Heh, ja nedavno prodam kolegi sa posla Nokiu lumiu 630 koju sam kupio svome sinu prije 2 godine. Telefon je bio stvarno jako malo korišten i zadnjih 6 mjeseci je stajao u kutiji. Kolega mi nakon tjedan dana javlja da telefon ne radi kako treba, ne radi touch i ne reagira na power tipku. Obzirom da je bio pod jamstvom odnio ga je u bonbon dućan koji je mob proslijedio na servis. Nakon 2 tjedna stiže mobitel nazad ne popravljen sa pismom od Mobis electronicsa u kojem odbijaju jamstvo radi neovlaštenog otvaranja uređaja i lemljenja na ploči oko power tipke te prilažu nekakve slike na kojima je tobože taj sporan dio koji je diran od strane neovlaštene osobe. Odgovorno tvrdim da uređaj nije NIKADA otvaran niti je bilo što dirano lemilicom. Dakle, zaključak Mobis je isto tako đubre prevarantsko kao i taj Agramservis. Da stvar bude zanimljivija uređaj je nakon par dana proradio sam od sebe i evo radi još uvijek. Znači evidentno je da se navedeni servis služi lažima i podmetanjima kako bi izbjegao popravak u garanciji i to im nažalost prolazi nekažnjeno.
Prodajem S-line MF volan

Odgovori uz citat

Bookmarks