ja kada sam nasla mob mob je bi prazan i na kartici je naravno pin..te nisam mogla aktivirat sim...a sta se tice kontakata nije ih bilo u mobu...????zanima me dali mogu kako promijeniti taj imei...?
Pod uvjetom da je korisnik prijavio kradu. Uostalom, vjerojatno bi se mogli izvaditi kontakti nakon toga, zar ne?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ja kada sam nasla mob mob je bi prazan i na kartici je naravno pin..te nisam mogla aktivirat sim...a sta se tice kontakata nije ih bilo u mobu...????zanima me dali mogu kako promijeniti taj imei...?
Cemu mijenjati IMEI??
Ucini dobro djelo. Nazovi SZK i daj im serijski broj kartice i reci da je telefon kod tebe. Covjek ce ti biti zahvalan, a i neces se bojati da te mazne milicija s ukradenim telefonom.
dobar grah daleko se čuje
Frend mi je u Austriji našao mobitel Nokia E61i. Bacio je karticu i kad se vratio u Hrvatsku počeo koristiti svoju karticu. Ja mu tvrdim da ga mogu naći, a on tvrdi da nema šanse pošto je mobitel našao u stranoj zemlji. Tko je u pravu?
...ako je netko jako ustrajan - može ga naći...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Na koju foru ga mogu naći? Baš me zanima da mu utrljam u facu i da ga malo prestrašim.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
baš bu ovaj iz austrije išao po mob...
on dobije od operatora drugi. ako je bio na preplatu.![]()
ma naso sam nokia 3110c i drugi dan sam je dao na otkljucavanje i poceo je koristiti i dan danas evo nista... imam doma k750i i nokia n95 koje sam iso naso k750i je bila neka mreza eplus tak nes i mob na njemackom isto mu stavio novi softwer i sada njeg koristim a n95 sam samo stavio hrvatski meni i to je to....... a sta se tice murije ma boli njih k...c za mobitele a i strancima se neda prijavljivati tu jebenu kradu...... ali ako mi neko meoze ipak rec neke programe za mjenjanje imei-a za svaki slucaj
Prije nekog vremena izgubio sam SE k800i. "Pošteni" nalaznik nije se javio, iako su kontakti bili na mobu. Sada sam konačno našao račun i IMEI broj. Što mi je sada činiti? Mob je poslovni. Sim kartica je odmah blokirana i dobio sam novu. Da li sada prijaviti policiji?
imate programe za smartphnove ''anti thief'' ..program automatski salje broj kradljivca.
zzzzzZ
Bookmarks