Kul! Još par sitnica moraju prevesti na hrv tipa "Ringa/SMSa till utlandet"
A i "Compare to other price plans" se još uvijek ravna prema švedskoj ponudi u krunama.
Kul! Još par sitnica moraju prevesti na hrv tipa "Ringa/SMSa till utlandet"
A i "Compare to other price plans" se još uvijek ravna prema švedskoj ponudi u krunama.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nesvida mi se ova stranica nova.puno ucitava stranice,prevelike su za ucitavanje.i pise da su neki mobovi koji su pojeftinili poskupili opet,tipa 3120 je 645kn a kad na naslovnici stisnem telefoni-bonovi tamo pise da je 545?i sta da ja sad znam.stisnem da odaberem mobove na bonove,ono mi prikazuje i pretplatu.bas bezveze,bolje da su pojeftinili mobače nego da rade po stranici.jbt
Podrška korisnicima: Pitajte nas: "Ask us")
LOL: Najčešća pitanja: "Saznajte više o Ani, Tele2 virtualnoj agentici" - da, e noćima ne spavam što ne znam detalje o virtualnoj agentici. Baš mi je drago da je to drugo najčešće pitanje, a ne, recimo... kad će neki pošten data paket s telefonima))
Znaju se kako se služiti marketinškim trikovima.. 4. rođendan, mijenjaj boje i logotipe, yupiiii... kakav poklon korisnicima..
Imate Barbie, pa Beach Barbie, pa Skii Barbie, pa Picnic Barbie...
![]()
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Bookmarks