Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 73

Tema: iTarife

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    t-com & tomato
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, tako bi trebalo biti. Plaćam račune na vrijeme i sad sam čitala specifikacije božićne ponude i piše:

U slučaju kada korisnik potpiše OTPO i ujedno promijeni tarifu na neku koja podržava Božićnu ponudu, pogodnost će ostvariti na četvrtom računu od zasnivanja OTPO-a.

Znači po tome je sve ok i trebala bi tek od sljedećeg računa dobiti taj popust jel? Jer do sada mi je stiglo 3 računa sa novom tarifom (za 12. 01. i 02.mjesec) znači račun za 3.mj. koji će stići u 4. (četvrti po redu) bi mi trebao biti umanjen. Nadam se da bude, vidjet ćemo...jer ja sam prešla sa tarife i150 na i300 + kaj sam uzela iphone 4 uz zamijenu +bodova.

Samo mi nije jasno npr. sad mi je račun za 02.mj. bio 335 kn, znači za toliko će mi umanjiti sljedeći račun..a šta ako će mi slj. račun iznositi svega npr. 315 kn?

Super-forumaš Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    t-com & tomato
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zar je moguće da nitko nezna ništa o toj famoznoj Božićnoj ponudi? Jučer sam zvala službu za korisnike i ženska mi se javila, ja joj objasnim sve, znači da sam u 11. mjesecu online preko T-mobile portala produžila ugovor i prešla sa tarife i150 na tarifu i300 i uzela Iphone 4 uz zamjenu +bodova i da sam odabrala tu Božićnu ponudu, ali nisam do sada dobila umanjenje, znači stigao mi je treći račun sa istom cifrom. Nakon šta sam joj rekla svoje podatke kaže da je provjerila i da ja nisam odabrala tu ponudu tj. da to njima nije vidljivo jer sam radila to online??? I da napišem zahtjev na njihov mail. Srećom ostao mi je taj mail od njij od 11.mj. sa svim podacima i vidi se da sam odabrala tu Božićnu ponudu i to sam im sve fino mailala. Sad me zanima kaj će bit? Da li sam ja oštećena tu ili o čem se radi jer ova mi nije znala to odgovoriti, nema pojma o Božićnoj ponudi žena Odgovor još nije stigao od njih.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove