istina je, 2GB dolazi uz mobitel. a za 2GB cak ne vrijedi ona "bolje ista nego nista", jer vi stvarno bilo bolje da nista nije doslo i da je cijena 10$ niza.
pa koliko ja znam 2gb ide uz mob,netka me neko ispravi ako je drugacije
istina je, 2GB dolazi uz mobitel. a za 2GB cak ne vrijedi ona "bolje ista nego nista", jer vi stvarno bilo bolje da nista nije doslo i da je cijena 10$ niza.
naručen i dolazi u utorak ili srijedu![]()
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
ma kakav movens, imam ja dovoljno pameti da to zaobiđem
šalu na stranu, uzeo sam ga iz Engleske, donijet će mi ga frend koji se vraća ovih u utorak
review, ofkors![]()
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
neka bude detaljno
kolika je dakle bila konačna/ili će biti/ cijena?
naravno, što detaljnije bude moglo
možda čak i nabacim video review...
cijena bi bila 500 funti bez povrata poreza, znači ukupno oko 4000kn (ako uzmem povrat poreza oko 3500kn)
Ako ti frend leti avionom direktno za Hrvatsku onda neka obavezno na aerodromu prijavi povrat poreza.
Ja sam u Njemačkoj prijavio i odmah na aerodromu su mi vratili lovu (a i ako ne vrate, već to riješiš preko Global Refund-a negdje tu, u Hr ili Slo).
Ako ide preko granice Slo-Hr onda se nemojte s tim zamarati jer dvije države imaju sporazum o malograničnom cinkanju ako je račun preko 500 Eura pa ti carina i pdv na njihov račun (koji već uključuje engleski pdv) dođe na kraju skuplje jer ti ovi vrate svojih 17% (minus provizija za Globar Refund), a naši ti nakaleme 10+23 na ukupnu cijenu.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
on/off topic, i jedno i drugo, dakle neka mi netko amo objasni koja je politika tih cijena u movensu, i općenito kod nas, pa tko će normalan kupovati ovdje išta u rangu htc-a (čitaj malo bolje opremljeniji uređaj) za 2000/2500 kuna više nego igdje. mislim da se nikako ne isplati a ne shvaćam onda njih, koji u biti moraju poticati prodaju, zašto ne čine ništa po tom pitanju
Evo, izašao review na gsmareni.
ja sam preuzeo mob danasu usporedbi sa HDom je stvarno ultrabrz!!! jedino kupljen je na crno pa je rom na njemačkom... na xda-u sam našao kako promijenit jezik na htc-sense-u u engleski...
jedna me stvar stvarno iznenadila , a to je brzina učitavanja stanica u operi... stvarno izvrsno!!
za one koje zanima cijena je bila 600€
zacas ce hspl, pa ce Biti flashanja![]()
joj, jedva ćekam hspl... refresham stranicu svakih 15min![]()
da, rekli su da je opera abnormalno brzo za njihova očekivanja kod wm uređaja, što je sa kamerom, baterijom, ostatkom![]()
kamera po danjem svijetlu slikava super fotografije , možda ćak i malo bolje od hda, ali u sumrak ili noć s obzirom da ima flash slike su izvanredne u usporedbi s hdom.
baterija je definitivno mogla bit neka malo jaća... recimo napunio sam ga preko noći i od nekih 8h do sada 11h je pao na 80% , naravno cijelo vrijeme nešto prčkam po njemu, spojen je na internet stalno, ukljućen push mail (exchange)...
još se trebam naviknut na capacitive ekran... tipkanje je čak i bolje nego na hdu , ali recimo oznaćit neku kućicu ili odabrat nešto u settingsima od wm-a je katastrofa (sva sreća da se gotovo sve može namjestit iz sense-a)
core player radi super ali za video output moraš odabrat directdraw... nema Qtv
video reprodukcija je super ali malo je slika nekako pixelirana (gotovo neprimjetno)... ali što se tiće brzine nema prigovora, gledanje filmova kojih skineš s neta je savršeno..ništa ne trza , nema preskakanja frameova itd. jako sam zadovoljan. mislim da će se izlaskom coreplayera 2.0 usavršit neke stvari i da će tada bit stvarno prejeb**
jako mi se sviđa paljenje i gašenje displaya , nekako podsijeća na iphone.
