Isključi proxy na vipovoj postavci za net.
Pozdrav ekipa,
molio bih vas za pomoć ako netko zna kako da riješim problem sa primanjem i slanjem e-mailova.
Naime, dok sam na "data connection" preko VIP-a i stisnem "Send/Receive" napiše mi "Cannot Connect with current connection settings." Surfat i sve ostalo mogu normalno, ali samo mail nece povuc sa GMAIL-a. A kada se spojim prek Wi-Fi-a, u sekundi skine sve mailove?
Molim vas za pomoc jer mi je slanje mailova veoma bitno za job.
Unaprijed hvala, pozz!
Isključi proxy na vipovoj postavci za net.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Pozdrav svima mozhe jedno pitanje danas sam dobio mobitel HTC HD 2 iz njemacke io ostao je njihov jezik sada ne mogu nikako da nadjem opcije za promjenu jezika bar na engleski ima samo regional al nije to to .. posto se ne razumijem bas toliko molio bih nekoga dobre volje da mi objasni detalje kako promijeniti jezik thnxx![]()
JA ti imam HTC Touch HD sa kuhanim romom i windowima 6.5, ako na svom ima 6.5 windozere trebala bi biti ista putanja do djela gdje ćeš pronaći detalje o ROM-u. Nažalost kako to na njemačkom glasi neznam ali evo ti na engleskom: start-settings-system-device information-software information.
Dobro, znaći to je očito za Ger tržište pa zato nema neki drugi jezik. Pokušaj skinuti s glavne stranice htc-a originalni rom koji je barem za europsku regiju, ja sam recimo koristio regija 2 (opet ponavljam ali za touch HD) i ima normalno engleski jezik. Za custom romove će ti vjerojatno trebati neke sitne softwarske preinake na mobu, ali o tome sve možeš pročitati na xda developers.
Evo jedno pitanje koje ne vidim da se negdje spominje. Koliko mi se čini android se polagano razvija za hd2 čisto solidno i vidim na xdau da ima dosta toga na tu temu pa me zanima da li se itko od vas okušao u tome i kako je prošlo?
Koliko znam još ne rade sve opcije telefona kao na windozerima, ali dosta toga su sredili. Probaj, lako poslje vratiš windozere.
a mislim da je finta da imaš windowse pa pomoću nekih fajlova i još s nekim prčkanjem prije možeš dizati androida s kartice.
Da ima i toga, klasični dual boot, ko i na kompu, zato su mi htc-ići vrhunski telefoni, kao da nosim svoj pc sa sobom svugdje. Samo da im nataknu jače baterije ili foto čelije umjesto poklopca koje će automatski puniti bateriju.
IstinaŠteta jedino da mu je ROM tak mali pa da se mora kartica koristiti. Mislim da ću pričekati dok bude full stabilan pa da mogu samo android staviti. Zasad se još drži winmo ovaj ,ali ipak softvera za android sve više i više...
Bok ljudi, zanima me da li je tko prosao ovu proceduru i koji mu je najbolji build za hd2:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=732380
Izasao novi ROM
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=789506
Potpuno funcionalan Android froyo instaliran na HD2 pomocu xda uputa, OS jednostavno leti (na razliku od winmo)
ako nekom treba natipkala sam brzinske upute na hrvatskom u notepaduAndroid na HD2 in no time
![]()
Zadnji uredio hayleen3 : 27-09-2010 u 12:11
Trenutno imam Beta2 ROM s Desirea HD na HD2, kamera uopće ne radi, i ima nekih manjih problema, ali sve leti k'o metak...
NAdam se da će uskoro portat i službeni release ROM, pa bi onda moglo sve funkcionirati kako treba. BTW, mislim da kamera na HD2 hardverski ne podržava video u HD rezoluciji, ali ne bih se čudio da i taj feature proradi.
Imaš samo rom od desire ili dual boot s windozerima?
Ovo slijedeće ide na moj HD2 poslije Desire HD Androida...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=802971
WinMo 7 na HD2!!!
Nemam dual boot, samo se iz Windoza bootam u android.
zanima me koju verziju radia imate na hd2?s 2.04 mi signal nije lovio s flashanim energy romom, sad radi s 2.07 ali cini mi se da baterija slabije traje
Bookmarks