Meni je igra OK al me jebu bugovi - recimo da Anti Aliasing ne radi na rezolucijama većima od 640x480 (a ne LCD-u moram igrati u nativnoj rezi ak hoću normalnu sliku a meni je ta reza 1280x1024), te me smeta da mi se neće pokazati retrovizor iako je u opcijama uključen, a to je baš stavka koja mi je falila u jedinici... (a uključen je kad je i AA uključen, ali onda je sve osim retrovizora u mraku)... tak da mi grafika nije takva kakva bi mogla i trebala biti (čak mi je u jedinici bolja)...
Dobro je kaj moraš garaže i shopove sam naći, a neki su kao skriveni, a ti pak nude posebne stvri kao npr. manualni tunung na valjcima, gdje možeš odrediti sve od downforcea i aerodinamike do omjera brzina, okretnog momenta i slično...
Isto mi se sviđa kaj se s vremenom neki djelovi grada otključavaju pa imaš ogroman novi teritorij za istraživanje i moš se zezati s autom po gradu bez pressinga utrke, što u jedinici nisi mogo...
Također je super opcija GPS navigacije koja te vodi po gradu do utrke koju sam odabereš...
Ima još dosta tih stvari, ali sad da ne davim...

Bookmarks