cijeli mob je stvarno jako brz , istina da treba malo navikavanja na ovaj ekran ali meni se čini da je ovo definitivno pomak na bolje
još jednom ne mogu naglasit koliko sam zadovoljan sa operom odosno brzinom učitavanja stranica. to je definitivno najveće i najugodnije iznenađenje.
eto ako neko ima još kakvih pitanja nek slobodno pita
p.s. kad klikneš na windows direktorij stvarno ga otvori odma nema čekanja niti pola sekunde za razliku od starijih mobova
EDIT: upravo sam namjestio coreplayer na GDI i smooth zoom ---> slika je sad stvarno savršena!!! sad stvarno nema apsolutno ništa što bi se moglo (trebalo) poboljšat![]()
Zadnji uredio hek99 : 18-11-2009 u 12:18
Kako ti se čini kvaliteta izrade u odnosu na hd? Moj hd, dok sam jače pritisnuo oko mini usb-a, je malo škripao?!
Pisanje sms-a, odaziv ekrana uopće? Čitam da ljudi imaju problema jer je ekran "preosjetljiv".
Probaj pozvati tipkovnicu i pritisnuti i držati (npr 5 s) npr slovo h. Da li input "bježi" na ostala slova? Još bolje otvori notepad, i samo drži prst na jednoj točki. Koliko ima "šaranja" lijevo-desno, gore-dolje? ? Ako ti se da napravi screenshot "šaranja" u notpadu.
Skoro sigurno ću i ja nabaviti hd2, jedino me ovaj dio oko ekrana jako zanima.
kvaliteta izrede je bolja od hd-a , nema nikakvog škripanja
pisanje sms-a mi je u biti lakše i puno bolje... stvarno mi nije jasna ekipa sa xda koja piše da je pisanje banana... jedino što stvarno svaki i najmanji dodir ekrana se registrira kako "klik" ja sam se već polako navikao na takvu osjetljivost... kad sam prvi put namještao resco explorer nikako nisam mogo naciljat neke opcije , al eto baš sad ponovno pokušavam i stvarno nije problem...
u notepadu mi uopće ne bježi, već se nakon 1.5sekundi pojavi meni... tako da ti nemam šta snimit. jedino jako je teško kad već nešto nacrtaš opet točno krenut od iste točke (još to nisam uspio)
tipkovnica radi savršeno...nema nikakvog bježanja po slovima i pišem brže i točnije nego na hd-u. jedino u poćetku nekad ako stisnem recimo alovo "a" pa onda slijedeće recimo neko na drugom kraju "k" tad nekad uhvati neko slovo u sredini jer ne odvojim prste od ekrana... uglavnom lako se naviknut
Super. To me zanimalo. Da možeš normalno pritisnuti ekran npr u notesu i da se pojavi izbornik. Negdje sam našao klip da lik lagano vuče crtu prema dolje, a notes nekontrolirano crta prema dolje, lijevo desno.
Si probao iGo, cardinale? Dojmovi?
samo sam upalio iGo da vidim koliko mu treba za nać signal... našao ga je za nekih 15sek , nisam ga još isprobao u vožnji tako da ne znam da li ima "gps lag" kako kod nekih starijih modela.
šta se tiće notesa , jako je teško recimo nacrtat nešto, mislim da se razumijemo puno je bolje sa stajlusom na resistive ekranu... ali kad vućem crtu ,kolko god sporo, ona je ravna i ne pleše!
eto, i meni je stigao
sad deeeetaljno proučavanje slijedi![]()
ovo za ispikseliziranu slik, logično je jer je ipak ograničen na 65k boja, za tako velik ekran valjda ponekad i treba biti nekih mana a koliko vidim loša vidljivost na suncu i ponekad primjetan(ponekad samo) nedostatak boja su jedine veće mane.
a i baterija nije nužno loša, čuj u tom vremenu uz internet i push čak je i jako dobro.
kvaliteta izrade baš. i što je sa marketplace-om navodno ima jako malo free stvari, ili postoji način da se to izbjegne?![]()
ma marketplace sam samo isprobao dal radi, ali kome treba marketplace kad imaš ppcwarez
a slika nije niti malo ispixelizirana kad u coreplayeru namjestiš na GDI i smooth zoom!!
reprodukcija video zapisa je nevjerovatno dobra!!
baterija je sad na 27% tako da nije loša al bi definitivno mogla bit bolja
kvaliteta izrade je jako dobra, vjerojatno im je ovo najkvalitetniji telefon koji su do sada napravili. (po mom mišljenju)
Bookmarks