ajme molim Boga da ih obnavljaju da me u pon doceka p900
ma bez brige, obnavljaju oni te 'zalihe' jer im se na kraju isplati.. tak je i s motorolom v525 u vipme ponudi, dođe 60-ak komada do nekog vip centra, plane u sat-dva i za tri dana evo nove pošiljke..Izvorno postao damgol
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ajme molim Boga da ih obnavljaju da me u pon doceka p900
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma ne brini killa bit će mobova još puno uostalom moraju nekaj imat i na
infu pa neće im valjda biti prazne police![]()
@wb malo si zabrijo jer ovo nije tema.
@damgol P900 - 500 kn a P910i - 530 kn
dobar grah daleko se čuje
si uzeo?...Izvorno postao KaKaV NeReD
...pa bolje onda P910...
...i...jesi li...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nažalost ne
OK, od sad ovdje SAMO o ponudi za PRETPLATNIKE. (hebiga morao sam ispravit onu zabludu...)Izvorno postao KaKaV NeReD
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nisam znao da je u tu akciju ukljucen i P910 jer ga nisam vidio u vipovoj ponudi telefona
ne nerede P900 - 499 kn a P910i - 529 knIzvorno postao KaKaV NeReD
a kaj misliš zakaj ja čekam i još nisam uzeo novi mob?
Zadnji uredio damgol : 07-11-2004 u 02:41
P910 jos nije u toj ponudi? kad ce biti? ja ga uzimam. dolazim u 6 ujutro pred poslovnicu ako treba.
a čuj killa moram šutit da prvo ostane primjerak za mene nakon
toga ti se mogu javit![]()
vaj? budem ti ja posudio 529 kuna ako trebas!Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
Izvorno postao KaKaV NeReD
a gdje si to vidio?
Izvorno postao flOorKilla
nazovi službu za korisnike![]()
..."cyber",a na kojeg ti ciljaš...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
eh kad bi mogao rezervirao bi ja i sebi..
ali ak kaj saznam tu javim![]()
gle danas sam sa frendom bio u vip shopu i gajevoj i iblerov trg
u gajevoj je jedva bilo n6600 i to par komada i kaže frajer da
neće više dobivat..... ma boli me briga ak ne kupim p910i a
stvarno bi radouzet ću si sl65....
ali znaš kak se kaže nada umire posljednja![]()
Jedan mali trik - pitajte dal se ova akcija može ostvariti kod vip partnera jer tamo sigurno nema gužvi (bossis dućani su im uglavnom partneri koliko ja znam..), jer znam da si ovak kod partnera mogo (i još možeš) ubost telefon za vip.me akciju s novom tarifom po jeftinoj cijeni (npr. motorola v525 za 191 kn), tak su mi rekli na korisničkoj, pa se raspitajte i za ovu 'pretplatničku' akciju...
Bookmarks