Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 14 PrvaPrva ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 201 do 225 od 336
    Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pogledaj si u garanciju, pise da ako se kvar ne moze rijesiti da se dobije novi uredaj. Ne znam nakon koliko puta, to ti vjerovatno tamo pise
    iPhone 5s 16 GB

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dr.Lemi Pregledaj post
    Meni se HTC Desire prije par dana vratio po treći put sa servisa. Javlja mu se pozadinski šum kod razgovora. Prvi put su zamijenili receiver (radio dobro 10dana), drugi put matičnu ploču (radio dobro par dana), zadnji put su mu rekli da je sve u redu sa mobitelom i reda radi promijenili zvučnik za uho. Šum je i dalje tu. Uz pojavu šuma mi se baterija počne brže prazniti. Kontaktirao sam HTC i sve im objasnio, rekli su da će kontakirati servis pa će mi se javiti. Sada čekam. Nema šanse da više šaljem mob na servis (svaki put bude po tri, četiri tjedna kod njih). Ono što je dobro da su mi produžili garanciju za 6 mjeseci.
    znači, zakinuli su te. trebali su ti produžiti godinu dana ako su ti mjenjali matičnu. ja sam sad u situaciji da, ako mi ne isporuče novi mobitel, da ću prijaviti inspektoratu. mislim čak i osobno.

@imatic: novi uređaj ide samo onda ako u roku 15 dana ne poprave uređaj. dok god uspjevaju u tom roku popravit mobitel, ne moraju izdati novi. no ti možeš poslat žalbu direktno proizvođaču. a oni mogu odlučiti da ti pošalju novi uređaj. samo treba imati evidentirane naloge koje su obrađivali ovi u servisu.
    Zadnji uredio GoGs : 19-02-2011 u 17:43

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako su ti promijenili maticnu garancija treba teci ispocetka. Znaci garancija ti vrijedi 2godine (za desire) od dana kada su ti isporucili uredaj s drugom maticnom.

Kod manjih kvarova garancija se produzuje za vrijeme provedeno na servisu.

To su odredbe zakona o obveznim odnosima, to sto pricaju ovi iz servisa nema veze.
    Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako, ima vas par koji ste upoznati sa mojom situacijom. Dakle, mobitel je naručen 16.02., no dan danas ja mobitel nisam dobio sa servisa. Dakle, 16.2 je meni već trebao biti isporučen novi uređaj, jer je prošlo 15 dana kako je bio na servisu.

Znači, 1.2 je mobitel primljen. 16.2 su oni meni trebali isporučiti novi ili popravljen uređaj, nisu ni jedno od tog napravili. Tada su mi rekli da su mobitel naručili i da čekaju da stigne. Dokle je moje zakonsko strpljenje i tolerancija?

Znači, u kojem roku oni meni moraju dostaviti mobitel sukladno sa zakonom?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.644, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    Ovako, ima vas par koji ste upoznati sa mojom situacijom. Dakle, mobitel je naručen 16.02., no dan danas ja mobitel nisam dobio sa servisa. Dakle, 16.2 je meni već trebao biti isporučen novi uređaj, jer je prošlo 15 dana kako je bio na servisu.

Znači, 1.2 je mobitel primljen. 16.2 su oni meni trebali isporučiti novi ili popravljen uređaj, nisu ni jedno od tog napravili. Tada su mi rekli da su mobitel naručili i da čekaju da stigne. Dokle je moje zakonsko strpljenje i tolerancija?

