Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 37 od 47 PrvaPrva ... 27 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 901 do 925 od 1158
    Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Symbeq, hvala na odgovoru. Lose sam postavio prvo pitanje, mislio sam na RAM memoriju?
    Pretpostavljam da danju pravi bolje slike? imao sam SE k750 i bio sam zadovoljan slikama koje pravi.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    N958G, Leo
    Operater
    Sunrise
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RAMa ima vise nego dovoljno,a koliko tocno imas u spcifikacijama. Sto se slika tice, po danu su dosta dobre, ali naravno da sony ima bolje, ipak im je to primarna djelatnost.

7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cekaj, cekaj, cekaj...hoces da kazes SE k750 ima bolje slike od HD2 ili???? Znam da nije sve u mpx ali k750 je izaso 2006, ako HTC na telefonima iz 2010 ima slabiju kameru nego k750.....jasno mi je da ima slabiju kameru u odnosu na SE telefone iz 2009-2010 godinu.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    N958G, Leo
    Operater
    Sunrise
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao MaxPower Pregledaj post
    Cekaj, cekaj, cekaj...hoces da kazes SE k750 ima bolje slike od HD2 ili???? Znam da nije sve u mpx ali k750 je izaso 2006, ako HTC na telefonima iz 2010 ima slabiju kameru nego k750.....jasno mi je da ima slabiju kameru u odnosu na SE telefone iz 2009-2010 godinu.
    to sam htio reci. Ne znam kakve slike ima k750. I da, RAM-a ima 448 MB

7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao turbo Pregledaj post
    Pa preko hspl sam stavio 1.66 rom za istocnu evropu, skino sam ga sa http://forum.xda-developers.com/show...p?t=623283,jer je moj bio na njemackom
    i radjen je za cesko trziste tako da nisam mogao da direktno stavim rom sa htc-a jer mi javljao da to nije software za mene. E kada bi izabrao cesku drzavu onda bi mogao instalistati rom ali a njemackom bi bio.

Jos sta mi se desava jeste da smrzne,ako npr promjenim wallpaper on smrzne.
    Ja sam prvo bio nabacio preko sspl arthemies rom-kuhani, a onda sam nabavio preko hspla ovaj officijelni 1.66 rom ali sa xda,pa reko da se nije nesto pohabalu usljed ti transfera, sspl-hsspl??
    Imaš li upute za hspl?
    Ili ako ih možeš napisati jer isto imam win na njemačkom?

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kupio htc hd2 i ovako prvo cete se namucit s njim jako puno mislim ima preeevisee opcijaa previssee toga nudi treba 24 sata rada da bi pohvatali sve kak treba mobitel je brzz ekran da ni ne pricam totalni ubojicaaa ajfonaaa sad svoj stari ajfon vise nezelim ni pogledat PREPORUCAM SVAKOM HTC HD2 svi seru da je WM loss uopcee nije istina jako me iznenadilo!!! cak bi rađe da mogu birat uzeo wm nego android na htc hd2 tako da netrebate brinut oko toga
    baterija nie losa koliko kritiziraju gle svaku noc punis mob i ok glavno da prezivi 1 dan teskog rada mobitel mi se cini ko za nekog geeka ili polu-geeka onima koji koriste mob npr ajfon (vecina njih) za muziku poziv sms fejsbuk i malo neta neka ostanu na tome jer ce ovaj htc bacit ( rjesit ga se ) sto je prijee mogucee jer ima stvarno 100000opcia i zna izludit covjeka bar mene imam ga 2 dana

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Nov 2009
    Mobitel
    HTC HD 2
    Bodovi
    4.557
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.557, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kinez Pregledaj post
    Imaš li upute za hspl?
    Ili ako ih možeš napisati jer isto imam win na njemačkom?

MORAS MALO BRATE CITATI, bas o ovom sto tebi treba napisao na prethodnoj stranici

Procitaj sve jer ima sve objasnjo o ovom telefonu.

