pozz jel ima koja dobra pucacina za iphone, imam nesto ali sve nekako bezveze.
pozz jel ima koja dobra pucacina za iphone, imam nesto ali sve nekako bezveze.
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Znam da se pricalo o ovome, al moram ja opet pitat...
Aplikacija koja prati kam idem sa biciklom, brzina i sve te sitnice, i da se prikaze to na karti (uploada onak, pa da drugi vide). Eto![]()
One day, sky went blue...
iPhone 5s 16 GB
Htio bi aplikaciju koja podržava foldere za slike,npr.htio bi prebacit neku epizodu Alan Forda u posebni folder,pa drugu u drugu itd. tnx![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Imas te u linku, Cyclemeter i cyctastic i brdo jos drugih
iPhone 5s 16 GB
Pozdrav!
Na koji nacin se mogu brze spojiti na wireless, postoji li kakva aplikacija...Vec mi je dosadilo svaki put da idem u setings.......Jos ako bi ta aplikacija podrzavala i VPN to bi bilo super....Iphone 3gs otkljucan...
Hvala na pomoci...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Imam pitanje u vezi Mireo don't panic Croatia navigacije.
Ne mogu naci nigdje u postavkama izzbjegavaj makadam ili neasfaltirane ceste, ovdje u specifikacijama http://www.mireo.hr/DontPanic.aspx pise da izbjegava neasfaltirane ceste, sad dal to treba ukljucit ili automatski ukljuceno da izbjegava neasfaltirane ceste??????
Zna li tko????
EDIT:
Nasao sam u postavkama.
Zadnji uredio marioN96 : 09-05-2011 u 11:43
Ima neka aplikacija da prikazuje sta trosi ram memoriju,prije kad sam pogasio sve aplikacije je imao oko 130mb a sad 100mb pa me zanima sta trosi ostatak
Da li za iPhone postoji neka aplikacija (program) koji pamti sva slova i brojeve koji se otipkaju na iPhoneu kad je ta aplikacija pokrenuta?
kak se zove aplikacija da imas upaljenu kameru pa kad skuzi neku poznatu zgradu da dobijes iformacije o njoj i slicno
Postoji ista aplikacija
http://itunes.apple.com/us/app/googl...284815942?mt=8
iPhone 5s 16 GB
Jel ima neka aplikacija ko iMovie, za edit filmova?![]()
One day, sky went blue...
Ima na cydia nesto da mijenja skin foldera?
imam jb i ne mogu naći ovaj iphonedelivery, a ne znam ni kako se stavlja ovaj http://iphonedelivery.advinux.com/cydia/hm,izgleda da sam instralirao iphonedelivery preko cydie ali kako da ga sad nadjem ili kako da ga pokrenem???
Zadnji uredio robi64 : 05-06-2011 u 12:03
Robert-Honor Magic V2
cydia - manage - sources - edit - add - i tu upises tu adresu. Kad ga doda, idi dolje na search i trazi iphonedelivery
iPhone 5s 16 GB
da jesam ali gore sam postavio pitanje dakle kako to pokrenuti ili ovako:našao sam u search taj iphonedelivery ali kako ga sad instalirati na iphon gore mi je desno modify ako stisnem ikonicu iphone Delivery baci me na iphoneDelivery 0.3.4 i otvori mi se gore desno Reload, pa jer sam ga instaliro onda KAKO DA ZNAM??
Zadnji uredio robi64 : 05-06-2011 u 12:11
Robert-Honor Magic V2
Bookmarks