Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 73

Tema: iTarife

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile Pregledaj post
    imaš veze onoliko koliko i ja, komentirali smo je obojica. Samo o tome se radi, a ti si moj komentar nazvao notornom glupošću. Smiri doživljaj.
    da, smatram da je izjava da "vecini ljudi iphone sluzi kao igracka" notorna glupost. cisto etiketiranje ljudi.
    nisi mi dogovorio na pitanje, zasto furas Tele2 isto kad ti je tako dobra ta tarifa?

@BD, ne moras se ti pravdati, ja sam rekao onim ljudima kojima je potrebno toliko prometa je tarifa odlicna, dapace, moglo bi se reci savrsena. jer do sad nije bilo tarife gdje bi dobio 1GB, 2GB ili vise prometa za te novce, tu dobijes jos i poruka i poziva. ali kazem, u tarifi 150 nije moguce ostvariti potrosnju samo od 150kn, to je minimalno 190kn mjesecno, plus moras bas stediti. to je cisti false marketing od strane t-mobilea.

"iPhone BEZ data-plana je k.c od ovce"

ne bih se slozio. kao sto rekoh, vecinom sam na mjestima s wlanom, za mail i IM ne treba puno prometa (ja recimo mjesecno trosim 20mb na to, svaki dan provjerim par puta mail, eventualno odgovorim i jos igram 3 igre tipa ogame, malo popricam s curom na IM). tako da mi iPhone i te kako sluzi, da ne govorim o ostalim pogodonostima uredaja osim surfanja i maila (tipa multimedija - veliki ekran za video, vrhunski mp3 player, puno memorije itd.)

ja sam dugo razmisljao da li uzeti iTarifu. struktura racuna mi je inace ovakva:

pozivi - oko 200min mjesecno, ali cesto kraci od 1 min. oko 7-10 poziva dnevno
    poruke - oko 600-800 poruka mjesecno, cura mi zivi u drugoj drzavi pa nam je to main nacin komunikacije, navecer IM
    MMS - gotovo nikad, mozda 5-10 godisnje
    data paket - nije mi nesto nuzno potreba, bio bi luksuz, ali nije da se ne bi da iskorisiti (recimo, na faks i van idem s autom, tad ga ne mogu korisiti, a na ostlim mjestima imam wlan, takoda stvarno ne znam). da nemam wlan na faksu, odmah bih uzeo itarifu, jer tamo pokraj kuce provedem najvise vremena

dosao sam do zakljucka da bih uz iPhone sa iTarifom moram furati jos i jedan mob (nokia 6300) za poruke, jer cak niti ovih 50 poruka u i150 su samo za unutar hrv. uz to moram furati jos i mob sa mt:s karticom na koji primama poruke od cure, jer njoj je poruka van drzave inace 1,2kn.

na kraju mi se sve to cinilo ne potrebnim. pozive bi jos nekako ugurao u tih 150 min, ali poruke nikako. nositi 3 moba cijelo vrijeme mi se ne da, niti ima smisla.

naravno, vi imate drugaciju sitaciju i to je ok. za korisnike poput vas je ovo super tarifa, ali vidim da nitko od vas nema samo iTarifu, nego fura jos jedan mob pokraj. bas se pitam zasto

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SrKi Pregledaj post
    da, smatram da je izjava da "vecini ljudi iphone sluzi kao igracka" notorna glupost. cisto etiketiranje ljudi.
    nisi mi dogovorio na pitanje, zasto furas Tele2 isto kad ti je tako dobra ta tarifa?
    I dalje stojim kod te izjave, pa sad ako se osjećaš prozvanim ili etiketiranim, to je tvoj problem. Ako misliš da si suprotnost tome, onda je meni drago zbog tebe.

Što se tiče tvog pitanja tele2 u glavnom koristim za pozive jer sam izračunao da mi se isplati.
    Vip Komplet 100 sam uzeo isključivo iz razloga jer sadržava meni dovljnu količinu megabajta, kao i Blackberry uslugu.
    I sad pazi 0,5 GB prometa + My Blackberry (1 GB + flat mailovi + flat surfanje) + 60 minuta + 50 poruka.
    E sad, ako to nije dovoljno........

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove