Ako daš ajfon + hero + nadoplata, dalo bi se razmisliti![]()
Pa nije valjda da na takvom ekranu još treba programić za zoom LOL
Najbolje će HTC-u biti da napravi neki ekran od min 5" kako bi prosječni korisnici mogli tapkati po Windowsima. Ja to ne bih trpioEvo nudim odmah u zamjenu ajfon ili Hero za pišljivog HD2 svim nesretnicima koji ga imaju.
Ako daš ajfon + hero + nadoplata, dalo bi se razmisliti![]()
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
ako imate problema sa MMS-om, rješenje je slijedeće: obrišite sve stare konekcije, pa unesite manualno nove pa resetiraš mob - meni je tako proradio
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
uzeo sam ga u VIP-u jucer za 3299kn ... imao sam i do sad HTC i bio sam zadovoljan sa njim pa je slijed bilo logicanza sad nemam nikakvih primjedbi ... navigacija radi odlicno, ekran mi je odlican ... iskreno olaksanje mi je rad samo sa prstima bez stylusa ... imam ga tek jedan dan i za sad sam odusevljen uređajem
e jel bilo kome radi mms na vip mreži... mislim to su stvarno nesposobni ljudi, zvao sam prekjučer službu za korisnike i rekli su mi da koriste port 8080.
danas ih opet nazovem i pošalju mi na mail postavke za wm 5.0 u kojima se koristi 9201 port wap 2,1 i 100kb limit poruke![]()
također,nedostaci kojih nema previše spomenutih, ako ih stvarno nema, savršeno ali mobitel ima nekoliko propusta,ima ih svaki.
hek je rekao baterija, ali nije ništa strašno pa ja i dalje tražim konkretni lag, bilo gdje čisto da znam na čemu smo![]()
Testirao sam preciznost ekrana ovim alatom.
HD2 prstom vs HD stylusom.
Manji rezultat je bolji.
Hd2 čak i nije tako loše prošao.
HD2 rezultati
HD rezultati
![]()
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Slike koje si stavio pod HD su zapravo one koje bi trebale doći pod HD2 i obrnuto. Ispravi to brzo
Kako radi Windows Explorer sa listom na HD2 ? Tamo ima dosta sićušnih stvarčica za tapkati po njima...
Defaultni file explorer od 6.5 uopće nema sitnih elemenata, a izbornici su ogromni, nema šanse da išta promašiš.
Ja koristim resco explorer pri čijem je dnu taskbar, koji je smanjen, može se povećati, ali ja ga koristim smanjenog bez problema.
Do prije tjedan dana sam imao slične brige. Danas ih nemam.
Sve radi odlično. Bitno je da se dobro kalibrira ekran i to je to.
pitanje za korisnike koji koriste vip internet i posjeduju hd2
da li vam se desi da nekad ne možete učitat neku stranicu ili apdejtat vrijeme ili twitter a spojeni ste na internet i imate 4 crtice signala... meni se to događa kod kuće.
iphone kojii je isto tako na vipu učitava stranice bez problema.
to mi se događalo i na hd-u tako da možda ima veze sa verzijom radia.
da li je moguće da je to do vip kartice, već je stara sigurno 10g? po mojoj logici ne bi trebalo imat nikakve veze al eto da pitam vas za mišljenje.
pitanje za korisnike HD2.
dal on zahtjeva stalno povezivanje na internet(kao iPhone). ili se može isključit u setingsima ili poput iPhone-a Fake APN-om?
jer nisam na nikakvoj internet tarifi tako ako mi se poveže bit će skupo.
eto to me zanima. hvala unaprijed.
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
planiram ga danas otić uzet u VIP.
kupit kao slobodan uređaj, jer sam na t-mobileu. a u TM-u nema.
ovak ak može na TM karticu ode uzet danas.
Meni se dogodilo da mogu normalno surfati, ali ne mogu skinuti mail. Po defaultu je bio uključen proxy, isključio sam ga i sve normalno.
HTH
MMS nikako da složim. Čekam bolja vremena (ROM).
Gledao sam tko u xda zajednici ima leo. Svi najbolji kuhari su ga nabavili. Bit će veselo.![]()
evo, vratio se ja iz VIPcentra. imaju HD2 al je kodirana na VIP, ne mogu kodirat za TM.
zna li netko gdje se može uzet sami uređaj bez pretplata da može na Tmobile?
Ja sam kupio hd2 u vipu. Nije zaključan na vip. Sad sam provjerio s tmob karticom. Isto je bilo i s hd-om. Mislim da su ti krivo rekli. Ne bi bilo prvi put. Pitaj heka da provjeri.![]()
ma ovdije u vinkovcima banana, radnica glupava.
provozao se do vukovara u VIP centar, kaže žena da ide na sve kartice i da će mi sutra javit dal ima još, ak ima imat ću i ja svoj HD2 u četvrtak![]()
Bok, ja sam imao problema s MMS-om. Problem je bio u IP adresi settingsa MMS centra koja je izborom zemlje i operatera stavljena na:
212.091.099.091, potrebno je promijeniti na 212.91.99.91 i stvar radi, barem kod mene. Ako sam dobro shvatio trebalo bi raditi i za jedan i drugi port, meni je 8080.
Nadam se da ce nekome pomoci
Pozdrav
Konačno radi. Hvala još jednom.
Požurite dok ga još možete kupiti, jer HD2 iz vodafona možda odlazi u povijest!
Engadget prenosi:
http://www.engadget.com/2009/12/10/v...-launch-looms/
Zadnji uredio Harasho! : 10-12-2009 u 23:06
i kaj to znaci da ga vise nece biti u Hrvatskoj (u trgovinama, ne na crno)?
Ubuduće pročitati cijeli članak.
Here's the latest from Vodafone: "We haven't recalled or stopped selling it, at the moment we have simply ran out of stock. When our next batch of stock arrives, this will be used to fulfill our outstanding back orders but we won't be taking any additional orders via Telesales."
Inače, izašo je novi ROM jučer i danas fix za kameru, odnosno rozu pojavu na slikama.
Novi ROM
Fix za kameru
Da, pročitao sam cijeli članak, ovo što si istaknuo ne znači da prvi dio također nije istinit.
No, vidjet ćemo s vremenom, uostalom, nije vip vodafone![]()
![]()
Bookmarks