uspio sam, ali cudno je sve ispalo...
Kad je u silent profilu zavibrira 3 puta krato, a kad je u normal profilu duugo 2 sec i dosta iritira... ??
Ako sam te dobro skontao odes u menu-settings-sound i display-notification sounds, e tu imas opsciju za poruku da ti i vibrira isto.
Mene interesuje da li ja ikako mogu spojiti mobitel sa PC pomocu usb/bluetootha da i da sufram po netu preko mobitela a KORISTECI konekciju pc.
Imam kod kuce ads, no nemam wifi, pa reko moze li se ikako ovo izvesti da malo vidim kako je surfati sa telefonom po netu.
Valjalo bi ovo kada bi moglo jer mi je zao kredita da na to trosim.
Da li iko od Vas koristi kakav antivirus, Vi koji surfate po netu???
Hvala
uspio sam, ali cudno je sve ispalo...
Kad je u silent profilu zavibrira 3 puta krato, a kad je u normal profilu duugo 2 sec i dosta iritira... ??
Zadnji uredio blic : 19-05-2010 u 18:42
MOLIM Vas da mi potvrdite je ste li dolbili sa HD2 i torbicu za njega tj koznu futrolu, jer ako jeste onda me je zapalio ovaj sto mi ga je prodao.
Maloporije sam bio na jednoj prezentaciji GERBOLIFE i dvojica koji su vrsili prezentaciju imali su isto HD2 heeh 3 komada u jednoj prostoriji)) i obojica su imala tu futrolu.
Zadnji uredio turbo : 19-05-2010 u 21:10
Ja sam kupio u vipu i dobio sam koznu futrolu i mislim da ti futrola dolazi sa svakim novim HD2...
LJUDI POMAGAJTE
Danas sam tek primjetio crnu kockicu na displayu, mislim da tu kocku nisam vidio na svom njemackom romu. Sada ima eng rom skinut sa
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=623283
Evo prve slike gdje se vidi ta crna slika a na slici 2 je nema
E sada ne znam je li to greska do softvera ili mi se sjebo display. Crna tacka se vidi i kada promjenim wallpaper. E sada kada slikam vidim sve normalno na displaye tj nema nista crno. Sta bi ovo mogli biti??
EVO CRNE KOCKE
![]()
Nije ti se shebao display to je sigurno. Hardverski je sve ok, bez panike ALI vidim da si ili:
- instalirao customizirani ROM (citaj: od neke osobe koja je napravila svoju verziju roma i ti si to preko HSPL-a stavio)
- ili si instalirao paket promjena ikona gore gdje ti se sve ikone od mreže, zvuka i baterije koja pokazuje u postocima promijenile i TO je glavni uzrok problema, ta promjena ikona ti je uzrokovala neki bug gdje ti se ikona zvuka više ne pojavljuje.
Rješenje:
Budući da vidim da nemaš puno iskustva sa tim kao niti što ja nisam imao a niti se sada ne bavim profi time najbolje ti je staviti stock rom (1.66 WWE EastEurope HTC) i na njemu biti gdje je sve tvornicki i sve radi bez greske. Puno su stabilniji i sa puno manje bugova nego ti customizirani. Te customizirane romove stavljaju ljudi koji imaju puno iskustva i prakticki se igraju sa mobom te svaki tjedan mjenjaju drugi, modificiraju i zabavljaju se sa time. Ako zelist stabilni i trajni rom 1.66 WWE EastEurope je tvoj izbor![]()
Meni taj 1.66 radi bez problema...i mozda ako mi bude dosadno se pozabavim nekim drugim ali zasada mi treba stabilan sustav...
Sretno![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Pa preko hspl sam stavio 1.66 rom za istocnu evropu, skino sam ga sa http://forum.xda-developers.com/show...p?t=623283,jer je moj bio na njemackom
i radjen je za cesko trziste tako da nisam mogao da direktno stavim rom sa htc-a jer mi javljao da to nije software za mene. E kada bi izabrao cesku drzavu onda bi mogao instalistati rom ali a njemackom bi bio.
Jos sta mi se desava jeste da smrzne,ako npr promjenim wallpaper on smrzne.
Ja sam prvo bio nabacio preko sspl arthemies rom-kuhani, a onda sam nabavio preko hspla ovaj officijelni 1.66 rom ali sa xda,pa reko da se nije nesto pohabalu usljed ti transfera, sspl-hsspl??
Zadnji uredio turbo : 20-05-2010 u 08:16
Inace gdje je tebi taj crni kvadratic trebao bi biti onaj zvucnik kao, a na 1.66 romu se javljao problem da se ljudima taj zvucnik nije pojavljivao ukljucujuci i meni kad sam stavljao nove ikone u taskbar, ali ima rijesenje za to, pa probaj mozda je u tome problem:
If the volume icon doesn't appear delete the following registry keys:
HKLM/Software/HTC/VolumeOverlay
LoadIconFromResDLL
SoundIconLink
HKLM/Software/HTC/VolumeOverlay
Hvala najljepse zaista svi ste vi kraljevi i hocete pomoci.
Uspjelo je izbrisao sam "SoundIconLink i zvucnik se pojavio hehehe.
Je li iko skontao ono moje pitanje tj da li je moguce da surfam na mobitelu koristeci konekicju koju imam na pc.
WI-fi nemam, ali reko moze li se preko usb ili bluetooth nesto izvesti?
Jos jednom hvala svima na brzim odgovorima i pomocima)))
oj ekipa, iman jedno djelomicno brzinsko pitanje
mozda iman mogucnost da kupim HD2 iz USA, pa me zanima oce li radit odi u nas i kako sa rom-om?
jer vidim na gsmareni da ima mob 2 naziva i da je 3g drugaciji za usa i euro? ima li jos razlika?
http://www.gsmarena.com/htc_hd2-2957.php
Thnx.![]()
Gledaj...svi mobiteli koji se prodaju u CRO su isto namijenjeni za češko tržište... Ja sam taj 1.66 WWE EastEurope instalirao bez HSPL-a, tj kao i svaki tvornički...nema veze što on tebi neda da ga skineš sa HTC stranice...jer on je tvornički ROM i može ga se normalno instalirat...bar ja jesam svoj...skinuo sam sa XDA taj ROM i stavio na svoj bez HSPL-a. Jer svi EastEurope uređaji mogu instalirat EastEurope ROM tvorničke bez HSPL-a...bar koliko sam ja shvatio... a valjda jesam jer moj radi
Inače još bolje bi bilo da si poslije custom rom-a napravio Task29 reset svega ali to je druga priča. I sa HSPLom ti ne priznaju garanciju ako ti nesto krepa...
Uglavnom, malo bolje na XDA-a to istrazi i prouci
PS: Glavno da si rijesio problem...ali problem smrzavanja je u onome gore mozda sto sam napisao jer meni se to ne događa sa mojim 1.66...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=589305
dobar dodatak za nas mob, daje nove mogucnosti podesavanja telefona, a meni najbooja stvar je ta sto sada ne mozes vise greskom kliknuti na "send" za sms, ta je ikona sklonjena na sredinu ekranu na desnoj strani.
Dobra stvar, otkljuca vam i gps slikanje tj gps tag
Zadnji uredio turbo : 22-05-2010 u 02:24
Sta stvarno nitko nezna nista o hd2 iz usa?
dobar program za kontrolu traffica podatka SPB WIRELLES MONITOR
http://rapidshare.com/files/39025778...90.PPC.CBD.CAB
možeš za u buduće app postati u ovu temu, ne da ih ja stalno prebacujem: Molbe/zahtjevi za fileove/aplikacije -NOVO
HC4L
Skinuo sam i prekopirao u uređaj HTC HD2 program za navigaciju "ViaGPS 3.0 Black Cardinale" program se uredno pokrene, karta je vidljiva ,traženje adresa ok no nikako da mi nađe GPS signal ...usput da napomenem da na uređaju vrtim i Garmina i Oziexplorer CE i oba nalaze signal bez problema ... ....ima li ljeka da signal proradi...
Riješio sam problem ..radi savršeno![]()
Zadnji uredio esart : 23-05-2010 u 17:37
Gospodo please HELP!!! Jutros mi se HD2 ugasio, i kad sam ga pokrenuo, ništa!!!! Dođe do onog djela gdje na bijeloj pozadini zelenim slovima piše HTC, zatim se pojavi dolje lijevo verzija softvera i tu sve stane!! Probao sam ga resetirat na onaj crveni gumb par puta, vadio mu bateriju ali ništa ništa! Dok ga ostavim tako zbrejkanog, nakon 20 min postane totalno vruć tako da mu moram isčupat bateriju. Nikakav kuhani ROM na njega još nisam stavio, jedino šta sam sinoć "napravio" je bilo da sam mu izbrisao iz filea Youtube onaj milijun sličica koje su mu zaozele kompjetnu memoriju pa Youtube nije htio šljakat. Neznam da bi to imalo veze stim ali eto da znate. Još jednom pomagajte, što mi je činit!??
Unaprijed hvala!!!!
Probaj napraviti hard reset. Izvadi bateriju, ostavi je vani par minuta. Stavi bateriju unutra, pritisni vol up i vol down istovremeno i power tipku.
HTH
Puno ti hvala Ce3hel, napravio sam hard reset kak si rekao i upalio se na tvorničke postavke ! Sad još samo moram skužit kako preko ActiveSynca vratit imenik unutra i sve super.
Još jednom Thanx!!
Pozz
Np, vjerojatno se pobrisalo nešto što nije za brisanje.
Kojim programom si spremio kontakte?
instalirao sam LeoCpuSped,kad sam ga otvorio program pokazao mi je da moj hd2 radi na 768mhz.Podesio sam ga sad na 998mhz.Program ima mogucnost owerkloka do skoro 1300mhz,ali to nisam uspio jer mi se smrzne.
K'o sto ti rece kost@ - trebali su cooler da mu stave.
Salu na stranu, ne znam zasto bi rizikovao sa "overclockom" kada i na fabrickih 1 GHz radi savrseno brzo a to sto ti je pokazao 768 MHz verovatno znaci da mu nije bila potrebna puna brzina pa je downgrade-ovao CPU speed.
Nisam niti mislio ici preko 1000mhz.Jednostavno sam samo htio isprobati... moram priznati da brze otvara slozenije stvari sa tih 998mhz ali i batt curi oko 20%brze.Dobro je sto se snaga moze prema p.smanjiti i ispod 400mhz
Bookmarks