kak ne kužite na koju je kartu Bush odigrao. Zaštitio je američki narod u USA od terorizma koji je počeo 11.9. Dali je bilo terorističkih napada - - Nije.Zanimljivo je da su u hrvatskoj sva istraživanja pokazala da bi keri pobjedio i to uvjerljivo (nekih 80:20) ali sam mišljenja da je to zbog našeg glasačkog mentaliteta, odnosno mi ne glasamo za nekoga nego protiv nekoga. Baš me zanima dali netko od vas koji ste se odlučili za kerija zna program i planove njegove stranke i njega samoga (iskreno sumnjam-čast iznimkama), ali ste odabrali protiv Busha . To je nama naša borba dala .
Nažalost nisam ni ja sretan sa politikom USA prema ostatku svijeta ali sada kada se amere naviklo da rade sve što hoće i da kontroliraju čitav svijet sad je to malo teže zaustaviti. ****** štoje tuje sljedeće 4 godine. Mislim da je Clinton mogo ostat još 2-3 mandata, da bi sigurno glasali za njega (bez obzira na ono s Monicom). Bush je krele i imao je provala da se razbiješ od smjeha, ali je uvjerio naciju da ih on štiti od terorista, na koji način nije bitno. U stvari nas čekaju izbori još malo pa čemo uživati.