Stigla jos jedna igra, Star Wars - The Force Unleashed 2 za Nintendo DS
![]()
SkupioPrije sam gledao sve filmove, ali zadnjih 2-3 mjeseca nisam nijedan. Neda mi se vise. Sad se samo ovo topi
iPhone 5s 16 GB
Stigla jos jedna igra, Star Wars - The Force Unleashed 2 za Nintendo DS
![]()
iPhone 5s 16 GB
DOOOOSTAAAAAAAAAA plakal bum se ;(
Kak uspijes uvjek? O.O ja nikad ne uspijem![]()
One day, sky went blue...
Treba biti brz
Jos ocekujem jednu igru za WII i dvije majice
iPhone 5s 16 GB
@Imaticx: Jel ti imas sve te konzole?? (PSP, DS...)
Ili to samo "kupujes" pa preko oglasnika prodajes ili kaj?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Normalno da nemamVec su na njuskalu. A i ne kupujem u shopu (jer ne salju u HR) nego sam osvojio na radeemu
![]()
iPhone 5s 16 GB
jel se to meni cini il ti imas neki program za redemanje?
Nije za radeemanje, nego samo upise sve tvoje podatke, ti samo izracunas one brojeve i upises ih. Ali i tako je tesko dobiti
iPhone 5s 16 GB
Da, zaboravio sam napisati. Ovo sto sam gore rekao, ta skripta upise samo tvoje podatke, ti moras captchu pri loginu, matematicki zadatak i captchu za radeem.
Ne moze se bez toga nikako. Jedino mozda majicu ili iphone skin, ostalo je nemoguce. Prije se moglo, ja sam dobio i iPod Touch i iPod Shuffle bez icega, sad nestane u roku minute, a to je prekratko da upises svoje podatke i ovo sto sam nabrojio
iPhone 5s 16 GB
Pise ti gore na slici od radeema, extreme radeemer free
iPhone 5s 16 GB
Hm![]()
(greska je, nije 2GB nego 8Gb. iPod Nano od 2Gb ne postoji)
![]()
iPhone 5s 16 GB
pa ono koji k?? meni je sve bilo crno dok sam ušo... kak to uspijevaš?
Slucajnoskidao neku igru za iPhone, i bilo malo proslo 1 sat i stiskao bezveze iz dosade F5. I odjednom ude, upisem captchu, i znao sam gdje stoji taj ipod (jer sam bas na njega ciljao) i samo upisao ponovo captchu i matematicki zadatak i proslo
A LRC mi se objavio tek kad sam upisivao mat. zadatak, tako da je kasnio
iPhone 5s 16 GB
A bokte xD meni uvjek komp crkne il nema struje il nisam doma kad je redeem -.-'
Kako nisi doma u 1-2 po noci? I to preko tjedna?
iPhone 5s 16 GB
Kod mame sam nekad, a ona nema komp a wifi mreze nema u blizini... Tak da.. A i kad sam doma imam ujutro skolu pa mi se neda cekat xD
stigao danas iPod Nano, carina 430 kn
![]()
iPhone 5s 16 GB
...i koliko vidim ovaj je 16gb verzija...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da, jos bolje. Poslali su veci![]()
iPhone 5s 16 GB
cestitke imaticx svaka cast, ja iskreno nemam volje za takvo nesto se s tim zezati pa mi je draze da se netko drugi zeza a ja jednostavno podem u ducan i kupim sto mi treba..
In Jack Daniel's veritas
Ma ne radim ni ja nista posebno. Evo jedino nekidan dok sam pisao diplomski u pozadini se vrtili ti filmovi i natukao oko 95.000 bodova. Da imam za sljedece radeemove. Jedino taj dan kad kazu da je radeem, treba cekati oko dva sata tocno vrijeme kad ce poceti. Meni se isplatilo![]()
iPhone 5s 16 GB
Sa sinocnjeg radeemaNamjerno sam isao na to zbog cijene i zbog novca na paypal. Takve cizme kostaju 300$, ali mislim da je kod njih nesto manja cijena. Da dobijem 100$, ja zadovoljan
![]()
iPhone 5s 16 GB
Ja imam preko 10000 bodova, a nije mi se dalo čekat redeem...
Reci, kak brzo je otišlo sve? I kad je ono sad ovaj sljedeči redeem? Mislim da ču ga čekati![]()
Bookmarks