H - HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access (HSDPA) is an enhanced 3G (third generation) mobile telephony communications protocol in the High-Speed Packet Access (HSPA) family, also dubbed 3.5G, 3G+ or turbo 3G)
3G - Klasicni 3G
H - HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access (HSDPA) is an enhanced 3G (third generation) mobile telephony communications protocol in the High-Speed Packet Access (HSPA) family, also dubbed 3.5G, 3G+ or turbo 3G)
3G - Klasicni 3G
Pozdrav svima!
Zanima me kako podesiti gmail na HD2? Hotmail sam uspio ali gmail nikako ne uspjevam. Dodatno me muči što mi je win na njemačkom. Vjerojantno trebam staviti ili maknuti neku kvačicu u postavkama...?
Tnx
Odete na options gmail accounta i tamo imate opciju koliko unatrag želite da povuće email-ove pa jedna opcija veli ALL i to odaberete i voila.
Je li tko stavljao ovaj ROM: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=645431
Imam problem prilikom stavljanja novog ROM-a. Stalno mi javlja ovu grešku:
U čemu je problem??
Problem je u cid locku. Pokušavaš staviti rom koji nije za tržište na kojem je telefon kupljen.
Bez hspla nećeš moći flashati taj rom.
Tifoz, to je službeni rom od hr tmobile. Ako već ideš mjenjati rom ne vidim razlog da se stavi službeni pun t smeća.
Što se tiče pitanja o mailu, napiši preciznije, kako gmail ne radi?! Uopće ili ne povlači sve mailove? Ne radi ni na wifi i ni na 3g?
Daj malo to pojasni hspl??
Dobro da si me upozorio. Staviti ću službeni ovaj zadnji koji ima na HTC stranici.
BTW i njega pokušavam staviti, ali javlja istu grešku.
EDIT: Koliko sam skužio trebam pomoću goldcarda. E sad imam problem ne mogu u programu Hxd kopirati goldcard na SD. Ne mogu kliknuti opciju paste write.
Sve sam radio po uputama na ovome linku: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=591314
Nisi morao korisiti goldcard,mogao si preko hspl kao i ja, imas ovdje:
http://cafe.mobil.hr/threads/66359-S...M-ure%C4%91aje
Jednostavno je pravo.
Meni se u roku mjesec dana desilo 3x da mi se mob ugasi, sam od sebe,a ima dovoljno baterije. Evo upravo mi se to sada desilo.
Mob mozes upaliti samo ako ga restartujes ispod poklopca, znaci ne mozes ga upaliti na tipke.
Da li se ovo desilo jos kome i da li iko zna zasto se ovo desava.
Ima sluzbeni rom.
Hvala
p.s. ako znate gdje si ima dobrih i besplatnih igrica skinuti za ovu makinu napisete
Zadnji uredio turbo : 15-06-2010 u 15:19
p.s. ako znate gdje si ima dobrih i besplatnih igrica skinuti za ovu makinu napisete[/QUOTE]
http://forum.mobilism.org/viewforum.php?f=5
Nikada jednostavniji setup email naloga nisam doživeo nego što je to slučaj sa PPC uredjajima novije generacije, prvenstveno HTC HD2 koga trenutno posedujem. Recimo to da se bukvalno u dva klika podešava email nalog prostim odabirom nosioca, upisivanjem email adrese, lozinke i potvrdjivanja na next ... predivno, ne može bolje ... kada se samo setim koliko problema sam kod Symbian S60 aparata imao sa podešavanjem mail naloga gde je "gmail" nekako i radio dok je Yahoo bio misaona imenica ,.,. ovde sve radi perfektno.
Što se tiče podešavanja slike govore više od reči:
Nadam se da je od pomoći!
Long live Rock 'n Roll
Ovo si super napisao i stavio slike, ali ja ne mogu naci te postavke, pa ako bi mi mogo napisat kak doc do ovog prvog ekrana koji si gore stavio. Hvala
Jucer sam ga gledao i super je ali sta nije malo prevelik?
Najjednostavnije je da dole u radnoj paleti sa ikonicama kliknete na poruke pa zatim levo dole klik na "All Messages/Menu/Tools/Options" i tu ste na prvoj slici sa svim nalozima. Klik na zeljeni nalog i podesite sto zelite.
P.S. jeste kuvani "Energy Rom" no verujem da je isto i sa generickim sto se tice podesavanja.
Long live Rock 'n Roll
pozdrav,
Kupio sam htc hd2 jucer...za sada sam zadovoljan al imam neka pitanja...kao prvo ovaj activesync mi nije jasan...sinkronizira sa kompjuterom sve osim slika i videa,tj nista sa sd kartice,zasto,gdje se to moze podesiti?ne kuzim kako se preko tog programcica instaliraju aplikacije na hd2?zasada samo toliko...ovo mi je prvi wm mob pa imajte razumijevanja...hvala
Za pocetak procitaj ovaj topic od pocetka do kraja. Znam da ima 36 stranica, ali puno toga ce ti biti jasnije. Koliko ja znam, preko activesync se ne instaliraju aplikaccije. a ja ga ionako ne koristim. Tj probao sam, ali mi je trazio sifru windowsa na pc-u, a posto imam piratsku verziju......
Pozdrav svima, procitao sam skoro sve poruke ali nisam uspeo da izvucem neke informacije, trenutno koristim wm LG ks20
1.Koliko slobodne memorije ima? (oficial rom i bez instaliranja dodatnih programa)
2.Kakve slike pravi nocu, ako moze neko da posttavi par slika?
3.U nekoj poruci sam procitao da ima FM transmiter, ima ili nema? O cemu se radi?
4.Ako u pozadni rade par progrma (opera, poket player, s2u2...) i stigne sms, da li ce moci bez problema procitati je i odgovoriti(da ne laguje i koci prilikom kucanja)?
5.Koliko ce baterija izdrazati ako je ukljucen igo ili neki drugi gps program?
1. 1.66 WWE_EastEurope official rom nakon hard reseta ima 125MB interne memorije raspoloživo
2. Slike su među kvalitetnijima što se tiče mobova, ali nemoj očekivat čudo...primarna namjena je slika "u slučaju nužde" jer jednostvano čipovi na mobitelima su još preslabi za neku oštrinu po mraku
3. Nikad koristio, čitao davno o tome, i stvarno više neznam ima nema...
4. Sve se bez problema odradi...dokle god ima memorije sve radi glatko
5. iGo i bilo koji GPS program jako puno pije bateriju...i ako se planira ići na put 2h+ obavezno se mora imat auto punjač...jako se grije i jako puno troši baterije...ali koliko sam čuo, tako je kod svih uređaja...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks