Pokušaj s neta skinit XP, pa ga instaliat s tim CD key-om koji si dobio, iako ne vjerujem da će prihvatiti. Drugi legalni način ne znam. Ne samo to nego čak ne možeš na Njemački XP stavi Hrvatski LP.
Stvar je ovakva,kada sam prije 6-7 godina uzeo racunar u Njemackoj dobio sam original Win XP cd,a na poledjini racunara ima ona naljepnica sa cd-key...eee mene sad zanima da li postoji kakva mogucnost da od njih zatrazim to isto ali na engleskom jeziku,jer mi je sad nekako poglupo koristiti njemacki jezik!ili mozda postoji neka druga alternativna opcija?
###1410989180026
Pokušaj s neta skinit XP, pa ga instaliat s tim CD key-om koji si dobio, iako ne vjerujem da će prihvatiti. Drugi legalni način ne znam. Ne samo to nego čak ne možeš na Njemački XP stavi Hrvatski LP.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
to sam pokusao,nema sansi!!!
###1410989180026
ček, kak ne možeš skinut windowse i stavit svoj cdkey? ja sam tako stavio na svoj laptop jer sam izbriso recovery particiju..
skinuo vistu home premium (jer je ključ za nju i ta je bila gore) i stavio svoj ključ..
i pitanje? zašto nejde hrvatski LIP gore?
Zbog toga što njemačka verzija nema Njemački LIP, već je instalacija Njemačka. Engleska verzija, ako se dobro sječam ne prihvača ključ za Njemačku. Na već lokalizirane Windowse nije moguće staviti LIP.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ne znam iz kojeg razloga nece,ali mogu potvrditi da ne moze tako!!!jedino mi preostaje opcija da kontaktiram microsoft,pa da im objasnim kakva je situacija!!!
###1410989180026
Nama su na faksu rekli da ako imamo kakve probleme sa keyevima neka nazovemo MS Hrvatska pa da njima objasnimo. Možda da probaš tako nešto...
Ili da od Microsofta zatrazis ispravan CD key za englesku instalaciju ili da se zahebavas sa XP-om koji nece bit oriđiđi... It's your call...
Ustanovili smo da tvoj Xp nema engleski zbog toga sto je sama instalacija njemačka i to je to.
ja sam laptop kupio u njemackoj i imo je na sebi vistu home premium na njemacki, skino sam UNTOUCHED verziju engleske viste i uspio instalirat sa key-om od njemackog i sve radi....
pokusao sam i ja tako,mada nije uspjelo...kontaktirat cu microsoft pa cu vidit sta ce da bude!!!
###1410989180026
Bookmarks