= Citat = Izvorno postao turbo Pregledaj post
    Nisi morao korisiti goldcard,mogao si preko hspl kao i ja, imas ovdje:
    http://cafe.mobil.hr/threads/66359-S...M-ure%C4%91aje

Jednostavno je pravo.

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam nekoliko pitanja za forumase znam da je vjerovatno neko vec nesto slicno pitao i da ce biti odgvora prelistaj forum ali neka moje pitanje prvo pitanje za strucnjake jeli neko uspio odblokirati sim za sve gsm operatere. drugo koji gps dobro funkcionise na ovim masinama trece kako instalirati aplikacije theme itd jeli to jednostavno ubacivanje na sd i onda potom u aparatu kroz neku opciju pokrenuti instalaciju molio bih za pomoc unaprijed zahvalan izvinjajem se ako je vec neko pisao na ovu themu jer kad covjek dobije ovo cudo u ruke nezna odakle bi poceo. hvala

7 days registered

Datum registracije
    Jul 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav svima... Jučer kupio HTC HD2 i danas pokušam updetat ROM i kaže mi na njihovoj stranici da mobilni telefon ne podržava taj program.. Zna li itko o ćemu se ovdje radi?? Thanks..

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Puknuti ekran na HD2

Pozdrav forumasima

Neki dan, ispao me je mobitel sa 1m visine na pod i razbilo se prednje staklo, mobitel sam po sebi i touch screen radi. Zvao agram i traze 1400kn! sto je mnogo kad se uzme u obzir recimo slican servis u recimo Mobisu za slicne Nokie modele.

Sto mislite o tome da narucim za 300kn ovaj navodno originalni dio i nadjem nekoga tko bi to sastavio, moze naravno i ponude

http://cgi.ebay.com/Brand-New-Origin...item2c54d084cd

Hvala
    Zadnji uredio blic : 22-07-2010 u 20:33

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav. imam pitanje za strucnjake otkako sam kupio htc hd2 muci me jedno kako ga deblokirati za sve sim karte npr ko sto se to moze ucini ti na iphonu jailbreak-om, ako neko zna odgovor zahvaljujem.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potraži na netu hd2 sim unlock. Zadnji put kada sam gledao nije bilo free solucije.
    Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Nov 2009
    Mobitel
    HTC HD 2
    Bodovi
    4.557
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTEIma jedan problem.
    Kada prikopcam moba preko usb kabla nece da i prepozna mob kada izaberem opiciju "ActiveSync" nista se ne desava.
    Ako izaberem "Disck Drive" prepozna mi memory card.
    Moze li mi iko pomoci kako da rijesim ovaj problem da mogu sinhronizirati telefon, hvala.
    instaliraj active sync 4.5 i problem resen [/QUOTE]

I dalje mi sere sinhronizacija, imam instalisan active sinc koji mi radi na win7, problem je kada prikopcam mob, pise conecting i onda izbaci not conectes*?
    helppppppppppppppppp

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2009
    Bodovi
    3.158
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.158, Nivo: 13
    Bodovi: 3.158, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ima li netko savjet kako da softverski isključim audio jack za slušalice pošto sam si od jednog 3,5 mm jacka napravio nosač kako bih mogao nositi mob oko vrata dok radim, no problem je u tome da je tada sav zvuk aktiviran na slušalice pa moram isključivati jack svaki put kada telefoniram. hvala unaprijed

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    SE w800, HTC HD2
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.352
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.352, Nivo: 19
    Bodovi: 6.352, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 3,0%
    Ukupna aktivnost: 3,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao navigator one Pregledaj post
    ima li netko savjet kako da softverski isključim audio jack za slušalice pošto sam si od jednog 3,5 mm jacka napravio nosač kako bih mogao nositi mob oko vrata dok radim, no problem je u tome da je tada sav zvuk aktiviran na slušalice pa moram isključivati jack svaki put kada telefoniram. hvala unaprijed

oblijepi s izolirnom trakom ovo kaj ide u jack jedanput i to je to
    nema softvera a i sve živo dok gledam po opcijama neda se složiti . :S

= Citat = Izvorno postao alto Pregledaj post
    imam nekoliko pitanja za forumase znam da je vjerovatno neko vec nesto slicno pitao i da ce biti odgvora prelistaj forum ali neka moje pitanje prvo pitanje za strucnjake jeli neko uspio odblokirati sim za sve gsm operatere. drugo koji gps dobro funkcionise na ovim masinama trece kako instalirati aplikacije theme itd jeli to jednostavno ubacivanje na sd i onda potom u aparatu kroz neku opciju pokrenuti instalaciju molio bih za pomoc unaprijed zahvalan izvinjajem se ako je vec neko pisao na ovu themu jer kad covjek dobije ovo cudo u ruke nezna odakle bi poceo. hvala
    igo8 si stavi ,moraš si jedino rezoluciju podesiti da ti nebude manja "slika " od programa. tu je isto garmin koji bi trebao biti isto jako dobar al sam zadovoljan s ovim zasad.
    Zadnji uredio HCSC : 15-08-2010 u 23:07 Razlog: spojeni postovi

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    Xperia Z3
    Operater
    Vip
    Bodovi
    8.016
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.016, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jučer kupio HD2 u Teletini! Phone je O DLI ČAN! Strava! Sve je posloženo prva liga, skužiš ga odma, svi izbornici i opcije su na mjestu, logički se šeta po izbornicima, ka da ga imam godinu dana!
    Prije nego krenem s nekim ozbiljnijim radom i čeprkanjem, prvo da vas pitam nešto za bateriju...

Upalio sam ga predvečer i mrcvario ga dok baterija nije krepala. Stavim ga na punjenje prije spavanja, jutros baterija tek na 56%! Da li je to normalno za prvih par puta, dok se baterija ne optimizira ili je nesto drugo u pitanju?

I par "minusa": Dok pričam, sugovornika čujem savršeno jasno i razgovjetno. Nažalost, tako ga čuju i svi na metar ipo oko mene...
    Samo 2 GB kartica? Aj dobro... znao sam prije kupnje, al ipak...
    Snooze na alarmu samo 5 min? Možda cjepidlačim, ali cili život mi je bilo 10 min, pa nisam još navika...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung SIII
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Bodovi
    5.312
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.312, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo s baterijom mi je skroz sumljivo, mora se napuniti za 5 sati kako god. Ne kužim kakav je problem u glasnoći, smanji zvučnik, KArtica od 2 gige je dovoljna, naravno imaš za kupiti većih što i sam znaš, alarm se može zamjniti sa tonom drugih programa (alarma) na netu. Ja imam G-alarm i prezadovoljan sam.
    +++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    Xperia Z3
    Operater
    Vip
    Bodovi
    8.016
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sumnjivo i meni, probat cu veceras odnosno nocas opet. Nije nikakav problem smanjiti ton na zvučniku, samo mala opaska da se previše van čuje.

Doma i na poslu ga spajam na wi-fi mrezu. Nekako se nadam da on koristi "klasični" internet za aplikacije poput Facebook, Mail, Internet Browser, Weather... Skužio sam i da je GPRS veza također uvijek aktivna, a navedene aplikacije su (za sad) poštelane da čekiraju mail i vrijeme svaku uru... Ima li kakva mogućnost štelanja, da mi wi-fi bude nazovimo defaultna veza, a da se GPRS pali na moj zahtjev.
    Posebno mi je sumnjiv fejs i internet što se pokrece iz glavnog izbornika, ne bi htio da me iznenadi račun na kraju mjeseca.

Ne znam kako će večini zvučati ovo pitanje, ali potpuni sam početnik s ovim tipom mobitela i veza, stoga... pomalo!

