Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 30 od 47 PrvaPrva ... 20 26 27 28 29 30 31 32 33 34 40 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 726 do 750 od 1158
    Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    HP ipaq 614c
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blic Pregledaj post
    ok, hvala, nes sam citao o tome, da se moze dogoditi da se izgubi sms notification sound. Jesi probao vec to? E, a sto je to manila? jel se time rjesava i stvar keyboard slova? (č,ć itd), ili samo izgled menija? Jel stock ROM za istocnoeuropsko trziste sve to pokriva?
    nisam probao jer mi je hr jezik katastrofa na tom uredaju. manila ti je skin od htc-a na windowsima to ti je dovoljno da promijenis. neznam za ćčšđž

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao carlo Pregledaj post
    nisam probao jer mi je hr jezik katastrofa na tom uredaju. manila ti je skin od htc-a na windowsima to ti je dovoljno da promijenis. neznam za ćčšđž
    Da, slazem se, engleski bi bio sasvim uredu. A bsb tweaks ili manila language manager? Cini mi se dosta jednostavan za koristenje... Ak sto smrdam nakon editiranja registrya, stavljanje originalnog ROM-a (koji je trenutno instaliran) vraca stvari na pocetak? Jel trebam prije bilo cega prvo instalirati HSPL??
    Zadnji uredio blic : 11-04-2010 u 22:36

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    HP ipaq 614c
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, slazem se, engleski bi bio sasvim uredu. A bsb tweaks ili manila language manager? Cini mi se dosta jednostavan za koristenje... Ak sto smrdam nakon editiranja registrya, stavljanje originalnog ROM-a (koji je trenutno instaliran) vraca stvari na pocetak? Jel trebam prije bilo cega prvo instalirati HSPL??
    netrebas flashati ak smrdas nekaj samo napravi hard resset "clear storage" i tel ti je opet kao da si ga kupio. ak nemas eng rom onda skini sa htc site-a zadnji rom koji je izasao i flashaj za to ti netreba nis ni sspl ni hspl

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako ima mobitel za njemacko trziste, nece ici stavljanje eng. roma kako si opisao. CID unlock se nece napraviti sam od sebe. Treba sspl, hspl ili goldcard metoda.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    HP ipaq 614c
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ce3hel Pregledaj post
    Ako ima mobitel za njemacko trziste, nece ici stavljanje eng. roma kako si opisao. CID unlock se nece napraviti sam od sebe. Treba sspl, hspl ili goldcard metoda.
    nisam znao da je cid lock telefon. Iako rom je sam za sebe bez obzira a telefon ostaje zakljucan na mrezu.

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svi wm uređaji koje sam imao su bili cid lockani. To nije ništa neobično. Ne mogu se stavljati službeni romovi za drugo tržište.

Da, sim unlock je drugo. Ako se samo želi promjeniti jezik, najjednostavnije je (po meni) da se to napravi sspl-om, službeni 1.66 rom i to je to.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala svima na postovima. Znaci, mob je na njemacko trziste, kupljen u vodafonu, nije vezan na njihovu mrezu. Trebao bi za pocetak samo promijeniti jezik na engleski.

Cuo sam za vise varijanta za promjenu jezika, od sspl, hspl, goldcard metode, bsb tweaks ili manila language manager. Ovu opciju preko hspl sam skuzio, cini se dosta jednostavno, a i bitno je da se moze sve vratiti na staro sa uninstallom hspl-a.

SSPL mi nikak nije jasan ( on se brise svaki put nakon flashanja?)

Goldcard metoda isto...

Jel me moze netko uputiti (moze i linkom) da to sto bezbolnije napravim, za pocetak, a onda cu dalje, (buduci da imam mob svega par dana i prvi mi je wm uredjaj) sve "tajne" windows mobile zanata u hodu s vremenom svladati.

Jos za kraj da provjerim, rom je njemacki (za njemacko trziste), to znaci da mogu preko htc weba samo updatati romove za njemacko trziste??? Kad jednom stavim preko hspl-a engleski stock rom (ili east european...) sljedece update cu moci raditi preko tog novog rom-a??

Hvala
    Zadnji uredio blic : 12-04-2010 u 16:54

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    htc bravo
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da preko htc-a možeš samo skinut novi njemački rom!

vjerojatno si već skinuo neki engleski rom... sad napravi ovako:

1. preimenuj taj ruu_xxx_xxx_xxx.exe u rar fajl
    2. odpakiraj ga u neki folder
    3. koiraj ruu_signed.nbh u neki drugi folder recimo ROM
    4. skini sspl ovdje http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=606713
    5. odpakiraj SSPL_RUU.zip u folder "ROM"
    6.sad spoji hd2 sa računalom (uključi active sync opciju )
    7.pokreni SSPL_RUU.exe i flashiraj engleski rom

inače sspl ne ostaje na uređaju , znači ako želiš stavit neki drugi rom moraš ponovno pokrenuti SSPL_RUU.exe i naravno staviti drugi nbh fajl.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li je moguće na HD2 instalirati Garmin i AdriaRoute namjenjene za Windows 6.1?
    Bom Chicka WahWah

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Ericsson xperia X8
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam stavio Garmina i AdriaRout

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Bodovi
    4.447
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.447, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moje pitanje:
    da li je moguće staviti BEZ HSPL-a i SSPL-a 1.66 ROM na HD2 kupljen u VIP-u??
    Onaj koji se ne može skinuti sa službenih stranica??
    RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.66.479.2_Radio_CRC_Si gned_15.32.50.07U_2.07.51.22_2_Ship.exe

Da li je to netko već stavljao? Da li prolazi sve ok?
    hvala i pozdrav
    HTC HD2 LEO & Blackberry 9000 Bold

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    HTC HD2
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da mozes, ja ga trenutno imam na HD2 i sve radi kak spada, stovise meni je dosta povecao trajanje baterije...

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Bodovi
    4.447
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Marz Pregledaj post
    Da mozes, ja ga trenutno imam na HD2 i sve radi kak spada, stovise meni je dosta povecao trajanje baterije...
    Znači, samo ga puštam kao i svaki stock rom?.... exe...ok..ok.. etc :-)

Jer sam negdje na xda pročitao da moraš imat HSPL ako nije za zemlju, ali opet...ovo je wwe east europe
    HTC HD2 LEO & Blackberry 9000 Bold

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne moras ga imati, ali je preporucljivo imati ga ako nesto krene naopako.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    POzdrav
    Moze par pitanjca? Koja je razlika u stock romovima, izmedju east european i english (UK)? u jeziku i/ili u drugim stvarima? odnosno sto znace oznaka wwe?
    Od tih silnih verzija, coek se izgubi

Sto kad stoji u imenu ROM-a samo WWE, kao npr. RUU_Leo_HTC_WWE_1.43.405.1_Radio_Signed_15.26.50.0 7U_2.04.50_22_2_Ship.exe

Koja je razlika izmedju recimo tog i ovoga sto je naveo gervasius: RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.66.479.2_Radio_CRC_Si gned_15.32.50.07U_2.07.51.22_2_Ship.exe
    OK, mozda se radi o drugim verzijama (barem tako brojke govore), ali u samom naslovu ROM-a, koja je razlika?
    Moze za pocetak preporuka za neki stock rom, smo da je na engl jeziku sve...
    Hvala

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    POzdrav
    Moze par pitanjca? Koja je razlika u stock romovima, izmedju east european i english (UK)? u jeziku i/ili u drugim stvarima? odnosno sto znace oznaka wwe?
    Od tih silnih verzija, coek se izgubi
    Ako je verzija roma/radia ista razlike su minimalne ili nikakve, ali ipak ne možeš flešati bez hspl-a ili sspl-a zbog cid locka. Trebaš pogledati za koje tržište si kupio uređaj i za koje tržište je rom. npr ako si kupio hd2 kod nas; to je uređaj za east european (EEU) tržište i prihvaća samo službene romove za eeu.

