...hm, uspoređuješ kruške i jabuke - dummy vs. smartphone, mob bez i sa GPS-om, običan candybar mob s classic tipkovnicom vs. touchscreen ...
...pa daj pomozi i ti malo, što ti je bitno, jesi ikad imao smartphone, nokiu, SE...haj`mo, haj`mo...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
živio sam na SE ali dosadili su mi i želim promjenu.ono što mi je bitno jest kvalitetan zvuk,GPS,WLAN i jako dobra kamera (znam da ovo zvuči kao da sam se već odlučio za nokiu ali ne mogu naći nikakvu usporedbu dajte mi pomozite koji je mobitel konkurentan ovoj nokiji jer tražim u vipu neš takvo slično ali nema ničega..........
ma malo sam si švorc moj budžet je samo 1300kn i ograničen sam na vip
tako da....................
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 29-10-2009 u 22:10
ma nebih se ja tu previše dvoumio...
imao sam svojedobno SE C902 pretpostavljam jako sličan C901,ali to je meni nebo i zemlja
u usporedbi sa nokiom 5800 koju trenutno imam...
moj glas za nokiu
C901:
"dummy", nema wlan, nema GPS, 5 mpx, jača baterija..
5800:
symbian, wlan, GPS, 3,2 mpx, TS, Word, Excel, PowerPoint, Adobe...
Ukratko moje mišljenje:
C901 ima daleko bolju kameru, ali je dummy, ima malo mogućnosti što se tiče aplikacija.
5800 ima lošiju kameru, ali imao sam N73 sa istom kamerom i kamera je bila zadovoljavajuća. Neznam kakva je na ovom mobitelu, ali mislim da je prosječno dobra (po danu). Smartphone (symbian), puno veći izbor aplikacija, tu je i wlan koji je od velike pomoći (barem meni), GPS (mogućnost stavljanja besplatnog programa), Touch Screen je (veći ekran, bolje surfanje, pregledanje slika, gledanje filma... )..
Ako ti kamera i nije toliko bitna, onda bih ja na tvom mjestu uzeo 5800, ako jest, onda C901.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Nerealna usporedba!Svaki ima svoje prednosti i mane.5800je ipak kompletniji mobitel kojem je jedina mana slabija kamera u odnosu na C901 i nedostatak prave tipkovnice(kome to nedostaje naravno).
a šta mislite oće li padat cijena nokiji sad kad dolaze božićne akcije a i po mom mišljenju je već dugo na tržištu
Ja sam par puta imao velika očekivanja ususret Božiću, ali ako je i bilo akcija, uglavnom su to bili mobiteli iz najniže klase.
Bookmarks