= Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
uf, ovo ti ne mogu potvrdit ni da je moguce niti da nije.
vise mi vuce da je nekako moguce, ali preko neke palikacije (tipa pc suite). nisam nikad isprobavao, al teoretski mi se cini izvedivo.

EDIT: razmislio, i dosjetio se, nije uopce tako komplicirano. uparis prek wlana/bt-a mob i komp (to ne bi trebao biti problem), odes u control panel u windosima, network connecrion, tamo imas (minimalno 2 ikone), wireless network connection i lokal area connection. LAC je route konekcija preko tvog routera na net, a wlan je za mob.
oznacih njih dvoje, deni klik na bilo koju i stavka bridge connection.
mozda (kazem, nisam nikad radio, pa ne znam napamet) ce trebati postelat neke postavke, tipa IP adresa, subnet maska i default getaway.
ip adresu mozes iscitat tako da u cmd ukucas komandu ipconfig, subnet maska je uvijek (ne bas uvjek ali u tvom slucaju je sigurno) 255.255.255.0, default getaway je adresa routera (T-Com 192.168.1.1, Iskon.DUO i siemens i ST 192.168.5.1, Iskon HR.DUO speedtouch 192.168.6.1 ili stariji korisnici iskona koji imaju HR.DUO uslugu i nisu resetirali router vise od 2 godine a imaju speedtucha imaju 192.168.100.1), a ako imas nekog treceg isp-a isto pomocu naredbe ipconfig mozes iscitat sve 3 stavke.
bitno je da tebi mob dobije adresu iz ranga 192.168.X.2-255, da mu maska bude 255.255.255.0 i DW 192.168.X.1 (X je promjenjiv).
e zahvaljujem probat ću s BT a za wlan kada nabavim taj stik, nešto slično tome sam i ja misli ali ipak sam se konzultira s nekim, ako uspije javim =)