Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 14 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 12 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 336
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC HD2, Nokia 6700
    Operater
    Tele2, T-Mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.621
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.621, Nivo: 20
    Bodovi: 7.621, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Kada smo kod garancije zanima me da li važi garancija kod nas ako je uređaj kupljen vani. Konkretno u Francuskoj je kupljen mobitel, Touch HD, 3.8.2009, u dućanu kao slobodan uređaj bez obaveze prema nekom operateru. Da li garancija važi i kod nas?
    nažalost, hrvatska praksa je da se ne priznaju garancije legalno kupljenih uređaja u inozemstvu (čast iznimkama, ako ih uopće ima)... ne znam je li se sad nešto promijenilo u zadnje vrijeme ali ja sam npr. imao neugodnih iskustava sa iPodom koji je bio kupljen u Austriji i sa drugim koji je bio kupljen u New Yorku(!!!)... naravno sredio sam si to sam na kraju za besplatno... malo je off, ali dočarava poslovnost naših servisa
    "Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A propos rainbow efekta na kojega se pozivaju - SE Xperije X1 (i to ne jedan, nego sva tri (nova) aparata koja sam imao priliku provjeriti) imaju identican backlight bleeding problem u desnom, a cesto i u lijevom kutu ekrana - rijec je o prekomjernom "probijanju" osvjetljenja uslijed cega kutovi ekrana ne prikazuju crnu nego tamno sivu nijansu - najbolje je vidljivo pri jacem osvjetljenju i kod tamne pozadine). To je, dakle, design flaw (kao i poklopac na istom mobitelu koji se guli sam od sebe), no, kao takav nije pokriven jamstvom (ako i bude zamijenjen, najvjerojatnije ce biti zamijenjen istim takvim ekranom dok poklopac nece ni pogledati pa makar se pred njima sam od sebe ogulio).

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam da li si dobro razumio što mislm (i oni) pod rainbow efect/Newton rings.
    Efekt se nalazi po sredini ekrana i mislim da nema veze s osvjetljenjem, jer je najvidljiviji dok nema osvjetljenja. Vidio sam ovo i na nekim drugim uređajima, ali touch im je radio.
    Evo jedne slike, nije moj uređaj, ali efekt je jednak

Ono što mene smeta ja da HTC kaže:Efekt postoji, ne znamo što ga je uzrokovalo, ali sigurno je korisnik kriv za njega.

Meni je neobično da nije postojala nikakva uzročno - posljedična veza zbog koje bi ekran prestao reagirati na dodir. Da mi je urađaj pao, ili nešto slično, pa da je ekran prestao raditi odmah, za dva tjedna.... Nikom ništa, ne bi ni tražio garanciju. Ali uređaj sam koristio najnormalnije, odjednom se počeo raštelavati ekran (dogodilo se nekoliko puta) i za dva tjedna je prestao funkcionirati, bez ikakvog utjecaja vanjske sile.
    Zadnji uredio ce3hel : 27-10-2009 u 10:18

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    65.022
    Nivo
    62
    Bodovi: 65.022, Nivo: 62
    Bodovi: 65.022, Nivo: 62
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Negdije si i sam napisao da taj efekt dolazi uslijed jačeg stiskanja ekrana, kao i mogućeg udarca što kažeš da nije došlo u protivnom došlo bi vrlo vjerojatno i do napuknuća ekrana.

Ali isto tako mogao si i nagniječiti ekran, u đepu il gdje već. Ako ni je ni to, a kažeš da je masovna pojava vrlo vjerojatno što je i moguće radi se o lošijoj kvaliteti (modelima) samih ekrana koji svremenom popuste. Za što bi trebao servis reagirati.

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da. Ovo sve gore je mouće. Pitanje je uzroka. Oni kažu otprilike (ne u mojem slučaju, već općenito o newton ringovima):
    "The device is affected by "newton ring", which is caused by customer misuse such as: excessive pressure on the LCD, device torsion, handling with greasy fingers (because of creams, cosmetics, ...). "

Je li ovo vama izgleda normalno? Isti efekt može biti uzrokovan prekomjernom silom i masnim prstima??? WTF

To da sam sam mogao nagnječiti ekran-jesam, mogao sam, sve je pitanje kvalitete ugrađenih materjala. Ja uređaj nisam koristio na drugačiji način, od ostalih uređaja koje imam i na niti jednom nije prestao funkcionirati touchscreen. Očekivao sam od novijeg uređaja barem jednaku ili višu kvalitetu.

Ako znaju da ugrađuju jeftina s*anja od ekrana koji su skloni ovakvim greškama bilo bi ok da to priznaju pod garanciju.

Pa onda mogu staviti toliko loš ekran da puca na najmanji dodir (karikiram) i onda dok ga korisnik dodirne, a ekran pukne reći-ti si kriv-prejako si ga stisnuo.

edit:
    Inače, taj efekt sam primjetio još davno, a i na drugim uređajima, tako da mu nisam davao preveliki značaj.

Još jednom kažem-da nije bilo onog besmislenog navlačenja na početku, kada su stvarno kakali kvake, lakše bi bilo progutati ovo. Imam osjećaj da ti prvo ponude jedan kvar (oštećenje kučišta), pa ako nije to, onda drugi (ogreban ekran), pa onda newton rings, da li će mi biti ponuđena i četvrta i peta verzija kvara?
    Zadnji uredio ce3hel : 27-10-2009 u 11:02

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao N.F. Pregledaj post
    Ono što mene smeta ja da HTC kaže:Efekt postoji, ne znamo što ga je uzrokovalo, ali sigurno je korisnik kriv za njega.
    Znam dobro na sto mislis, samo sam htio ukazati na to da kada im dodjes u servis s drugim, recimo tim backlight problemom, tada ga oni ne vide (jer tesko da korisnik sam moze napraviti takav "feature" na ekranu, dakle, ocito je rijec o losoj izradi i - nikom nista). Kada, medjutim, imas rainbow efekt, tada zbog istoga poniste jamstvo jer njega, istina, moze izazvati i korisnik, ali - NE MORA, pogotovo ako uz njega nema pridruzenih (vidljivih, dokazivih) fizickih ostecenja ekrana. Naime, takodjer je moguce da je do lose izrade, utjecaja vlage i jos nekih sitnica, ali najlakse je okriviti korisnika.

Hocu reci, revno rjesavaju probleme koje bi EVENTUALNO mogli biti prouzroceni od strane korisnika ponistavanjem jamstva dok OCITE greske u izradi (problem s njihove strane) cesto previdjaju. I to, nazalost, nije nista novo...

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Baš tako. Kao da će tražiti tako dugo dok ne nađu "alibi" da odbiju garanciju.

Danas me kontaktirao HTCeurope support, iznio sam im problem, rekli su da će istražiti. Sudeći prema ostalim iskustvima s rainbow efectom, može biti da će priznati garanciju, a možda i ne. Ovakva navlačenja stvarno nisu u redu.

Rok iz garancije od 15 dana je protekao, uređaj je kod njih, a još niti ne znaju da li će priznati garanciju.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako ti ne priznaju garanciju evo jedan lik prodaje povoljno ekran za HD-a

9. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Javili su mi da ipak priznaju garanciju (nakon što sam obavio nekoliko razgovora s HTC Europe). Popravak će trajati još dva tjedna (jer je hd poslan u Italiju).

Inače, prema garanciji imam pravo na novi urađaj ako ga ne poprave u garantnom roku unutar patnaest dana (a priznaju mi garanciju).

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.220
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.220, Nivo: 36
    Bodovi: 22.220, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajde baš super da su ti priznali garanciju .
    PREDATOR

12. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas mi je stigao urađaj, promijenili su ekran u garanciji.

Ako netko ima problema s htc-om u hr, neka se pisano želi htc-u ovdje, puno su susretljiviji ( izmjenio sam x mailova, na kraju me customer support dva puta zvao na mob) i riješe problem.

Postoji i htc anketa, pa imali dobra ili loša iskustva, popunite. Možda dobijemo bolju uslugu.
    Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.

14. 'Hvala' kaže:

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    da priupitam nešto.
    gubim li ja garanciju ako rootam mob(stavim novi rom gore). radi se o HTC uređaju. Android uređaju naime, ali uvjeti su isti vjerojatno

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam, nisam imao niti jedan android urađaj. Na wm-u se ponštava ako ne vratiš orig rom, radio, spl. Ja sam vratio, nije bilo problema.

Pročitaj što točno piše u garanciji. Ako piše da promjene u softu poništavaju garanciju, onda da, ako ne, onda nemaš brige.
    Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kod "rootanja" vrijedi ista stvar kao sa promjenom software-a na WM mobitelima. Nema tu fizičkih izmjena, kad vratiš orig software onda je mobitel u istom stanju kao i WM kad mu vratiš orig software.
    Gledaj na "rootanje" kao na HardSPL kod Win Mo. Po meni je oboje potencijal za gubitak garancije, ali i ne mora biti. Na kraju sve ovisi o "znanju" i količini provjeravanja onih na servisu. Po meni je to glupost jer kako promjena na softwareu može imati veze sa garancijom na hardware komponente mobitela, ali servisu je u interesu da što više odbija garancije pa gledaju i na to. Ili ne gledaju? Uglavnom, ako gledaju to je sramotno jer vani to sigurno nije nešto zbog čega bi se izgubila garancija...

Uglavnom ja se ne dvoumim, "rootanje" i HardSPL is way to go!

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam zašto komplicirate. Jel imate garancijski list? Pročitajte ga.

Vani isto tako ne priznaju garanciju ako promjeniš spl. Idi na xda developers pa pogledaj. Ponekad, uređaj s modanim splom i romom, prođe na garanciji, ali zato jer se ovima u servisu ne da provjeravati i sl. Ako postupiš suprotno garanciji (i promjeniš soft), prepušten si njima, odnosno njihovoj dobroj volji da ti priznaju u garanciji ili ne.

Sa zadnjom stavkom se slažem."rootanje" i HardSPL is way to go!

I ja uvjek stavljem drugi spl i rom, ali čitam garanciju i znam što to povlači za sobom.

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ce3hel Pregledaj post
    Ne znam zašto komplicirate. Jel imate garancijski list? Pročitajte ga.

Vani isto tako ne priznaju garanciju ako promjeniš spl. Idi na xda developers pa pogledaj. Ponekad, uređaj s modanim splom i romom, prođe na garanciji, ali zato jer se ovima u servisu ne da provjeravati i sl. Ako postupiš suprotno garanciji (i promjeniš soft), prepušten si njima, odnosno njihovoj dobroj volji da ti priznaju u garanciji ili ne.

Sa zadnjom stavkom se slažem."rootanje" i HardSPL is way to go!

I ja uvjek stavljem drugi spl i rom, ali čitam garanciju i znam što to povlači za sobom.
    ma pito sam jer sljedeći tjedan planiram uzet HTC Hero.
    no hard feelings

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma nema problema.
    Mažeš odavde skinuti garanciju.

21. 'Hvala' kaže:

VeteranOverdriveTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    43.984
    Nivo
    51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znači sve radi ? uspio sve srediti ?

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

HTC HD TOUCH i MMM agram servis

[SIZE="2"][QUOTE=ce3hel;893166]Na HD-u mi je umro ekran. Za mene to nije kastrofa, jbg događa se, ali je katastrofa kada ti bez razloga ne žele priznati garanciju. Inace Movens nema ništa s tim, oni su samo uvoznik, probleme mi radi mmm agramservis, ovlašteni serviser.

Prvo su mi rekli da imam fizičko oštećenje kučišta. Rekao sam im da toga nema i da sam detaljno fotografirao uređaj prije slanja na servis. Onda su mi rekli da mi ne mogu priznati garanciju jer mi je ekran izgreban
    Treća verzija im je bila da imam "naftnu mrlju" ispod ekrana. To je znak da je touch sloj otišao. Ali nisu znali reći zašto. Fizičkog oštećenja nigdje nema.

Uglavnom, nemam vremana sad pisati sve detalje, ali i dalje mi ne žele priznati garanciju, makar su rekli da mi ne mogu neći nikakvo fizičko oštećenje koje sam ja uzrokovao. Iz daljnjeg razgovara sa serviserom je ispalo da se uređaji uopće ne servisiraju u hrvatskoj (na kraju mi je rekao da je možda unutra samo iskopčan koji kabel) i da im je skupo slati uređaj na servis u Italiju, jer ga oni ne rastavljaju??!!! Svejedno, to ih ne sprečava da ljudima bez razloga odbijaju garanciju.

Za popravak "kvara" za koji zapravo ne znaju uzrok željeli su mi naplatiti 3200kn!! Slovima: tri tisuće i dvjesto kuna!!! Na kraju je rekao da će ako inzistiram uređaj slati u Italiju? Inače trebalo im je dvanaest dana da mi se prvi put jave i kažu da mi garancija ne vrijedi. Nakon mojeg poziva su rekli da ipak nisu sigurni i da će detaljnije nekog pitati, slati u Italiju!? Vjerojatno i sami ne znaju što će učiniti.

Mailao sam HTC o ovom i čekam odgovor.

Pozdrav svima!

Imam neka mala iskustva što se tici servisa u MMM AGRAM SERVISU
    U firmi koristimo 5 HTC i o toga 2 HTC Diamond, 2 HD touch i jedan HD touch 2. Sa svima smo prezadovoljni jer su uređaju vrhunske kvalitete, jedino bi trebalo poboljsat software da se ne smrzava. Uglavnom na HD touch mi je otišlo pozadinsko svjetlo pa sam ga uredno rastavio da vidim o cemu se radi i otkrio da je puknuo flat kabel za backlight.Uredno sam ga slika i poslao mail u servis da mi kažu cijenu popravka. Dobio sam odgovor da se mora zamijeniti display sto je uredu ali cijena od 2652 kn mislim da nije. Nakon totalnog razocaranja uredno sam otisao na ebay i nasao display za 70 dolara sto je super cijena.Skinuo sam manual da se uvjerim dal je to to i sada moj HD TOUCH radi besprijekorno.
    Preporuka:
    Odradi sve sam jer ovi u servisu stvarno nemaju srama.

Pozdrav svima

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mobitel
    HTC HD2
    Operater
    T-mobile
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svako od nas ce vjerovatno imati drugaciji razlog popravka pa tako i razlicito iskustvo sa serviserima WM uređaja. Ja sam 21.01.2010.g. poslao svoj HD na servis poradi toga sto mi je riknula kamera. jednostavno vise nije radila. Nakon par dana sam poslao mail na agramservis da vidim u kojoj je fazi popravak i za cudo nakon pola sata mi je dosao povratni mail da je uredaj proslijeden u centralni servis u Italiju.

Pitanje koje mi se provlaci kroz glavu je pa zar oni nemaju servisera koji moze promjeniti kameru? To mi se cini kao da mi na autu ode sofersajba a serviser posalje auto u ameriku da se ista promjeni. No nista za to.

Na upit koliko se trajati popravak i za koliko cu dana dobiti aparat nazad, odgovor je slijedio kroz 20-tak dana. Zar na garanciji ne pise da ukoliko se popravak ne rijesi unutar garantnog roka od 15 dana trebaju dati novi uredaj. Opet paradoks.

Evo ovoliko od mene pa samo nek se zna, ali u krajnjem slucaju meni barem nisu pokusali podvaliti da je uredaj mehanick ostecen itd kao kod nekih na ovome forumu sto je sramota za ovaj servis.

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da ti je rok 45 radnih dana.
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je u garanciji od HD-a stajalo: 15 dana za rok za popravak ili da ako u tom roku ne mogu popraviti uredaj(a gresku nije prouzročio korisnik, tj ako garancija važi), uredaj mora biti zamjenjen ispravnim.

Ako to piše u garanciji, nema govora o 45 dana.

Imaš pravo tražiti drugi uredaj i oni su ti ga dužni dati.

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam jedno pozitivno iskustvo s agramservisom, doduše ne radi servisiranja HTC mobitela nego huawei odnosno T-mobile Pulsea.
    Meni naime od početka nije radio autofocus i krčao mi je prednji zvučnik, no ja sam tek nakon 2 mjeseca poslao mobitel na servis, preko t-centra...
    Mob je bio gotov za 2 i pol tjedna, zamijenili su mi kameru i prednji zvučnik besplatno i bez ikakvog kompliciranja...

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Njima je u cilju da ne izgube kupca kao sto je t-mobile....tako da ce bez pogovora popraviti uredjaj.
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mobitel
    HTC HD2
    Operater
    T-mobile
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ce3hel Pregledaj post
    Meni je u garanciji od HD-a stajalo: 15 dana za rok za popravak ili da ako u tom roku ne mogu popraviti uredaj(a gresku nije prouzročio korisnik, tj ako garancija važi), uredaj mora biti zamjenjen ispravnim.

Ako to piše u garanciji, nema govora o 45 dana.

Imaš pravo tražiti drugi uredaj i oni su ti ga dužni dati.
    tako je nema tu nikakvih 45 dana i to jos radnih, pise 15 dana a ako u tome roku ne mogu popraviti novi uredaJ.

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 14 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 12 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. LG servis - pohvale/primjedbe...
    By dejan08 in forum LG
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 01-02-2012, 17:49
  2. Sony Ericsson W810i - MMM agramservis
    By mmiillee in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-09-2006, 21:15
  3. Siemens AL21 - MMM agramservis