Ma samo sam upalil i ugasil mobitel... I ukopčam ja to u komp, i pronađe on meni napokon sve one drivere... Nego ima još par stvarčica koje bih htio podijeliti sa vama![]()
1. Uspio sam resetirati onaj Ringtones meni, ali time mi se nije ništa riješilo,osim kaj je postavljenu sve na nulu. Brijem da je stvar ovakva: ja sam odmah kad sam nabavio mob, otključao i izbrisao sve one slike i zvukove sa moba (backupirao sam ih prvo, ali su se stvorili pod imenom ~AlertFilexx.xxx). On očito ima u još jednom fajlu na mobitelu popis tih originalnih zvukova,samo neznam u kojem i kak se to resetira (jel su to mozda oni *.db fajlovi u sound folderu? vidim ih samo preko p2k-a). To sam skužio tako da sam išao u Applications/Alarm i kad sam izabirao zvuk, bile su vibre, continental,classic,alarm,par prazna mjesta,jedan zvuk skinut s kompa,pa opet hrpa praznih mjesta, i onda jos jedan s kompa, te prazan prostor... Dakle,mislim da se Ringtone styles zblesiraju baš zbog tih praznih prostora,očito ga traži u mobu i kad ga ne nađe, izađe iz petlje. Oprostite na dugom postu,ali glavno pitanje je : Kako izbrisati taj prazan prostor da mi se mob prestane blesirat?
2. Jesam li otključavanjem slika i zvukova i njihovim brisanjem sa moba izgubio garanciju? Čime se točno gubi garancija?
Puno hvala na strpljenju

Odgovori uz citat
Bookmarks