Dali se moze otkljucati iphone 3.1 ili 3.1.2 na firmware 05.11.07=
Izvorno postao atauditt Dali se moze otkljucati iphone 3.1 ili 3.1.2 na firmware 05.11.07= ne.....pokuso sam ja neide ...
..jel zna neko kad ce doci unlock za ovu verziju..lud sam vise a zelim vip korisiti..hh..
Izvorno postao dj.JuRe ..jel zna neko kad ce doci unlock za ovu verziju..lud sam vise a zelim vip korisiti..hh.. Nitko nezna kada ce izac unlok stobolje najvjereojatni nece nikada ni izac Unlock za 05.11.07 Baseband
Izvorno postao viperpitbull Nitko nezna kada ce izac unlok stobolje najvjereojatni nece nikada ni izac Unlock za 05.11.07 Baseband Postoji opcija preko koda, moze se odkodirat zauvjek tvornicki. Skupa je ali telefon se nece vise nikad zakodirat.
Elektronika Smodlaka
Izvorno postao summone Postoji opcija preko koda, moze se odkodirat zauvjek tvornicki. Skupa je ali telefon se nece vise nikad zakodirat. sta znaci skupo ?? i di si to izvukao da postoji ta mogucnost.....
Izvorno postao viperpitbull sta znaci skupo ?? i di si to izvukao da postoji ta mogucnost..... ..meni frendica radi u vipu i rekla mi je da otkljucavanje kosta mislim 480 kuna tamo i ako imas garanciju ostaje ti garancija dalje..sad nisam pitao za verzije da li se mogu sve ali rekla mi je da su iphone otkljucavali..
Izvorno postao dj.JuRe ..jel zna neko kad ce doci unlock za ovu verziju..lud sam vise a zelim vip korisiti..hh.. vuc ima, blacksnow
Pravila foruma
Bookmarks