wb, moras vozit uz lika i stisnut enter - to ti je cijela mudrost
...čovječe,jedva čekam da ju nabavim...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
wb, moras vozit uz lika i stisnut enter - to ti je cijela mudrost
Mogao si i u jedinici se ganjati bezveze, u quickrace-u imaš free ride...
btw, kako odabrati na koju trku želim ići?
Ja imam Catalyst 4.6. Na Bugovom DVD-u su driveri 4.8 - jel mi je to dovoljno?Izvorno postao cyberphere
A dal treba prvo stare drivere deinstalirati? Kako?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
stisni slovo M i otvorit će ti se mapa, pa prolistaj po trkama da vidiš kaj se sve nudi i odi na onu koja ti paše - za to preporučam koristiti GPS - samo odabereš trku i aktiviraš GPS.Izvorno postao gog
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Stavio sam 4.11 drivere i sve 5!![]()
Zadnji uredio whiteboy : 16-11-2004 u 16:54
gog, jednostavnije ti je u izborniku otic na world map, odabrat utrku, kliknut drive event i vozis! Bez vozikanja po gradu!
...dobivam ju ovaj tjedan...ajde ljudi,pišite više,vaša mišljenja i to...
Kaj da velim .... prokleta igra![]()
U zadnja 2 dana samo to igram i to ko sumanut![]()
Jućer do 1 h ujutro, a ja btw. radim. Jutreko na poslu je ozgedalo ovako :![]()
![]()
![]()
Nakon ćega je gazda![]()
![]()
Ja sam samo mogao![]()
Zaključak je: NFU2- ja sam asimiliran. Moj jedinstveni automobil je dodan NFU2 kodu.
![]()
o pa vi ste dobri, ja nejdem spavati prije pol 4 a isto u jutro imam fax...![]()
Izvorno postao Daniel Morales
Igra je zakon dobio sam ju prekjučer ali nema Peugeota 106, Honde s2000 i Vauxhall Corse, i acure Nsx ostalo je sve kao na moralesovoj listi :-)
pa kako znaš? Si otključao sve aute?
Da, igrao sam jučer cijeli dan nisam išao u školu cijelu noć i danas do 10h i danas nisam išao u školu nisam opće spaval jeb*** oči su mi ko jabukeIzvorno postao whiteboy
![]()
...jučer ju dobio...nema šta,prezadovoljan sam...
...evo mojeg autića... http://www.imageuploader.net/images/247098undr2.jpg ...
Evo mojih. Ovo imam još Hummera i 350Z ali njih ne vozim
http://web.vip.hr/cyberphere.vip/auto1.jpg
http://web.vip.hr/cyberphere.vip/auto2.jpg
Koliko % igre imate predeno?
Ja imam 28% !
I koliko auta imate?
Ja imam 3: Hummer, Audi 3 i Mazda miata mx 5
stisnes "t" za vrijeme igre
Bookmarks