Čovjek ne treba biti pametan da bi uspio. dovoljno je biti snalažljiv.
ma to se začas tak skupi fina lova...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Čovjek ne treba biti pametan da bi uspio. dovoljno je biti snalažljiv.
ma dovoljno je biti glup, pa opljackati nesto...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Tema??? Kako skupiti lovu za mobitel??
kad malo pogledaš to ti je prijevara...iako nije loša ponuda...4 god plačaš pretplatu...kad zbrojiš sve pretplate...
tek sad vidjeh ovo
gle...ja znam da jos moras pitat starce kad moras bit doma..i|sl..al|svejedno,razmisli prije nek napises tak nesto.Pa jel ti plačas ono|kaj potrošiš(razgovor,poruke,gprs) ili dajes vipu "za kavu"?
ni ja nemam pretplatu ,al kuzim da se ovo isplati,ak imas tak velik racun.
oooj zivote
btw sječam se one afere sa t65 za 1kn...bila je takva guzva na|velesajmu da sam izgubio bilokakav interes za mobitele next pola godine
i imam jednu zamolbu ... naime nadam se da čelnici VIPa a posebice Hta pregledavaju podforum
Mobilni Operatera
jerbo ja oču da uvedu nekakve akcije i za vjerne korisnike prepaida.
ljudovi bozji,imam mobitel fakat od samih pocetaka mobitela.kad je 3210 bila ko danas...p990 gti V6
a ne tu neka djeca od 12 godina koja su jucer dobili mobitel.
ocu akciju za nas vjerne pripejdovce!!!
Pa mislim da vip.me ima neki popust za one koji su uzeli ovu šemu sa kreditnom karticom..
...i opet si obavezan svaki mjesec kupovati bon od 150 kn...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
joj daj sad pretjerujete pa fakat je najbolje da svima daju
besplatni mob i onda bi valjda svi bili sretni.
eto ponude za prepaid:
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3957691
Zadnji uredio damgol : 22-12-2004 u 23:04
da stvarno, nemojte pretjerivati...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa kaj onda, nije da te novce nećeš potrošiti, a dobiš telefon full jeftino..Izvorno postao Eminem
evo još zanimljivosti i jedan savjet:
3 gsm operater uvodi 2g i3g telefoniju kod nas u hrvatsku. Uglavnom tele2 će nuditi sony ericsson z1010 po 4500 kuna. to vam je mob prava liga. dvije kamer, 3g, umts, 65k boja, mp3 player, i sve ostalo. Inače isti taj mob možete u srbiji ili bosni kod njih u oglasima nabaviti za otp. 2000kuna.
novi mobitel u srbiji u prodavanicama je 25000 din što je 2500 kuna. kad kupujete kod njih, ne plaćate porez. oni ne moraju plaćatii pdv do 31.12.2004 jer im 01.01 uvode. tako ako imae nekoga tamo, imate priliku za dobar mob duplo jeftinije nego što će kod nas biti za 2 mjeseca...
...nisam ja to ni rekao,novci lako planu i volio bi da dobivam svaki mjesec 150 kn,ali kad ne mogu to doživjeti jer ne mogu kreirati mPin kad nemam kreditnu karticu...Izvorno postao gog
pa tko kaže da to mora biti tvoja kreditna kartica?
a ko kaže da je potrebna kreditna kartica
dobar grah daleko se čuje
Z1010 kupio tip prije par dana u zagrebu , starog mjesec dana za 170 €. A inace je na crno 2500 kn pa mu malo spustis cijenu i super. Dakle ne vjerujem da ce kod tele 2 kostati toliko jer koliko ce onda kostati ostali mobiteli???
kaj 3. operater dobiva i 3g?
BTW, Krumpirko možeš li mi objasniti kako znaš koji telefon i po kojoj cijeni će ga u ponudi imati operater koji još nije niti jedan bts postavio?
a očito je dobro informiran
back on my topic![]()
Da. često se dosađujem kod kuće, pa malo švrljam po internetu i izvlačim informacije. Uglavnom tele2 je proveider koji već dugo postoji u njemačkoj, italiji, francuskoj, austriji i mislim švicarskoj. uglavnom je dobar operater, malo je manje poznatiji, ali ima dobre cijene. A za cijene otprilike odredim cijenu tako da uspoređujem ove modele kod nas koliko koštaju kod njega. Ali imam i dosta prijatelja koji prodaju mobilne uređaja uvežene iz drugih zemalja, pa mi kažu koji valja, koji je tražen, koji će biti itako.
Inače od 01.01.2005 ću na svojoj web str otvoriti dio za mobitele gdje će biti što gdje kako i najpovoljnije nabaviti. što valja a što ne... itd.
ne kužim ?? kaj to ima tak dobro na Z1010. Pa to je prastari aparat cca 2 godine, osim toga ogroman je.
...Izvorno postao KaKaV NeReD
...objasni...
Ma dobar je z1010 i nije star dvije nego jednu godinu. Ali opet je napredan je ima stereo mp3 , 3g video streaming, utor za memorijeske kartice i jos uvijek odlican ekran. I vec je u banku 300 eura. Cijena ce mu jos pasti a onda ce biti vrlo povoljan. I da ne zaboravim ima mini usb port na sebi sto nema niti jedan mob u klasi.
mini usb koriste Motorole. cijena mu je u Italiji oko 125 eura u paketu
...a jel odgovara mini usb sa npr. Card Readera...
...zašto ne???
koja je ovo tema?
Bookmarks