Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    6.900
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.900, Nivo: 19
    Bodovi: 6.900, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[N96] Nakon update-a blokirao...

Desilo mi se tako sto je mob. blokirao pa sam ga iskljucio sa USB-a i nakon toga nista mrtav.Odem kod servisera i uzme mi 35€ za popravak i kaze da sam neki RPL file ostetio.Dodjem doma i ponovo hocu novi SW da updatam kad ponovo ista stvar blokira i opet mrtav.Medjutim sam malo trazio po netu i nadjem jedan prog. koji mi je pomogao.Ako nekom treba pomoc neka se javi na PM.Ima jedan forum ali je na njemackom pa kome treba pomoc tu sam da pomognem.
    Zadnji uredio crni666 : 06-10-2009 u 11:19 Razlog: N96 Nakon update-a blokirao...

Svježe registriran Postignuća:
    3 months registered500 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2011
    Bodovi
    688
    Nivo
    5
    Bodovi: 688, Nivo: 5
    Bodovi: 688, Nivo: 5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao crni666 Pregledaj post
    Desilo mi se tako sto je mob. blokirao pa sam ga iskljucio sa USB-a i nakon toga nista mrtav.Odem kod servisera i uzme mi 35€ za popravak i kaze da sam neki RPL file ostetio.Dodjem doma i ponovo hocu novi SW da updatam kad ponovo ista stvar blokira i opet mrtav.Medjutim sam malo trazio po netu i nadjem jedan prog. koji mi je pomogao.Ako nekom treba pomoc neka se javi na PM.Ima jedan forum ali je na njemackom pa kome treba pomoc tu sam da pomognem.
    Molim te da mi pomognes oko moje N96, sama od sebe se ugasila i jedno vrijeme kada upalim samo zavibrira i svijetli ona kockica centralna na tastaturi.Medjutim sada vise nece ni to mada je niko nije dirao.Nosila sam je na nekoliko servisa kada se ugasila i svi su mi je vracali govoreci da je do procesora jer je kao mrtav od downgrade-a mada je nisam uopce spustala na stariju verziju softvera.Mislim da pojma nemaju sta joj je i eto stoji mi u kuci nekoliko mjeseci.Povremeno sam je palila i vibrirala je i to svijetlilo,a sada nece ni to vec 100% mrtva mada je baterija skroz puna (provjerila sam na drugom mobitelu).Molim te ako mi mozes pomoci da mi odgovoris u vezi toga kako si ti svoju N96-ticu ozivio,punoooooooooooooooo hvala i pozdrav!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. iPhone 4gb problem nakon updatea
    By cr0h4ck in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 03-10-2009, 16:33
  2. [3110] nakon updatea ne radi
    By Quaresma_7 in forum Nokia
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 16-12-2008, 19:56
  3. Problem nakon windows updatea
    By FatalERROR in forum Aplikacije