system seven, nokia messaging, emoze, blue whale mail .....
Zna li netko kakav solidni besplatni e-mail klijent za Nokiu E71 ? Oaj ugrađeni mi se baš ne sviđa jer loše prikazuje mailove, sve je razlomljeno i teško čitljivo. Sve što samgledao po net-u se nažalost plaća....![]()
system seven, nokia messaging, emoze, blue whale mail .....
Bar se email klijenti ne plaćaju, osim ProfiMaila
Možeš krenuti odavde:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64447
Pored toga još bitan za spomenuti Nokia Email. Nakon ova 4 klijenta sigurno ćeš naći favorita.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Instalirao sam System Seven. Sada koliko vidim, on je konstantno spojen na moj email sandučić na Gmail-u i primam mailove u nekakvom realnom vremenu, nešto slično kao i Blackberry. Međutim, ja imam na pretplati pravo potrošiti samo 50Mb mjesečno što mi je sa sada za mail bilo i više nego dovoljno. Koliko prometa generira System Seven u standby-u, kada ništa ne šalje i ne prima ali je spojen i čeka dolazak poruka ??
Dok sam ga ja koristio na E63 unutar 24 h SEVEN bi potrošio oko 100-200 kb uključujući 20-30 plain tekst mailova.
Inače svi ovi programi (uključujući blackberry) rade na istom "Push" principu.
Znači prosječno 6-7 Mb mjesečno, što je vrlo prihvatljivo. Podesio sam da je u push modu samo tokom dana a noću isključen što će dodatno smanjiti promet. Jako sam za sada zadovoljan sa tim programom, zaista je puno bolji nego onaj koji dolazi original sa telefonom.
Hvala na pomoći !![]()
Bookmarks