ajd malo vracanje na temu nebi skodilo jelda
ajd malo vracanje na temu nebi skodilo jelda
dobar grah daleko se čuje
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Zadnji uredio dzodan : 05-06-2008 u 17:31
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Nisam čitao prethodne komentare pa ne znam da li je vec odgovoreno na ovo "pitanje", ali ja sam imao slican slucaj (simpa broj) i uzeo sam pin/puk te nazvao sluzbu za korisnike i trazio da mi daju ispis brojeva koji su zvani s tog broja, rekli su mi da mogu dati posljednjih 5 poziva, ako imam pin i puk. Kako je lopov zvao par prijatelja nije ga bilo problem pronaci.
REMINDER:
treba razlikovati kradju od ostavljenog telefona. To su dvije razlicite stvari.
Ukraden je telefon onaj kojeg je netko otudjio iz vozila, dzepa, kuce ili stana. Zaboravljen telefon u birtiji nije ukraden nego je ZABORAVLJEN, i nazalost njime se moze sluziti tko god hoce.
dobar grah daleko se čuje
Ma meni je bas ukraden mobitel, nama petorici su ukrali u svlacionici iz dzepa :-(
Moguce je dobit zadnje pozive preko puka i pina, i ne samo pozive vec bilo kakve kontakte, te eventualno neke transakcije obavljene preko moba. Al jako malo je takvih lopova koji ce ti ukrast mobitel pa telefonirat sa tvojom karticom, stvarno jaaaako malo... :-)
FORD FOCUS RS500
I like it!
Ali ako prijaviš krađu i navedeš policiji IMEI mobitela, mogu ti locirati mobitel čim netko u njega stavi karticu...dakle, ako lopovi (ili netko drugi) aktiviraju mobitel sa nekom drugom karticom, mobitel se može pronaći. To radi policija u suradnji sa mobilnim mrežama.
Ja sam kupio Motorolu V70 (za koju nisam znao da je ukradena) i čim sam stavio T-Mobile karticu, u policiji su imali sve moje podatke i došli su mi na kućnu adresu, ali, naravno, dokazao sam da nisam nikom niš maznuo nego da sam kupio ukraden mobitel...
Tak da mobitel možeš pronaći...![]()
Zadnji uredio .El Nino. : 23-01-2007 u 13:19
Bom Chicka WahWah
uvijek isti problemi......boli ih neka stvar za nešto što ne vrijedi pišljivih 400,500,1200 kn
nama su u svlačionici krali 4,5 puta mobitele i uvijek naprave istu stvar. Uzmu podatke o mobitelima.tj.procjene ih, zapišu vrijednosti napišu još par riječi i to je to...pozdravi se s mobitelima.
A da hoće i da im je manje potrebno naloga mogu upratiti kretanje ukradenog mobitela, no velim vam,nismo im interesantni zbog sitnih krađa,njima sitnih.
LIVNO je dio plenete......
Ak su vam krali u svlačionici mobitele 4-5 puta onda ste i vi blentavi kaj vam to nije bilo dovoljno, pa ih i dalje tamo ostavljate. Koliko vam treba da skužite da il ih nosite sa sobom u dvoranu il ih nosite doma. Al ak vam se ostaje bez mobitela, onda dobro. NHF!![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
pa da,aj u pravu si,svak normalan bi to i napravio,ostavio ga doma il pak zaključao,to većina i uradi, no opet dogodi se da u žurbi da ne kasniš ne ostaviš na vrijeme mob, pa kad se vratiš i zavučeš ruku u džep![]()
netko ima dobro oko i sve uprati,strašno.......
nismo blenatvi već navini i kontaš neće više,ma neće *****, u današnjem vremenu nemoš nitkom vjerovat....
Danas sam pokušao naplatiti,telefonski,dug star 2 godine za jedan nužno odrađeni posao, od gazde jednog renomiranog hotela tu u Livnu i lik mi veli "neću ja to platiti" velim mu gospodine pritišće nas banka i računovodsatvo sa neplaćanjem morat ćemo poduzet štogod je razumno da to naplatimo veli lik "me boli me *****" ...eto to ti je danšnjica, majmun![]()
je vlasnik hotela koji je na nedavno dobio plaketu za nešto naj hotel...kako ironično....btw dug je nekih 600 KM ( oko 2400 KN)
kakva država takav narod -----LOPOVI![]()
![]()
LIVNO je dio plenete......
No,no nije baš tak loše u državi ima i dobrih i poštenih ljudi poput lika koji je meni moj mob vratio čak se potrudio zvat iz imenika broj pod imenom 'mama' samo da ga vrati.Ima nade!
P.S. To kaj je mob star 5 g. i ništ ne vrijedi to je već druga stvar!![]()
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Zadnji uredio dzodan : 05-06-2008 u 17:25
ima jedan lik iz srednje, kaj stalno krade mobitele, lik priča da najviše krade u kafićima, čovjek ostavi mob za šankom - on doleti i čopi mob.... bilo je mnogo d500, pa d410, par siemensa, se k700.... nisam mogao vjerovati.... a sve ih je prodo za đabe.... i nikad ga policija nije uhvatila
Normalno da ga nisu uhvatili, kad vi svi ko ovce mirno gledate kako on prodaje ukradeno, a da nitko prstom ne makne. Sve dok i sami ne postanete žrtve nekog kao on.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Meni murja danas upala zato sto mi sestra koristi ukradeni mob, a kupio sam ga od lika s google groups-a, naravno nisam imao pojma da je ukraden... smijesno...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Jbt, pa čudo se dogodilo!!! policija je čak nešto napravila!!
E i nisi baš neke sreće.. A koji mobitel?
Izgleda smjesno kad dodju , furaju neke papire sa nekim siframa i brojevima i to ti guraju pod nos , ja sam bio kod frenda kad su mu dosli i zamolili da pokaze sve mobitele , on ih izvadio 4 i policajac ga pitao u kojem vam je neki vip broj , frend pokaze u ovom , kaze drot onda mi je zao ali taj je ukraden prije par tjedana , a kaze frend ne bi rekao - taj mob je prije par tjedna kupljen u europatradeu u sesvetama , imam kutiju i sve papire a sad Vas molim taj nalog i vas broj znacke...
Koji su to majstori! Sami kradljivci ništ drugo, ACAB!
Zadnji uredio BigDaddy : 05-02-2007 u 12:02
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Zadnji uredio dzodan : 05-06-2008 u 17:26
pitanje;
jel se traže tj lociraju i oduzimaju izgubljeni mobiteli?
(koji su kupljeni uz pretplatu za 1 kn)?
![]()
rođak mi je imao takav i nitko mu se nije javio da je nađeno!
![]()
frend je izgubio/ili mu je ukraden n70 ima i garanciju od mobisa.
jel se moze pratit ugaseni mob?
pretpostavljam da ne.....
Bookmarks