...usput jeste li primjetili da se sa ovakvim akcijama potjeće migracija korisnika sa prepaid-a na postpaid???
ne bojim se ja toga...to su napisali za sve one koji
su već sada kupili mobove a za one koji nisu traje do 31.12.
zato su i bile takve gužve u vip centrima a oni namjerno nisu
htjeli punit shopove sa novim tj.skupljim mobitelima...
...usput jeste li primjetili da se sa ovakvim akcijama potjeće migracija korisnika sa prepaid-a na postpaid???
Pa baš i ne, morao si biti vipnetov pretplatnik i trošiti preko 300 kuna u zadnjih 6 mjeseci da bi dobio ovu ponudu...
A da ne spominjem da je trenutno jeftinije biti na prepaidu i kupiti jefitinije mob nego na pretplati...
...dobro ti si bacio računicu a sad se postavi u ulogu običnog korisnika koji rezonira na sljedeći način: " Ovi na pretplati stalno imaju neke pogodnosti da sam se i ja na vrijeme prebacio i ja bi sad..."
Usput znate za ponudu T-mobile-a u kojoj ako sklopiš ugovor na 12 mjeseci možeš kupiti SE T630 za 499 kuna a Motorola E550 za 799 kuna...![]()
da, ipak im je u cilju bilo zadržati korisnike koji ničim nisu vezani i koji u bilo kojem trenutku mogu 'odlepršati', dok je s pretplatnicima ipak malo drukčije, oni si kalkuliraju na ono 'pa svi znaju moj broj, neću mjenjati operatera i prolaziti svu gnjavažu s novim ugovorom... bla-bla...', uostalom na pretplati su većinom (napominjem - većinom) ljudi kojima par kuna sim il tam ne znači previše.Izvorno postao dmi
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...da a sad ove akcije sa sklapanjem aneksa ugovora na 24 mjeseca.
I da se pojavi 3. pola korisnika je pod nekakvim ugovorom...
pa naravno da se i oni moraju osigurat ali nigdje ne piše
da su morali dati baš ovakav dobar popust jer ovo
je gotovo besplatno zamjena novim mobom......
Pa tako se to i radi vani...
Ajde mi recite koji da mob uzmem na toj akciji i neki plus i minus o tom telefonu please!! Stvarno neznam koji da mob uzmem!!!![]()
pa za ovaj postojeći najbolja zamjena ti je k700i
Da hvala i ja sam se dvoumio izmedu njega i 7610 al mi je on ljepši i manji a i sn-ovi su mi full ok! Tako da ću vjerojato uzet njega BTW. dali znaš kako izgledaju slike na ekranu moba? tj. vaše osobno mišljenje o njima!?
Kaj su SN-ovi ako smijem pitati?![]()
Ma smiješ pa sony ericssonovi mobovi! Ali neka netko odgovori please!
Da, ali to se onda piše SE od Sony Ericsson...![]()
na svakom novom mobu dobro izgledaju slike dok se
gledaju na ekranu moba ali kad se prebace na comp
to je već druga priča![]()
tako je, recimo od moje V525 su slike na kompu očajne... ali ajmo sad ontopic...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
eto pošto sam danas bio na infu usput sam
navratio do vip shopa i naravno pogađate
još ništa od skupljih modela mada su se kako
vidim gužve konačno smanjile
probaj za 7-8 dana.
dobar grah daleko se čuje
bez brige nerede ne odustajem ja tako lako![]()
Evo vec par dana obilazim sve moguce vip centre i njihove takozvane partnere a od P900 sam jedino vidio sliku na komadu kartona. Kada pitam hoce li dobaviti sto novo za P900 odgovaraju u vecini najvjerojatnije dok drugi sumjnaju itd. Naravno svi su ga narucili i to je sve sto znaju. Sada mene zanima kako to oni nemogu saznati , jer ako je vip odlucio da ce nabaviti onda ce doci ako nece onda nema. Neznam zasto moraju tako bezveze navlactit ljude da lutaju po ducanima jer se nezna ni kada ni sto dolazi a onda me strah da ce biti a ja ga necu uhvatiti. Posto sam iz splita htio bi pitati kakva je situacija u zagrebu i dali ce tamo dolaziti jer nemam volje svaki dan obilaziti ducane i gubiti vrijeme. Ako ima tko kakvu informaciju bio bih zahvalan.![]()
...i,jel ko uzeo kakav mob..."cyber"...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a čuj "konj" ista situacija ti je u zagrebu
a čekaj ništa ti drugo ne preostaje ima
vremena taj mob se isplati čekat...
Bookmarks