i cyber kakav ti je?
Telefoniranje je beskorisno jer ako je guzva ne javljaju se
A isplati se cekati naravno a i nista od ovoga drugoga mi nije zanimljivo posto sam sa 6600 presao na 6230 i sada to prodajem jer je smece. Tako da mi nije problem nabaviti ni K700 ali P900 je vec nesto posebno sto se tice cijene ali i svega ostaloga. Uostalom danas sam nasao mjesto gdje su dobili par K700 i S65 pa sam mogao uzeti ali nije to to..... HOCU P900![]()
Samo zanima me kakve informacije daju vama u zagrebu kdad pitate za P900 jer ja dobijem drugaciju u svakom ducanu....?
i cyber kakav ti je?
A sto nisi uzeo S65?? Ovdje ga ima u svakom ducanu a cini mi se dosta bolji od SL65.
e to i mene zanima,kažeš dobar je?i kaj,sad češ taj koristiti?
pa onda si uzeo pravi šminkerski,nevjerovatno da
sam si i ja odabrao baš sl65 za šminku dok će P910i
zamjeniti dobar stari SX1.....
šta kažeš da onda s65 ne preporučaš?
ma ne naravno da preporučam 100%
ali kako je cyber rekao 1 "cigla" je dovoljna
a u ovom slučaju će to biti p910i (nadam se)
NEVJEROJATNO!!! vip skratio skoro cijelu ponudu. P900 nema , nokie imaju sve skupa 4 cini mi se itd. Izgleda da od P900 nista. Modao bi uzeti 7610 i prodati je ali cu pricekati jos malo. Ima li tko kakvih ideja ili novosti??
Moja cura je uzela K700i i prezadovoljna je...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kaj imaju nokiju 7610?
kako misliš skrati ponudu. telefoni su rasprodani i dolaze novi modeli P910i i tako to.Izvorno postao konj
dobar grah daleko se čuje
Ma pogledajte vipovu ponudu na www.vipnet.hr pa ce vam biti jasno. To da dolaze novi modeli je vjerojatno ali nista od toga prije kraja akcije cini mi se. Valjda je ova akcija bila da se rjese sto vise starih modela jer jasno da se oni nece nikako prodati nakon sto dodu novi modeli. Ako tko ima kakve informacije moilm da ih posta. hvala.![]()
sam nek se igraju
da ih nebi ja skratio........
Izgleda da bih mogao dobiti P900 ili P910 preko veze koju sam jedva iskopao ali ne nadam se previse..... eto kako to u vipa funkcionira.![]()
Ono šta mene zanima je kakvu će akciju uvaliti nakon ove, jer je prosinac i jednostavno moraju napasti nečim![]()
pa kako češ dobiti kad nema telefona.Izvorno postao konj
P900 je povučen kao i P800. P910i nije još ni došao u VIP centre. Dobra ti je veza kad te tako valja.
dobar grah daleko se čuje
znači ništa od toga nerede?
Kazem da se ne nadam a sto dolazi ili ce doci reci ti meni tko zna??? P910 je trebao davno doci jer P900 se vise ne proizvodi i to jedno tri mjeseca. Tako da P900 i P800 nisu povuceni nego jednostavno nitko ih ne proizvodi pa nemaju gdje nabaviti nove. Uostalom kakva bi to veza bila kada bi si rjesavao nesto sto mogu otici i uzeti sam ili bilo tko drugi u vipcentar????![]()
Novi mobiteli u t-mobile ponudi ( ukljucujuci P910 za 5111,00 kn ) bi mogla natjerati vip da malo obnovi ponudu???![]()
![]()
ja se ne sjecam koliko puta sam vec dosad bio u vipu... ugl kad bi pitao za p900 odgovori su 80% bili da nezna kad ce doc, 10% da nece uopce doc i 10% da ce doc uskoro...
medjutim jos uvjek nisam izgubio volju a sada guzve vise nisu strasne zapravo ih uopce nema... ali sto ako ga uopce nebude? a i ovi ostali malo jaci mobovi se rasprodaju...
cyber zasto nisi uzeo k700? pa nemoze jedan siemens bit bolji od SE-a... a da ne govorimo o funkcijama
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ni meni baš nije nešto,ko igračka...
cek malo...... ja sam isprobao detaljno, bratic ga je uzeo.... ima mp3, ima radio. siemens nema... i s65 ima vise funkcija od sl-a, a cak bi ga radje uzeo zato sta brijem da se te klizne tipkovnice sjebu, zapravo, meni bi se odma sjebalo.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks