Evo ja danas kupio PwnTunes sa cydie, odvalio sa paypala 7 (6.99) dolarjev. Znam, puno je no ta cijena je sa skoro 50% popusta jer app inače košta 12.99 $. Akcija je do 26.og ovog mjeseca ako se ne varam pa ako netko cijeni mogučnosti aplikacije, sad je vrijeme za šoping. Napominjem da krekane verzije nema niti će je biti vjerujem..
Dakle app, ili bolje rečeno tweak (jer nakon instalacije nema novog programa ili ikone) omogućava ubacivanje pjesama putem najobičnijeg a ujedno i najjednostavnijeg drag&drop načina. Fenomelna stvar je kombinacija foldera i playlista. Naime, kad presnimite folder s npr. nekim albumom, pwntunes automatski napravi playlistu s imenom tog foldera. Svi tagsi uredno se prepoznaju.
Prebacivanje glazbe sa iphone.a natrag na PC radi jednako jednostavno.
Ništa manje fenomenalna od navedenog prebacivanja glazbe nije niti činjenica da se glazba sluša sa defaultnog music appa koji je ipak najbolji za slušanje glazbe s kojim sam se do sad sreo na iphoneu.
Ako koga zanima još nešto oko ovog fenomenalnog tweaka slobodno neka pita. Zaključak bi bio: app je skup no onome tko treba, navedena cijena ne bi trebala pretstavljati problem. Savijet bi bio da napravite cydia account (mozete se reggati sa google ili FB accountom) jer u tom slučaju app vam ostaje raspoloživ za besplatno skidanje kad jednom zamijenite iphone drugom (novijim) modelom..

Odgovori uz citat
Bookmarks