meni su jedanput ukrali mob ali nisam to prijavio zatosto znam da ga necu nac!![]()
meni su jedanput ukrali mob ali nisam to prijavio zatosto znam da ga necu nac!![]()
Zbog takvih kao sto si ti je i nasto problem i mobiteli se ne traze.Da svatko kome ukradu mobitel to prijavi...pa kada se na kraju godine rade izvjesca i kada ispadne da se naglo digao broj kradja sigurno bi netko u MUP-u dobio po usima i mobiteli bi se poceli traziti
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ima neka fora ako stvar ukradena nije skuplja od 1000kn oni ni ne pišu nalog,neznam sad točno al znam frendu su maznuli novčanik i prvo pitanje kad je došo je bilo ako je vrijednos u novčaniku bila veća ili manja od 1000kn.
Probaj nekako nać nekog poznanika u muriji i daš liku imei broj svog telefona i nać će ti ga 100%. sve je stvar njigovog principa
U jednu ruku istina... Kad sam ja prijavljivao gore spomenutu ukradenu maskicu sa scootera spomenuo sam murjaku da sam par tjedana prije ulovio neke klince kak prtljaju po motoru i zderao se na njih s prozora... Murjak me tak oprao da mi je bilo sve neugodno. Rekao mi je da sam odmah trebao zvati muriju jer taj klinac koji ti danas mazne maskicu za godinu-dvije će maznut cijeli motor ili auto... Sukladno tome vrijedi i za bilo koju drugu stvar kao npr. mobitel...Izvorno postao RAUL
Prijaviti je uvijek dobro, ne zato što će to odmah ići tražiti već što se ipak tu i tamo zalomi da klepe nekoga s ukradenom robom pa se u raznim garažama/skrovištima nađe sve i svašta, a u tom slučaju serijski brojevi ili opisi robe koja je maznuta itekako igraju ulogu...
Bookmarks