Sto kad stoji u imenu ROM-a samo WWE, kao npr. RUU_Leo_HTC_WWE_1.43.405.1_Radio_Signed_15.26.50.0 7U_2.04.50_22_2_Ship.exe

Koja je razlika izmedju recimo tog i ovoga sto je naveo gervasius: RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.66.479.2_Radio_CRC_Si gned_15.32.50.07U_2.07.51.22_2_Ship.exe
    OK, mozda se radi o drugim verzijama (barem tako brojke govore), ali u samom naslovu ROM-a, koja je razlika?
    Moze za pocetak preporuka za neki stock rom, smo da je na engl jeziku sve...
    Hvala
    Razlika je u tome što je prvi rom verzija wwe (wide world english). Verzija 1.43.405, a radio verzija je 2.04.50.
    Drugi rom je za eeu tržište, verzija boldana.

Možeš bez straha pokušati staviti wwe ili bilo koji drugi službeni rom. Ako nije za tržište uređaja, izbacit će grešku i nikom ništa (isprobano).

Pošto imaš uređaj za njem tržište, moraš koristiti goldcard/ sspl/ hspl ako hoćeš engleski. Ovaj 1.66 je ok.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e ovakoca, nisam mogao instalirati hspl jer imam gore verziju spl 1.66.0000. Izbaci mi poruku da prvo moram stavti 1.42.0000 SPL.

Jel moram raditi istu proceduru s HSPL2? Ako da, na kraju koju da odaberem hspl verziju??? (buduci da sam procitao da na kraju hspl2 postupka mozes odabrati hspl verziju...). Jel problem onda odinstalirati taj HSPL2 i vratiti sve kako je bilo na pocetku?
    Trenutna ROM verzija je: RUU_Leo_Vodafone_DE_1.72.162.0_Radio_CRC_Signed_15 .32.50.07U_2.07.51.22_2_Ship

MOze pomoć?
    Zadnji uredio blic : 18-04-2010 u 21:02

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    N958G, Leo
    Operater
    Sunrise
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saljem burazu Lea u Zg. Jel ima koji dobrovoljac da mu napravi HsPL i stavi neki eng rom (ovaj je na njem). To mu je prvi WM pa da nes ne sjebe. Hvala!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pošto vidim da ovdje svi dobro baratate ROM-ovima i sl., zanima me da li je OK sljedeći ROM - kwbr topix 1.3.1 WWE, Radio Version 2.08.50.08_2. Mob je iz VIP-a, no kupljen je polovan pa ne znam jel netko nešt čeprkao po njemu...inače mob radi ko avion...
    Bom Chicka WahWah

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako namjestiti postavke da sve podatke koje mob skida (burza, vrijeme, mail itd) ne skida kada primjeti da mu nema poznate wi-fi mreze, odnosno da samo u prisutnosti wireless mreze mu bude dozvoljeno skidati ista!!
    Znaci, jedino ako ja to hocu da se spojim na net, downloadam si mail i slicno preko 3g.
    Hvala

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne mozes nikako podesiti da ti skida te podatke na taj nacin, tj. da ti prepoznaje odredjenu WiFi mrezu i da se konektuje i skida podatke samo kad nju detektuje. Stavise kad se i sam konektujes na tu mrezu on je ne moze prepoznati tako da automatski skida te podatke sa nje vec mu to moras rucno zadati, a jedino sto uopste mozes podesiti je period na koji ce da se konektuje i skida te podatke.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na odgovoru. AL, produbio bi svoju dubiozu Kako nariktati da prestane se spajati preko 3g. Meni je cijelo vrijeme gore u notification cons G (cuo sam da to najvise pozdere bateriju, a ako se nema neki podatkovni paket, o steti da i ne govorim )Jel se moze srediti u postavkama da ne traži 3g mrezu. Eventualno, ako ja bas pokrenem Operu ili neki update (npr. maila) da se onda spoji, skine sto treba skinuti i nakon odredjenog vremena neaktvnosti (cca 1min) da se odspoji i vise nezna za 3g. Jer, meni je sada na mobu u Notifications jos uvijek traje vrijeme konekcije TM HR Internet i vrijeme ide, a prestao sam surfati prije 20min. Onda ttrebam ici u Comm Manager-Wireless control i onda pogasiti data connctions, sto mi je glupo svaki put raditi kad upalim operu, googlemaps ili slicno.Takodjer ako moze pojasnjenje sto znaci izmjena navedienih ikona iz G u H .