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Kawa_ZD Pregledaj post
    Dok pričam, sugovornika čujem savršeno jasno i razgovjetno. Nažalost, tako ga čuju i svi na metar ipo oko mene...
    Probaj da tokom razgovora pritisnes ono hardversko dugme sa strane kojim se utisava ton i tako utisas ton sagovornika koliko ti bude trebalo da ga ne bi culi svi u blizini - posle samo pojacas ton i to bi bilo to.

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    Xperia Z3
    Operater
    Vip
    Bodovi
    8.016
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pitanje za photo&video: iz starog moba, sam prebacio neke slike i filmiće preko activesynca u za to namijenjen folder u HTC-u. Kad u meniju otvorim photo&video, prvo mi lista filmiće, pa tek slike. Da li je itko skužio način da u tom meniju lista prvo fotke ili da barem filmove stavi u neki folder?

7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mene interesuje jedna stvar...ako mi ikako mozete pomoci bio bih zahvalan...
    Imam HTC HD2 trenutno je na Holandskom jeziku i nikako nemogu da ga prebacim na engleski jezik u podesavanjima...receno mi je da moram skinuti neki program sa neta da bi to uradio ili postoji neki laksi nacin za to ali bih volio kad bi mi neko da konkretniji odgovor...unaprijed hvala

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung SIII
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Bodovi
    5.312
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pogledaj na službenim stranicama htc-a postoji li kakva zakrpa ako ne probaj skinuti originalni rom sa oznakom WWE, a ko ni to ne pomogne vjerojatno češ morati staviti custom rom. Preporučujem energy.
    +++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    Xperia Z3
    Operater
    Vip
    Bodovi
    8.016
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas sam instalirao rom 1.66 WWE. Taman kad je zavrsio, morao sam gibat ća. Van sam trebao upisat neki broj i kad sam ušao u phone, javilo mi neku grešku na cprog.exe filu ili tako nešto. Uglavnom, tražio je da pošalje Microsoftu report i nije dalo zatvoriti prozor. Odnosno, kad bi ga zatvorio, isti sekund bi se ponovo pojavio. Ugasio sam mob i upalio ga, i probao ponovo telefonirati. Nakon par uspjelih pokušaja, opet ista priča... Ovaj put sam isključio obavijesti o greškama i mob je nastavio normalno raditi. Kad sam došao kući, poštelao sam sve moguće postavke, ponovo ga ugasio i upalio, zasad sve ok!

Zna li itko o čemu se radi i da li je itko imao dosad ovakvih problema? Mob je kupljen u Tele2 (pretplata) i rom je instaliran bez HSPL-a.

Instalirano je preko verzije roma 1.43. Trenutni info: OS: 5.2.21869; Manila: 2.5.19211619.0; ROM: 1.66.479.2; Radio:2.07.51.22_2

E i zna li itko kako instalirati OS verziju 6.5.?
    Zadnji uredio Kawa_ZD : 18-08-2010 u 22:03

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    Xperia Z3
    Operater
    Vip
    Bodovi
    8.016
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Instalirao sam i NoData, ali mi se ipak kači na wap i ako sam stavio enabled... Na rom verziji sam u data settings izabrao drugug operatera i tako rješio problem. Na 1.66 ne šljaće

7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gdje mogu vidjeti ime svog mobitela? Imam Win 1.66

+ Odgovori na temu
Stranica 37 od 47 PrvaPrva ... 27 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Komentari, rasprava... na temu 'Slike forumaša'
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 721
    Posljednji post: 30-07-2007, 10:39
  2. PRISON BREAK (zakon braće) - komentari, rasprava...
    By wildbabe in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 28-01-2007, 22:25
  3. SLVR L7 pitanja i komentari
    By jankec in forum Motorola
    Odgovora: 33
    Posljednji post: 31-05-2006, 01:13
  4. x6x flash patches - Komentari i pitanja
    By //Wild-Boy\\ in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-01-2006, 23:38
  5. Odgovora: 37