Pokušati ću sad sam ručno upisati postavke nakon nekoliko učinjenih radnji koje si mi predložio. Izbrisao sam sve postavke....dobio sms sa novim te sam iste instalirao u mob, ali svejedno ništa. Inaće sam na pretplati i smatram da su postavke koje šalju prilagođene pretplati a ne bonovima. Zvao sam SZK tele 2 i rekao im za problem. Oni su mi u mogučnosti pomoći jedino tako da mi pošalju postavke. Nemogu dati korisničku (tehničku) podršku za svaki mob (u mom skučaju lg) jer im lg kao tvrtka ne daje teh.podršku i podatke za rješavanje problema na pojedinim mobitelima(bez obzira ako su kupljeni u njihovim paketima i trgovinama(mislim na tele2)-tako kaže djevojka u SZK.Ista ta djevojka u SZK je rekla da takve probleme(navodno tehničke) rješavam direktno sa lg predstavnicima u HR i bila je ljubazna pa mi je dala i kontakte istih. Meni svejedno još ne radi mail na mobitelu-iako je nov,uredno kupljen u trgovini,uredno ptpisan ugovor za pretplatu,platio uredno i mjesečne račune. Meni je ta funkcija primanja maila jako bitna zato se i trudim naći rješenje. Dali poslati mob na servis!? Ipak je pod garancijom!!!..................Evo kad smo kod postavki koje moram ubaciti sam.....u gore navedenim pozicijama(access point....internet profile...itd) u mobu već postoje. One postavke koje su ponuđene na Tele2 korisničkim stranicama jednake su postavkama koje već postoje u mom mobu (instalirane sa sms-instalacijom)! Ja i dalje mislim da su mi najvjerovatnije uključene neke dodatne postavke(u mobu pod: NAPREDNE POSTAVKE u Nazivu računa). Neznam šta dalje napraviti???

Odgovori uz citat

Bookmarks