Unaprijed hvala
    Zadnji uredio blic : 19-04-2010 u 17:32

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uh mogu ti mozda malo pomoci ali ne i konkretno. Ja sam nesto cackao po registry bazi i napravio neke promenice kojim je u settings/wireless controls pored sedam postojecih opcija dodata i osma koja se zove 3g i kojom kao sto jednostavno mozes da ukljucis/iskljucis recimo data connection tako isto mozes i da ukljucis/iskljucis 3G. Mislim da sam negde video i jedan programcic tj. jedan cab fajl koji se samo instalira i dobije se isto.
    Kad budem nasao podesavanje u registry bazi postavicu link a jos bolje ce biti ako nadjem taj cab mada se bas ne secam gde sam ga video.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok.Hvala. Ma, dobio sam mob prije par dana, zakon je i pun mogucnosti! Samo neke stvari su toliko banalno osakacene da se nemoze vjerovati za mob takvog kalibra; pocevsi ako zelis promijeniti jezik, nemozes legalno, moras proci cijelu hspl i flash metodu rom-a (ok, kad se skuzi nije katastrofa,, ali ipak...), dalje internet konekcije i veza se nemoze najtransparentnije kontrolirati i pratiti (opcije, vrijeme trajanja,kolicina podataka, paljenje, gasenje), onda sam nocas skuzio da alarm se ne pali kad je mob ugasen (wm...) i tako... I sad nevjerovatno da se nemoze nariktati (sory, mozda ja neznam ili nisam jos dosao do toga) samo GSM i eventualno on demand goristenje 3g koje se samo od sebe gasi (kao npr na symbian nokiama starim 4-5god)

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2009
    Bodovi
    3.966
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.966, Nivo: 14
    Bodovi: 3.966, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Martin Mystere Pregledaj post
    Uh mogu ti mozda malo pomoci ali ne i konkretno. Ja sam nesto cackao po registry bazi i napravio neke promenice kojim je u settings/wireless controls pored sedam postojecih opcija dodata i osma koja se zove 3g i kojom kao sto jednostavno mozes da ukljucis/iskljucis recimo data connection tako isto mozes i da ukljucis/iskljucis 3G. Mislim da sam negde video i jedan programcic tj. jedan cab fajl koji se samo instalira i dobije se isto.
    Kad budem nasao podesavanje u registry bazi postavicu link a jos bolje ce biti ako nadjem taj cab mada se bas ne secam gde sam ga video.
    Probajte sa ovim:

Code:
    http://rapidshare.com/files/377696356/BandSwitch.V2.8.CAB.html

+ Odgovori na temu
Stranica 30 od 47 PrvaPrva ... 20 26 27 28 29 30 31 32 33 34 40 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Komentari, rasprava... na temu 'Slike forumaša'
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 721
    Posljednji post: 30-07-2007, 10:39
  2. PRISON BREAK (zakon braće) - komentari, rasprava...
    By wildbabe in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 28-01-2007, 22:25
  3. SLVR L7 pitanja i komentari
    By jankec in forum Motorola
    Odgovora: 33
    Posljednji post: 31-05-2006, 01:13
  4. x6x flash patches - Komentari i pitanja
    By //Wild-Boy\\ in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-01-2006, 23:38
  5. Odgovora: 37