ja sam na nekih 35%. neigram vise tako intezivno kao prvih par dana. ma dosadi stalno iste trke...
...kod mene su auti počeli letit http://www.imageuploader.net/images/946693letileti.jpg ...
...usput,sad sam na 21%...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sam na nekih 35%. neigram vise tako intezivno kao prvih par dana. ma dosadi stalno iste trke...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...meni nije dosadno...ponovno igram i to dosta...
ja prešo nfsu2 i san andreas 100 %
jupi!
Ja isto prešo...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...majnsviperaIzvorno postao whiteboy
![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Daj kaj si ti igrao San Andreas cijeli dan kad imaš 100%.
za cijeli dan ne prodjes ni 20%a kamoli 100
![]()
Mislio sam da igra više dana(bolje tjedana) barem 6 sati!!!!!!
igra je tapija,stalno iste utrke(url) samo okrenu stazu,lose
tako je meni je dosadilo to vozit pa sad rijetko igram. a ne kuzim kako se nekom da to prelazit za tako brzo vrijeme... pa ja igram 2 tjedna a tek sam na 30%
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
sto vise igram,sve mije lakse.
zato kaj sam igro na hard prije-stritx je gotovo neprelazan bio
sad imam 10 star reputatio i 55odsto pređeno
i sad zakljucujem da je pomak grafike minimalan sa 1 na 2jku
...a po pitanju težine igre,dvojka je puno lakša nego jedinica...ovdje je Hard kao Medium na jedinici...
meni kaže da sam 66 posto prešao, a završio sam igru--- to su valjda one neodvožene utrke
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da ozivimo thread stavite neke slike vasih auta
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ak nisi završio sa 100% to se kod mene tretira kao da nisi završioIzvorno postao whiteboy
![]()
Lool!![]()
![]()
postupi po naređenju![]()
da igra je tko tapija,da cu prije igrati simse(zezam se) ali svejedo tapija ko nikad
Jel tko igrao u LAN-u?-umrezio sam 4 kompa i 1 napravi igru, 1 se spoji a ostala dva nece - javlja "You have lost your connection to the LAN server. Please make sure that your network cable is plugged in. You will be returned to the main menu."
molim pomoc...
trebas u getaveju lan kartice upisat svoj IP i tako svaki komp. i onda ce ti radit...
jebat ce oko hosta, ali ono..ako jednom nece hostat, neka drugi bude host i to je to...
Mislis da rucno upisem IP adrese...jesam i nece..probao sam par puta..
ma,tone vrijedi igrati,igra je a jedanput proci i to je to
Unaprijed se ispričavam ako je ovo pitanje već postavljeno, ali ako bi mi se moglo objasniti da lise može N4S: U2 igrati preko interneta i ako se može - kako. Te, kako funkcionira igranje u mreži? Hvala!
Bookmarks