da to nije do tvoje grafičke kartice?Izvorno postao flOorKilla
evo malo sam igrao dosada, malo free ride malo zapoceo karijeru i nabacio par utrka.....
moram reci da sam vise ocekivao od igre... a najvece razocaranje mi je grafika.... koja nikako nije na razini igre.
i kad sve podesim na najvise detalje i rezoluciju, grafika je ocajna i jednostavno bode u oci...
nfs underground 1 je bila daleko bolja igra, jer ja ne zamjecujem nikakvih vecih pomaka u igri sa 1 na 2, osim malo detaljnijeg tuninga, i cjelog grada koji je ionako dosadan i los.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
da to nije do tvoje grafičke kartice?Izvorno postao flOorKilla
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a koje vam se rezolucije nude u igri?
I ja isto, ali grafika nije baš previše napredovala od jedinice (a ja imam 9800 pro, na ful detaljima tak da mogu suditi..)
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
igra mi je vec maximalno dosadila...otkljuco sam sve djelove i sad mi se neda prelazit jos onaj gro staza sta ima da bi mi ona ckapi rekla da sam najbolji....a sto znam![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
...ja sam odavno prešao i sad samo ponekad nabacim koju trku po gradu sa onim likovima (malo ih zaje*avam,ponekad sebe živciram i tako)...a šta ćeš...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
eto ja napokon otkljucah sve djelove![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ja neumorno igram, imam pitanje: kako da znam koliko posto sam zavrsio igru?
..."killa",dokle si došao...
igram od jucer, 20%
...dobar si...koji autić voziš...
focus.... ko i inace
a imam jos i lexus IS300 i moj jedan od najdrazih amerikanaca lincoln navigator. prava masina. jedino me malo hebu driftovi
ma prokleti nfs boli me palac od silnog stiskanja gamepad-a
a o spavanju da i ne govorim...
joj i meni je lagano poceo dosadjivati nfs.... taman dodjem gore iz brda na drugu stranu u centar i onda mi javi da idem opet u brda za slikanje...
i stalno tako.... trke i sve mi vec pocelo dosadjivat....
1) 3.2 quattro motor u Audiju A3??
igram ja sad sa AudijemA3 i nekak mi se čini il ja to krivo vidim da pise da je motor 3,2 litre?!?
nisam bas cuo za taj motor uopce-a kolko znam u A3 se ugraduje 1,6 , 1,8 , 1,8 turbo, 1,9tdi, 2,0. otkud sad 3,2 motor,pa audi ga ni nema?ima 3,0 quattro,koji se ugraduje u 6ice i 4orke.
sad sam se sjetio da ugraduju FSI motore u nove motore-al to je ono 2,0 i 2,0 tfsi.
2)jel neko primjetio|da kad se oce ganjat sa likovima po gradu,neki izgledaju skroz bljedo smede,a neki su jako smedi ,na mapi mislim? jel to kaj znaci?
znam da neki nose upgradeove,ali iz iskustva znam da je to nevezano sa bojom njihovom na mapi.
i , jel igra neko sa manualnim prijenosom brzina?
ja voziim sprintove ,circuitove i ganjam se
luuudo je
haha.....! ti se salis.? pa normalno koji je vic automatika? bzvzIzvorno postao Gruntovčan
Evo par screenshotova od mene...
Auto (primjetite da je cijeli 'karboniziran'): http://web.vip.hr/brle44.vip/NFSU2/Lancer4.jpg
Par SS-ova driftanja:
http://web.vip.hr/brle44.vip/NFSU2/DK22.jpg
http://web.vip.hr/brle44.vip/NFSU2/S22.jpg
http://web.vip.hr/brle44.vip/NFSU2/DK11.jpg
@Gruntovčan: 3.2 quatrro - Audi S3 (bar mislim)
aha..a zas onda ne pise dok ga idemo kupit S3 a ne A3
cudni su mi.
...ja sad krenuo ponovno igrat na hard...9% prešao...
a jesi dosao o 100% prije?
...da...završio igru sa 70% i onda ostalo odvozio što mi je ostalo...
Ja sam je prošao prije tjedan dana!!!!!!Sve skupa mi je trebalo 6 dana da ju cijelu prijeđem!!!!!Fakat je lagana!!!!
Bookmarks