Dobro došao na forum
Odgovor na tvoje pitanje je isti odgovoru na ovo:
Imaš li sudski nalog?
Bez njega ništa.
Isto tako i za detaljan ispis poziva (možeš dobiti bez naloga eventualno popis poziva unutar 24 sata).
Bok, društvo
Drago mi je da sam na ovom forumu
Imam jedno pitanje.
Dali je moguuće od Vip operatera tražiti ispis sadržaja poruka koje su poslane sa vlastitog mobitela.
Znači ne samo ispis slanja poruka, nego i ispis sadržaja tih poruka
Unaprijed hvala
Dobro došao na forum
Odgovor na tvoje pitanje je isti odgovoru na ovo:
Imaš li sudski nalog?
Bez njega ništa.
Isto tako i za detaljan ispis poziva (možeš dobiti bez naloga eventualno popis poziva unutar 24 sata).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hvala na dobrodošlici.
Znači odgovor je ukratko - NE.
Čak niti ako sam ja vlasnik mobitela (broja) sa kojega je slano?
Molim na dobrodošlici
Da, odgovor je ne.
Tko god bio vlasnik...
I da si ti vlasnik oba mobitela- i onoga s kojeg je slano i onoga na koji je slano.
Bez naloga ne možeš ništa dobiti.
I da imaš neku vezu u službi za korisnike, oni "obični" agenti to ne mogu vidjeti.
Tako da ili moraš imati debelu debelu vezu (tipa da ti je Karamarko bratili neki tip s vrha uprave Vipa) ili opravdan razlog na temelju kojega dobiješ nalog (i onda, naravno, policija utvrđuje koje poruke su relevantne- tako da vjerojatno niti onda nećeš moći vidjeti sve poruke koje želiš vidjeti).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hvala na odgovoru georgy, puno će pomoći
Malo previše zahvaljujem, a?![]()
Nema na čemu
Pohvalno je što zahvaljuješ (), ali nema potrebe sada u svakom postu zahvaljivati.
Lijepo zahvališ (ako hoćeš, ako smatraš da je potrebno) kada ti se potpuno odgovori na pitanje i svi sretni
Ili, ako ti je draže, imaš i gumb Hvala u donjem desnom kutu posta na kojem se želiš zahvaliti- pa stišći koliko hoćeš![]()
Usput- sretno u "potrazi" za tim porukama(nemoj sada napisati post da samo kažeš hvala
).
Bookmarks