Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 211

Hybrid View

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prijavi, ništa te ne košta, ali preporučam da ne računaš da će mob biti pronađen i vraćen... Uštedit ćeš si živce i nećeš morati pokrivati sijede sa farbom za kosu...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    Nokia 6630
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prijaviti možeš ali muriji to nikako nije prioritet i sumnjam da bi ga išli tražiti. Operatori (Vip, Mobile,..) ga mogu naći po IMEI-u ukoliko je u matičnoj mreži no takve stvari koliko znam ne rade. Evo ja sam tak spušio službeni mob. (pao mi ljetos nedje iz džepa prilikom vožnje na scooteru). Išao ga tražit, zvat službu za korisnike itd. no ništa. Jedino što možeš je blokirati odlazne pozive (ak imaš pretplatu da ti netko ne nabije račun) i tražit zamjensku karticu s istim brojem.

Inače ga operatori mogu naći i na kojoj je baznoj zahaklan i po odzivu čak udaljenost od te bazne, pa čak i smjer (po odzivu prema drugim baznim stanicama) no to ti nitko neće napraviti ako nemaš nekog poznatog u VIP-u, T-Mobile-u i sl. No čak i da imaš teško da će ti sve to pomoći da dobiješ svoj mob. nazad. A ne smije se zaboraviti i mogućnost promjene IMEI-a na gotovo svakom telefonu...

Jednom riječju mob. zaboravi. Eventualno se raspitaj može li se dobiti neki zamjenski po povlaštenoj cijeni obzirom na ugovornu obvezu... Vjerujem da bi se tu moglo nekaj iskemijati....

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao avaya
    Eventualno se raspitaj može li se dobiti neki zamjenski po povlaštenoj cijeni obzirom na ugovornu obvezu... Vjerujem da bi se tu moglo nekaj iskemijati....
    mislis?
    jer ja sam niti prije mjesec dana presla na pretplazu u trajanju dvije god i uzela taj mob za kunu.. pa nekako sumnjam da ce mi dat mob, ne taj nego bilo kakav uopce..

i jos mi nitko nije odgovorio, znate li moram li kradju prijavit postaji na podrucju koje je mob ukraden, ili mogu bilo gdje??

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    Nokia 6630
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa
    mislis?
    jer ja sam niti prije mjesec dana presla na pretplazu u trajanju dvije god i uzela taj mob za kunu.. pa nekako sumnjam da ce mi dat mob, ne taj nego bilo kakav uopce..

i jos mi nitko nije odgovorio, znate li moram li kradju prijavit postaji na podrucju koje je mob ukraden, ili mogu bilo gdje??
    Kažem možda... Treba pitati... Ja sam kasnije dobio zamjenski službeni po povlaštenoj cijeni od 1 Kn (istina, radilo se o VIP-u i VPN-u od 200-tinjak brojeva pa možda zato nisu radili neku frku) no možeš uvijek pitati...

Prijava krađe... Meni je nekak logično po mjestu gdje se krađa dogodila. Kad su mi maznuti maskicu sa scootera kod ujaka na Trešnjevci, zvao 92 i dali mi neki broj lokalne policijske postaje (brijem Nehajske) od kud su murjaci došli na uvid)...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mozes u bilo kojoj postaji prijaviti kradju, uzmi sa sobom sve racune i garanciju.Kada dobijes potvrdu da si prijavila kradju probaj sa njom otici do T-centra i objasni im da su ti ukrali mobitel, pa ti mozda omoguce da kupis drugi mobitel po povlastenoj tarifi.
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL
    Mozes u bilo kojoj postaji prijaviti kradju, uzmi sa sobom sve racune i garanciju.Kada dobijes potvrdu da si prijavila kradju probaj sa njom otici do T-centra i objasni im da su ti ukrali mobitel, pa ti mozda omoguce da kupis drugi mobitel po povlastenoj tarifi.

po meni to ti je jedino pametno riješenje u ovoj situaciji , jer sigurno nećeš naći taj izgubljeni mob

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Postupak trazenja mobitela po poznatom parametru se zove triangulacija. U gradu se moze odrediti vrlo precizna lokacija zbog gustoce BTS-ova. Kako? Unese se kriterij pretrage (IMEI, bi, IMSI... whatever), sustav locira na koju BTS je prijavljen, smjer i udaljenost. Dobije se trokutasto podrucje. U isto vrijeme sve BTS u odredjenom radijusu odredjuju smjer i udaljenost moba od svake BTS. Po smjeru i udaljenostima se dobije izuzetno precizna lokacija. Imao sam priliku to uživo vidjeti i mogu vam potvrditi da je istina.

A ono vjecno pitanje "dali se poruke čuvaju"... U szk-ovima odgovaraju da se poruke uopce ne cuvaju. ALI CUVAJU!! A vama koji ne vjerujete; nazovite szk i ovako formulirajte pitanje: "ako policija dobije sudski nalog za ispis poruka dali oni mogu dobiti textove koje sam ja slao".. Malo te stavi na cekanje, posavjetuje se s voditeljem i odgovor glasi "u tom slucaju da, ali u VIPnetu CROnetu whatever nitko nema pristup tim porukama.."
    Zadnji uredio Slide : 01-01-2007 u 22:47

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    /\/\oto V3x 1GB mSD
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa
    mislis?

U principu krađu moraš prijaviti postaji na području gdje je počinjeno krivično djelo.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Praćenje foruma putem RSS-a?
    By Mikeyy in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 08-04-2008, 20:02
  2. program za pracenje aktivnosti na kompu
    By m3 power in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 08-01-2008, 16:32
  3. Praćenje poziva
    By BlueNeon in forum Motorola