ne vjerujem da je do softwarea.
da nije možda do matične?
Dakle, imam N86, kupljena u 7. mjesecu.
Sve šljaka OK osim što čujem šum u zvučniku dok pričam.
Do sada je tri puta bila u Mobisu i (navodno) sva 3 puta je promijenjen zvučnik.
Šum je i dalje ostao.
Nešto što sam otkrio prije 2 dana, potvrdio večeras - tijekom razgovora se isti šum čuje i u slušalicama ukopčanim na N86. Znači šum je i u zvučniku, ali se prenosi i na hendsfri slušalice. Bilo koje da priključim.
Pojma nemam što bi to moglo biti? Očito problem nije u zvučniku. Softver?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ne vjerujem da je do softwarea.
da nije možda do matične?
Jedan mi na Nokia forumu odgovara da bi možda mogao biti problem s mrežom.
Pošto koristim VIP koji doduše nema N86 u ponudi, ne znam kako bi mreža mogla neodgovarati mobitelu?
Zna li tko? Ipak ova Nokia ima CE certifikat.
U Mobisu!
evo ti sada novi update pa probaj sa njim http://cromobi.com/nokia-n86-sada-prepoznaje-lica/ 20.115
Mobiteli | Novi portal o mobitelima - zelite li postati autor tekstova javite se na PM | HTC HD2 | Oglasnik
Ovo se meni dešavalo na svakom sony ericssonu, sada to više nije slučaj![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Meni je na N96 bilo problema do softa. Naime kada snimam filmic sa mobitelom, kasnije pri reprodukciji se cuo sum, kao vodopad. No dolaskom v30 softa, sve se rijesilo i vise nema tako jaki sum, no ako se koncentriras na zvuk i dalje on postoji.
Probaj novi update napravit ili cekaj kao ja 3 mj za novi FW
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Danas sam isključio 3G i razina šuma se smanjila. Nije toliko izražen kao kad je 3G uključen.
Poslao sam E-mail Mobisu i VIPnetu, ali mi nitko nije odgovorio.
Stvarno prapovijesni problem u GSM svijetu.
Šteta što se ne mogu ukucati one šifre za EFR ili HR.
U Mobisu!
promijeni product code i firmware update, ako se bojiš zbog jamsttva to ti oni u mobisu i negledaju meni je pukla internet veza priko komp. na n96 i product code je osta isti(taj koji je promjenjen) i nisu nista primjetili samo ti trreba bit ispravan IMEI
Mobiteli | Novi portal o mobitelima - zelite li postati autor tekstova javite se na PM | HTC HD2 | Oglasnik
Bookmarks