Znači, u kojem roku oni meni moraju dostaviti mobitel sukladno sa zakonom?
    Sve ovisi o kojem je uređaju riječ..odnosno što ti piše u garanciji. Ako ti piše 15 dana, onda imaš pravo, a ako piše bilo što drugo to će ti biti neki zakonski rok od 45 radnih dana....Što bi značilo da ćeš dugo bez mobitela biti.
    Ali zovi ih i budi uporan.....
    P.S. Vidim da na skoro svakom mobitelu oni mjenjaju matičnu ploču što je teška glupost. Vidio sam slučajeve gdje ne valja zvučnik, i oni kažu da ne valja matična ploča. Svaka njihova dijagnoza je ista.
    Iskreno, ovaj servis je sve gori i gori.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Joker2206 Pregledaj post
    Sve ovisi o kojem je uređaju riječ..odnosno što ti piše u garanciji. Ako ti piše 15 dana, onda imaš pravo, a ako piše bilo što drugo to će ti biti neki zakonski rok od 45 radnih dana....Što bi značilo da ćeš dugo bez mobitela biti.
    Ali zovi ih i budi uporan.....
    P.S. Vidim da na skoro svakom mobitelu oni mjenjaju matičnu ploču što je teška glupost. Vidio sam slučajeve gdje ne valja zvučnik, i oni kažu da ne valja matična ploča. Svaka njihova dijagnoza je ista.
    Iskreno, ovaj servis je sve gori i gori.
    zato što dobivaju najčešće OEM matične ploče i najlakše im je to promjeniti. display i digitizer, matična. to je ono što oni mjenjaju.

Na garanciji piše, da u roku 15 dana, ako uređaj ne bude servisiran, da mora biti zamjenjen za drugi. za sada je prošlo 40 dana.

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa to za zamjenu nije dobra vijest osobito ako ti je prosla garancija.

Sto se tice garancije ne znam sto cekas ako ti pise 15 dana u papirima.
    Salji zalbu u drz. Insp.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Joker2206 Pregledaj post
    Pa to za zamjenu nije dobra vijest osobito ako ti je prosla garancija.

Sto se tice garancije ne znam sto cekas ako ti pise 15 dana u papirima.
    Salji zalbu u drz. Insp.
    dok dobijem uređaj, onda ću im stisnut žalbu. ako im sad stisnem, ko zna što će govna napravit.

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dok dobijem uređaj, onda ću im stisnut žalbu. ako im sad stisnem, ko zna što će govna napravit.
    Nemoj cekat nista. Sto prije rijesis to bolje. Dode ti na isto cekao ili ne samo ces jos vremena trositi na jelte cekanje.
    Zadnji uredio Joker2206 : 14-03-2011 u 19:57

10. 'Hvala' kaže:

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nakon mučnih 2 mjeseca čekanja, loša vijest. naime, zvao sam agramservis, te mi je službenica poručila da oni nažalost ne mogu dobiti novi mobitel pošto im je poslana matična ploča. E sve je to super, oni su dobili matičnu ploču od motorole, no oni nisu ispoštovali rok u kojem moraju meni izdati uređaj i sa time, prekršili izjavu na garantnom listu na koju su se obavezali. Nije li pravno ispravno da tada oni moraju snositi te posljedice i o svom trošku izdati meni novi uređaj koji su dužni?

Ajde malo pravne strane, planiram podići kvalitetnu prijavu tom državnom inspektoratu, da neki qurac i bude od svega toga, jer ovo je stvarno više smješno i toliko sam više lud da ne znam što da napravim od ljutosti. a hoću to smireno riješiti i posjest ih na stolicu. Što mi je sljedeće činiti? da tražim glavnog direktora i njemu prijetim sa prijavama? ili da ih jednostavno prijavim i onda pošaljem obavijest da su prijavljeni i da mogu očekivati inspekcijsku?

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo drugo. Dokle bi ti bio dobar prema njima?
    iPhone 5s 16 GB

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao imaticx Pregledaj post
    Ovo drugo. Dokle bi ti bio dobar prema njima?
    Još uvijek jesam, s obzirom da sam čovjek, dao sam si truda i sastavio pozamašan mail, u kojem sam se pozvao na sve zakone, udrugu potrošača, državnom inspektoratu, prijavu motoroli da izgube licencu ovlaštenog servisa i na kraju, naveo sam da ću i privatnu tužbu podići. Nešto u tom stilu, no ozbiljnim tonom, vrlo diplomatski i staloženo. koga interesira, pošaljem na mail. napravio sam i kronološki tijek događaja kako se sve zbivalo, te nemaju šanse da mi nađu neku nepravilnost.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uz sve moguće probleme i zavrzlame koje sam imao, nakon iscrpnog pisma koje sam im poslao pred tužbu i prijavi DI-u, ipak sam uspio bez intervencija izvući telefon koji mi je bio namjenjen. dakle, dobio sam novi Milestone, sa folijama i svime, garanciju 24 mjeseca od dana kad su mi ga isporučili. Naime, dao sam im rok za ispriku 24 sata i isporuku telefona u roku od 48 sati, drugi dan sam dobio mail da se ispričavaju zbog nastalih problema, kao to nije bilo do njih nego do dobavljača, ali kao da se to mene ne treba ticati i da sam ja oštećen, bla bla. Tako sam dobio taj novi milestone i ajd, srce mi je sad na mjestu nakon više od 2 mjeseca bez telefona. Ovo je krajnji bezobrazluk što su napravili i nadam se da ćete imati barem 10 puta bolja iskustva sa njima.

Naknadno ću poslati još jedan mail direktno motoroli, da pripomognem kako bi izgubili status ovlaštenog servisa. Jadno je to što rade. Oni mene jednog nisu mogli smuljati. Ali sljedećih 10 će sigurno.

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uz sve moguće probleme i zavrzlame koje sam imao, nakon iscrpnog pisma koje sam im poslao pred tužbu i prijavi DI-u, ipak sam uspio bez intervencija izvući telefon koji mi je bio namjenjen. dakle, dobio sam novi Milestone, sa folijama i svime, garanciju 24 mjeseca od dana kad su mi ga isporučili. Naime, dao sam im rok za ispriku 24 sata i isporuku telefona u roku od 48 sati, drugi dan sam dobio mail da se ispričavaju zbog nastalih problema, kao to nije bilo do njih nego do dobavljača, ali kao da se to mene ne treba ticati i da sam ja oštećen, bla bla. Tako sam dobio taj novi milestone i ajd, srce mi je sad na mjestu nakon više od 2 mjeseca bez telefona. Ovo je krajnji bezobrazluk što su napravili i nadam se da ćete imati barem 10 puta bolja iskustva sa njima.

Naknadno ću poslati još jedan mail direktno motoroli, da pripomognem kako bi izgubili status ovlaštenog servisa. Jadno je to što rade. Oni mene jednog nisu mogli smuljati. Ali sljedećih 10 će sigurno.
    Ajd super da si to riješio. Nažalost, ti isto kao ja i hrpa drugih koji smo imali slične slučajeve nismo uspijeli promijeniti njihov način poslovanja, pa izgleda da će na tome ostati dok god im se ne dogodi neki veći gubitak.

Žalosno je to što uvijek stradaju pojedinci potrošači što zbog ovakvog načina odnosa prema kupcima, što zbog neznanja ljudi kakva prava imaju.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Apr 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo i ja sam jedan od ''sretnih'' koji imaju problema sa htc-om hd2. naime, meni se touch jednostavno zaledi dok je mobitel zakljucan. nema sanse da ga otkljucam. mos stiskat sta hoces i pipkati po ekranu koliko god zelis ali nista od toga da on proradi. i taj problem ostane i nakon sto izvadim bateriju i opet ga upalim. proradi tek nakon jedno sat, sat i pol nikakvog tipkanja i prpanja po njemu. mobitel imam malo manje od godinu dana, cuvam ga ko oko u glavi. nemam one poznate ''newtonove kolobare'' ili naftnu mrlju na ekranu, izgleda sasvim normalno. jest da je na njemu snimljen android, ali android imam vec nekih 6 mjeseci i radio je bez premca. i onda se ovo sa touchom pocelo dogadati prije nekih 2 tjedna. btw, da li gubim garanciju ako sam promijenio software?

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Bodovi: 28.295, Nivo: 41
    Bodovi: 28.295, Nivo: 41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako si imao android samo stavljen na karticu i startao ga s onim haret-om onda nisi radio ništa što nebi smio. ako si flashao i slične stvari radio onda to može utjecat na garanciju

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zagor_11 Pregledaj post
    btw, da li gubim garanciju ako sam promijenio software?
    ne ako je išao službeni update gore, u protivnom zavisi od servisera hoće ili neće priznati garanciju, može te ye..ti. Ili kako ti piše joker
    HC4L

7 days registered

Datum registracije
    Apr 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    flashao sam, no lako ja vratim sve na stock windowse koje sam s mobom dobio . bas me zanima sta ce mi ovi u agramu reci kad im donesem mob posto je mobitel kao nov i nema niti jednu ogrebotinu na screenu

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zagor_11 Pregledaj post
    flashao sam, no lako ja vratim sve na stock windowse koje sam s mobom dobio . bas me zanima sta ce mi ovi u agramu reci kad im donesem mob posto je mobitel kao nov i nema niti jednu ogrebotinu na screenu
    nemaju ti što govoriti, imaju ga samo popraviti i to je to. spomeni im rok od 15 dana koliko ti stoji na garanciji (ako je 15 dana, to moraš provjeriti) jer ti je kao mobitel potreban zbog posla, maila, surfanja i svega. i ako si flashao, vrati na stock flash koji si imao i sve riješeno.

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Obavezno vrati stock rom jer u garanciji ti piše ako je software modificiran da se garancija ne priznaje i tek onda na servis.

OT: Nisam znao da je adminu nickname joker...ovo je bila slucajnost.

7 days registered

Datum registracije
    Apr 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo samo da javim da sam vratio stock windowse na mob i odnio ga u t-mobile centar u pz(posto sad nisam tjedan dana bio u zg). teta fino pogledala mob, vidila da touch ne radi i uzela ga. rekla da dolazi za 15 radnih dana i jos mi dala nokiu x6 kao zamjenu. t-mobile u <3

7 days registered

Datum registracije
    Apr 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ljudi,našao sam se u istom problemu sa mmagramservisom samo što ja imam iphone 4 kupljen u vipu i predan na servis 16.03.2011 zbog neke ogromne žute mrlje na ekranu.Još me nisu kontaktirali ni od strane vipa ni od strane mmagramservis,pa pošto je već skoro prošlo 45 dana pripremam žalbu.Meni na garancijskom listu stoji da:" ukoliko kvar nene bude otklonjen u za to određenom zakonskom roku uređaj će biti zamjenjen novim".Pa bi molio vi koji imate iskustva snjima da kažete kako prvo postupiti prema njima,ali prvo me zanima što to znači određeni zakonski rok da li je to 45 dana ili ?,svaki će savijet dobro doći.Hvala

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    LG Optimus 2X
    Operater
    T-Mobile Mrak Tarifa
    Godina
    31
    Bodovi
    11.145
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.145, Nivo: 25
    Bodovi: 11.145, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam odnio HTC Desire u T-Centar jer mi je touch malo radio,većinom ne bi radio.
    Imao sam CM 7 ROM na njemu i bio je rootan,ja sam samo pokrenuo official RUU i updateao preko PC-a,jel sam tim izgubio root,tj. jesam li vratio garanciju?

Koliko bi Desire mogao biti na servisu?

Sa T-Centrom sam zadovoljan,jer su ga odmah isti dan poslali na servis i dobio sam zamjenski mob. - Sony Ericsson XPeria X10

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mstaglicic Pregledaj post
    Ja sam odnio HTC Desire u T-Centar jer mi je touch malo radio,većinom ne bi radio.
    Imao sam CM 7 ROM na njemu i bio je rootan,ja sam samo pokrenuo official RUU i updateao preko PC-a,jel sam tim izgubio root,tj. jesam li vratio garanciju?

Koliko bi Desire mogao biti na servisu?

Sa T-Centrom sam zadovoljan,jer su ga odmah isti dan poslali na servis i dobio sam zamjenski mob. - Sony Ericsson XPeria X10
    probaj staviti neku aplikaciju koja zahtjeva root i pokreni, pa vidi hoće li ti raditi.

26. 'Hvala' kaže:

1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Motorola Milestone
    Operater
    Vip
    Godina
    32
    Bodovi
    2.500
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.500, Nivo: 11
    Bodovi: 2.500, Nivo: 11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    probaj staviti neku aplikaciju koja zahtjeva root i pokreni, pa vidi hoće li ti raditi.
    Mob mu je vec na servisu :/.

+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 14 PrvaPrva ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. LG servis - pohvale/primjedbe...
    By dejan08 in forum LG
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 01-02-2012, 17:49
  2. Sony Ericsson W810i - MMM agramservis
    By mmiillee in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-09-2006, 21:15