Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 15 od 15

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako je osnovna dilema između lasera i ink-jeta u boji cijena ispisa, tada je laser isplativiji, osobito ako se printa puno dokumenata u boji.

Ali što se tiče kvalitete ispisa, ovi početni laseri su prilično iza ink-jetova koji su barem upola jeftiniji od njih, dakle za ispis fotografija ink-jet je bolji izbor. A ako će se pisač primarno koristiti za ispis velikog broja dokumenata u boji (grafika,fotografije i tekst kombinirano) tada definitivno laser zbog troškova.

Što se ink-jeta tiče moja preporuka je Canon, obavezno sa odvojenim spremnicima za boju jer se uvijek jedna boja prije potroši. Nešto poput ovoga http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1011424 npr. - imam Pixma IP4300 i ispis fotografija se odvija iznimno brzo, kvaliteta ispisa odlična, naravno treba koristit foto papir.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blueled Pregledaj post
    Ako je osnovna dilema između lasera i ink-jeta u boji cijena ispisa, tada je laser isplativiji, osobito ako se printa puno dokumenata u boji.

Ali što se tiče kvalitete ispisa, ovi početni laseri su prilično iza ink-jetova koji su barem upola jeftiniji od njih, dakle za ispis fotografija ink-jet je bolji izbor. A ako će se pisač primarno koristiti za ispis velikog broja dokumenata u boji (grafika,fotografije i tekst kombinirano) tada definitivno laser zbog troškova.

Što se ink-jeta tiče moja preporuka je Canon, obavezno sa odvojenim spremnicima za boju jer se uvijek jedna boja prije potroši. Nešto poput ovoga http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1011424 npr. - imam Pixma IP4300 i ispis fotografija se odvija iznimno brzo, kvaliteta ispisa odlična, naravno treba koristit foto papir.
    Imaš možda iskustva sa Canon mp550 pixma (http://www.outlet.hr/informatika/pri...ka-pixma-mp550), potrošnja tinte?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. koji printer - help
    By dj_velja in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 01-06-2010, 21:11
  2. Koji printer?
    By nijala in forum Stolna računala
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 19-06-2007, 19:46
  3. Mrežni printer - savjet za kupovinu
    By Mraz in forum Stolna računala