Tako je, ja sam imao i android i winse i ubuntu windowse koji su zakon jer onda mozes pokrenuti backtrack bez greske :-) mob je zviher. I jedini na koji mozes stavit 3 operativna sustava
Iskreno, prvi si koji zbori tako. Svak tko je probao Android ne vraća se na nikakav WM. Na ovom modelu jedino na W7 ali market je teža banana odnosno nema još dovoljno aplikacija na njemu kao što ih ima na Play Storeu. Ovaj mob gura ICS bez problema, pa čak i Jelly Bean. Mislim da je to jako dobar pokazatelj kako je WM teško njeSra uzevši u obzir o kojem smartphoneu pričamo.
Novi sam na ovom forumu i trebam pomoc. Jucer mi je zablokiro mobitel i izvadio sam bateriju i kada sam ga pokuso upali pojavio mi se boot menu. I prije mi je znao zablokirat i samo sam izvadio bateriju i ponovo ga upalio i radio je normalno. Trazio sam rijesenje na internetu ali nisam naso da je neko imao takav problem.
Jedan sam od onih nesretnika kojima ekran uglavnom ne radi. Aparat nosen na servis i receno da je nepopravljiv. Zna li netko moze li biti jos kakav kvar u pitanju (maticna i sl.) ili su tipovi u servisu aljkavi i nisu uopce zeljeli popraviti telefon
Hvala
Radi li netko mozda jtag na htc hd2.
Hvala
problem sa satom htc hd2 koji je stalno pokazivao 1 sat unaprijed sam uspio riješiti na sljedeći način:
setings
menu
all setings
personal
phone
GSM/UMTS SERVICES
TIME SYNCHRONISATION
GET SETTINGS
ISKLJUČITI automatics change time zone and clock
stisnuti tipku strelica lijeco
i to je to...
Zadnji uredio navigator one : 17-02-2013 u 16:22