My thoughts exactly
Nažalost, nemam drugu opciju neta od doma nego tako, tak da ne mogu birati baš. No opet, kak mi baterija jedva izdrži jedan dan, ako i toliko, u pravilu surfam sa iPhona kad mogu (čisto jer mi je jednostavnije i ne da mi se palit PC za malo Googlanja). A kad ga spojim na PC, radi tetheringa, onda ga i ostavim spojenog, nek se napuni i nek bude spojen cijelo vrijeme, cijeli dan ako treba. Nešto sam kemijao s kablovima za punjenje, pa sam spojio dva kabela u jedan: s jedne strane je iPhone connector, iz kojeg idu dva USB kabela. Jedan je spojen u PC, stalno, a drugi u punjač u struju, tak da kad stavim iPhone na punjenje onda stoji na struji sve dok ne idem van da mi baš treba. A to da li upalim PC pa ga on puni, ili se puni preko struje - svejedno. I to za sad radi kako treba...
Mada, kako Therrlu kaže, nije da će to sad napravit neko veliko sr*nje s baterijom. Ako joj padne kapacitet na nepodnošljiv mjesec dana prije ili kasnije, to mi malo znači. Očekujem da će biti podnošljiva baterija oko godinu-godinu i pol, a sad da li je to 18 mjeseci, ili 17 ili 19 - briga me...

Odgovori uz citat
Bookmarks