Ma samo sam upalil i ugasil mobitel... I ukopčam ja to u komp, i pronađe on meni napokon sve one drivere... Nego ima još par stvarčica koje bih htio podijeliti sa vama

1. Uspio sam resetirati onaj Ringtones meni, ali time mi se nije ništa riješilo,osim kaj je postavljenu sve na nulu. Brijem da je stvar ovakva: ja sam odmah kad sam nabavio mob, otključao i izbrisao sve one slike i zvukove sa moba (backupirao sam ih prvo, ali su se stvorili pod imenom ~AlertFilexx.xxx). On očito ima u još jednom fajlu na mobitelu popis tih originalnih zvukova,samo neznam u kojem i kak se to resetira (jel su to mozda oni *.db fajlovi u sound folderu? vidim ih samo preko p2k-a). To sam skužio tako da sam išao u Applications/Alarm i kad sam izabirao zvuk, bile su vibre, continental,classic,alarm,par prazna mjesta,jedan zvuk skinut s kompa,pa opet hrpa praznih mjesta, i onda jos jedan s kompa, te prazan prostor... Dakle,mislim da se Ringtone styles zblesiraju baš zbog tih praznih prostora,očito ga traži u mobu i kad ga ne nađe, izađe iz petlje. Oprostite na dugom postu,ali glavno pitanje je : Kako izbrisati taj prazan prostor da mi se mob prestane blesirat?

2. Jesam li otključavanjem slika i zvukova i njihovim brisanjem sa moba izgubio garanciju? Čime se točno gubi garancija?

Puno hvala na strpljenju