Nema govora o nagovaranju vec samo ono pokusavamo biti objektivni. Covjek ce na kraju kupiti ono sto njemu licno odgovara... E52 je skuplja jer je novija ali to ne znaci da ima bolje specifikacije. U odnosu na N82 ima jacu bateriju i procesor ali to se u praksi ne osjeti toliko drasticno. Meni je licno svejedno da li baterija traje 2 ili 3 dana, za sat i pol mi je ionako punaA probavala sam mobove sa ekstra procesorima pa ne osjetim nesto posebno da je bas taj procesor unutra.

A probavala sam mobove sa ekstra procesorima pa ne osjetim nesto posebno da je bas taj procesor unutra.
N serija je uvijek bila "precijenjena", a razlika u odnosu na E modele je najčešće samo kamera i eventualno dijagonala ekrana. Na kraju krajeva za različite pare dobiješ praktički isti uređaj, a na kupcu je samo da vidi koji mu je ljepši i preferira li foto ili ne.
(samo komentiram, totalno sam nepristran jer nisam nijedan mob imao dovoljno dugo da o njemu stvorim subjektivno mišljenje).
) - pa čekam update softwarea da vidim hoće li to što promjeniti...
zanimljivo...ja sam dosad samo jedanput skroz ispraznio i nije bilo takvog problema...zapravo - nemam (da kucnem o drvo
...
Bookmarks