Tako je, uspostava poziva je 0,25 lipa i naplaćuje se samo unutar tih 150 min koje možeš iskoristit prema svim mrežama u HR. Nakon što potrošiš 150 min uspostava se ne naplaćuje više.
Detaljnije ti piše ovdje.
da...ne znam je li uspostava poziva 0.25 ili 0.29...ali za svaki poziv ti naplate jos tu uspostavu...
u itarifama 300 i 500 nema uspostave poziva...
citala malo ovu temu, i samo htjela komentirati postove od prije...naravno da je tarifa orijentirana na internet...zato se i zove iTarifa...
Zadnji uredio tutlek : 12-12-2009 u 19:42
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Tako je, uspostava poziva je 0,25 lipa i naplaćuje se samo unutar tih 150 min koje možeš iskoristit prema svim mrežama u HR. Nakon što potrošiš 150 min uspostava se ne naplaćuje više.
Detaljnije ti piše ovdje.
ne skine ti, nego ti nadoda na tih 150kn..
ma ajde, nije to tako loše. prije 2 godine sam uzeo flex tarifu što je vjerojatno najgora moguća. svaki mjesec cca 130-140 kn računa za cca 60 min razgovora i 60 poruka, a ponekad nemam niti jednog poziva (!!!) prema drugim mrežama jer znam da će me oplesti 2,50 + 0,25 uspostave. dobar dio je na favorite broju. wtf? ali računica je vrlo jasna.
bio sam prisiljen SMS-ovat što mi je najgluplji oblik komunikacije al jbg, frendovima na drugim mrežama sam slao poruke "nazovi" i slično. imao propušten poziv? šaljem "nazovi opet" jer je jebeno skupo. a dotični sjedi pred kompom sa upaljenim MSN-om i/ili skypeom ali ja ne mogu do interneta
sad me više neće bit briga. usudit ću se čak i fiksni telefon nazvati, a kad sam na putu ne budem glumio detektor nezaštićenih modema
i naravno, izveo kombinaciju sa prodajom iPhonea, iskoristio >6000 bodova pa 3GS 16GB platio 500 kn, i prvih 6 mj plaćam 50% tarife. toliko ne bi ušparao u teletu ni za 4 godine(1217 kuna uštede je fantazija...)
Zna li netko kako provjeriti broj poslanih poruka u nekom od prethodnih mjeseci? Nema na računima, nema na T-Mobile portalu...
ova nova akcija,kako to tocno ide,svaki drugi mjesec dobis duplo ili svaki drugi mjesec ne platis nista (ako potrosis kolika je tarifa) ?
gidi jap!
npr. ako u 12. mjesecu potrosis 170kn (recimo da ti je tarifa i150 + 10rf + 10 tvoja potrošnja) a idući mjesec potrošiš isto toliko, doći će ti samo 10kn radijske frekvencije na naplatu..
Samo pazi - ako odaberes bozicnu akciju, u sljedeca 24 mjeseca ne mozes se prebaciti na nizu tarifu
mozes, nakon 12 mjesecitj nakon sto ti prode akcija
![]()
znaci ako uzmem tarifu i300 u 12 mj cu platit (300 x 6 = 1800kn) a ne 3600..a onda mogu na i150..
hmm,nije lose,a opet je skupo,treba razmislit..dal je ajfon vrijedan toga
(bolje onda desire u vipu)
gidi jap!
zaboravila sam napomenut, ako uzimas iTarifu + iPhone, nemožeš 24mj ići na nižu tarifu.
no, to nema veze sa božićnom akcijom.
znači:
iTarifa + iPhone = 24mj si na toj tarifi koju potpišeš
iTarifa + bilo koji drugi mob = možeš na nižu tarifu čim ti završi božićna akcija.
niste u pravu, procitajte specifikacju itarife i bozicne ponude.. ako se uzme bilo koji mob (ukljucujuci i iphone ) bez bozicne ponude u nizu mozes nakon cetiri placena racuna, a sa bozicnom ponudom nema spustanja u nizu cijelo trajanje ugovora bez obzira koji mob kupili.. provjereno i sa sluzbom za korisnike..
Malo su izmjenili pravila, čitao sam tu specifikaciju čim je krenula božična ponuda i nije tako pisalo.
