e ****** sad si ga zasro do daske. vjerojatno zbog jezikot al nema problemot.
e ****** sad si ga zasro do daske. vjerojatno zbog jezikot al nema problemot.
dobar grah daleko se čuje
epa brate jas izrasnav poveke nadvor od makedonija,otkolku vo mkd zatoa slabo zboram srpsko-hrvatski i zatoa ne fativ od toa komunistickoto pozdravIzvorno postao KaKaV NeReD
Get rich or die tryin.....
Bila je rasprava na ES-u kod kloniranja kartice, ako se obe upale vidi li bazna stanica da je u jednom dobiva odazive s različitih urađaja u isto vijeme, ali se ne siječam zaključka.
Najsigurnije je poslje kupnje mobitela preko oglasnika nazvati tipa koji ti je proda i pitati ga je li mobitel nešto u vezi mobitela, pa ako murja snima imaš dokaz da si ga uredno kupio bez znanja je li ukraden!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
taman posla da snimaju.
uredno se vidi koji IMEI koristi koji broj telefona. onda malo procackaju po pozivima i dodju do osobe koju si pozivao a ona nu razgovoru s policijotima ni kriva ni duzna na pitanje tko te jucer zvao u 3 popodne kaze Pero, jeli a gdje taj Pero zivi? pa tam u onoj zgradi. I prica je gotova
dobar grah daleko se čuje
Jer se moze provjeriti za mobitel jer prijavljen da je ukraden ? frend je nasao neki mobitel , i sad ga cuva i nepali jer nije siguran sta ak je prijavljen ukraden .
Može se provjeriti...treba ipak onda upaliti mob, provjeriti IMEI i nazvati, pretpostavljam, policiju i reći im da je našao mob...ako je mob prijavljen kao nestao, onda će ga morat vratiti...ako mob nije prijavljen, brijem da si može zadržat mob i koristiti ga bez ikakve frke...ako se prijavi nestanak dotičnog moba nakon kaj tvoj frend nazove murju, murja će nazvat njega i reću mu da su našli vlasnika i onda će morat vratit mob, al naravno neće snositi nikakve posljedice...
Bom Chicka WahWah
ja sam mu rekao da ga odnese na policiju i fino razveseli nekog policajca sa novim uredjajem .![]()
mislim da ga jos nije ni upalio , stoji mu samo , brije na one fore iz filma Drzavni neprijatelj , kao cim ga upali bez obzira na sim karticu - da ce mu murija uletit .
Bookmarks