Sada stoji ovako:
Nakon ostvarivanja Božićne ponude na Pretplatnike pojedinačnih tarifa primjenjuju se sljedeća
pravila u odnosu na promjene tarifnih paketa/modela na tarifu niže vrijednosti:
- u slučaju zasnivanja OTPO-a na 24 mjeseca i prelaska prepaid korisnika na pretplatnički
odnos:
Nakon aktivacije Božićne ponude Pretplatnik neće moći izvršiti promjenu tarifnog paketa/modela
na tarifu niže vrijednosti dok ne bude u mogućnosti prihvatiti novu ponudu s OTPO-om.
- u slučaju prihvaćanja nove ponude uz potpisivanje OTPO-a na 24 mjeseca:
Nakon aktivacije Božićne ponude Pretplatnik neće moći izvršiti promjenu tarifnog paketa/modela
na tarifu niže vrijednosti do isteka pogodnosti iz Božićne ponude (u trajanju od 6, 8 ili 12 mjeseci),
odnosno dok im je Božićna ponuda još aktivna.
- u slučaju potpisivanja OTPO-a na 24 mjeseca uz kupnju iPhone telefona:
Pretplatnik koji pri potpisu OTPO-a i aktivaciji Božićne ponude kupi iPhone također neće moći
izvršiti promjenu tarifnog paketa/modela na tarifu niže vrijednosti dok ne bude u mogućnosti
prihvatiti novu ponudu uz potpisivanje OTPO-a. Ovo pravilo ima prioritet (Pretplatniku s iPhoneom
će uvijek vrijediti ovo pravilo čak i ako je postojeći korisnik).
uglavnom katastrofa,vip ih šiša kaj se toga tice,povoljniji je puno,kod njih mozes na nizu ali ti prestaje 50% popusta,ali ako se vratis,dobis i popust
gidi jap!
jel netko vidio na tv-u reklamu za iTarife? nisam točno shavtio ali izgleda kao i u Njemačkoj flat za pozive i internet?
na njihovim stranicama nema ništa...
Nemoj biti naivan da ce stvarno biti flex!
Vjerovatno se reklama odnosi na ovo:
Potpišite ugovor do 31. siječnja 2011. na 24 mjeseca i ostvarite posebne pogodnosti koje možete koristiti do 30. lipnja 2011.
Korisnici tarifa i150, i300 i i500:
U postojećem iznosu mjesečne naknade za navedene tarifne modele imat će uključen podatkovni promet u iznosu od 15 GB umjesto trenutačnih količina
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-00-01.asp
Gdje si to pročitao? To je netočno.
Pročitaj specifikaciju iTarife:
Razlika je jedino što ako kupiš iPhone uz ugovor možeš se prebaciti isključivo na drugi iTarifuCode:http://www.t-mobile.hr/pdf/S-iTarifa.pdf
A uz Božićnu ponudu ne možeš se prebaciti na nižu tarifu (ako si uzeo iPhone) dok traje ugovor
Ljudi pomagajte, nije mi jasno, presla sam na i300 tarifu sa i150 u 11.mj. prosle godine kada sam uzimala iphone 4 i odabrala sam onu Bozicnu ponudu, znaci nemrem se prebaciti na nizu tarifu nakon 3 placena racuna, ali zato bi kao trebala svaki drugi mjesec dobiti duplo manji racun kolko sam skuzila. Jel to tocno? Ako je zasto ja vec 4. racun sa novom tarifom dobijam preko 300 kuna? Jel mi sta promaklo i kako da saznam o cemu se tu radi? Bila sam uvjerena da cu ovaj mjesec dobiti pola iznosa. Da napomenem da sam znaci od 12.mj. cijeli mjesec na toj i300 tarifi.
jesi probala nazvat SZK?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ne, prvo sam htjela provjeriti kakva je ta Bozicna ponuda i imam li pravo na smanjenje racuna, netko tko ima taj slucaj da mi kaze kak to ide uopce.
ako si potpisala u 11 mjesecu, i ako ti je racun za 12.mj bio npr 300kn, racun za siječanj ti bude umanjen toliko..
i onda racun za ozujak ti bude umanjen koliko ti iznosi racun za veljacu itd..
Bookmarks