UBIO bi nekoga da to pokuša na mom novom mobilelu!
ONE X & Sensation & Desire by HTC
izašao je na GSMAreni preview, znači uskore će bit i detaljniji review.
na ovom kratkom review mi se čini dobar mob.
kolko sam vidio oni se u nekoliko navrata žale kako nema mogućnost snimanja i prikazivanja HD videa. tko bi gledo hd film na tak malom ekranu(za mobitel velikom, ali kad je u pitanju hd onda malom)
edit - i cnet-co.uk je izdao review
Zadnji uredio yager : 10-11-2009 u 21:58
VEEELIKI review :
http://www.techradar.com/reviews/pho...-647049/review
kad dolazi u Hr da kupim to cudo?
Službeno, bo...? Na crno vjerujem odmah (uskoro) od pojave u EU (Njemačka).
Na njuskalo.hr već ima oglasa, al su cijene prejeftine (oko 3000 kn), tak da mi se čini da je posrijedi prijevara (ništa novo za njuškalo.hr, valjda 80% oglasa u kategoriji "mobiteli" su muljaže).
pa pol telefona na tom njuškalu je sa pozivnim iz UK, a druga polovica sto ima pozivni iz Hr je par istih ljudi koji samo nabijaju cijene![]()
Uf, da. Za tu lovu dobijem netbook + dobar smartphone.
pa j... te više se isplati kupit ga van i platit i carinu i pdv.
pa šta je s tim ljudima![]()
Super. Dvoumio sam se izmađu hd2 i milestonea, radije bi hd2, ali ovo je presmiješno.
drugi tjedan dolazi u Tele2, barem u vz...
ahhahahahah...
koja cifra..ekipa stvarno nije normalna..presmijesno..
LMAO!!
http://www.idealo.de/preisvergleich/...h-hd2-htc.html
https://www.expansys.com
cijena bez njihovog PDVa (kada odaberete "Rest of the World") = 434 + 22 (dostava DHL) = 457 funta odnosno 3,828 KN + 10% carine = 4210 + 23% PDV = 5179 KN dostavljeno doma sa svim troškovima hrvatske države
Ne treba ni napomenuti da Expansys ima uračunatu svoju maržu... zamislite se samo koliko Mobis onda zarađuje
http://www.pdamax.de
Engleska verzija je 635 Eura = 4,500KN
Isporučuju, doduše samo u EU, pa ako imate koga u Sloveniji 15 Eura je isporuka..
A mislim da je i izlet do Njemačke isplativiji od ovoga LOL
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
MOVENS a ne MOBIS, ali nije to bitno samo ispravak.
Ja sam od HTC-a neke artikle narucivao preko expansys Slovenija (zato sto imaju HR u popisu dostave) i mogu reci da je sve uredno i fer osim opaske na nasu carinu: ROBA NA CARINI CESTO STOJI I PO TRI TJEDNA !!!
.
.
dal da uzmem iphone ili hd2?
bitne su mi specifikacije i hd2 je bolji mobitel, ali mene najvise zanimaju aplikacije, kojih na iphonu ima vise, tako da ne znam kaj da onda uzmem
moze pomoc?
ma joj hd2 bi ja bez dileme...aplikacija na ajfonu ima fakat puno i ja ih puno kupio i sve to,ali nakon nekog vremena rijetko kaj upalim..
al mene samo zanimaju te aplikacije.
i ne kuzim, zasto si placao?
kaj nisi jb napravio i sve besplatno
ne kužim zaš te aplikacije tolko zanimaju, nećeš 24/7 visit na mobu i prčkat po raznim igricama/aplikacijama.
između ova dva, definitvno bi uzeo HD2. otvoren ti je sad i Windows Mobile Market za 6.5 verziju i bit će aplikacija još više.
To nije tema ovog razgovora.
HD2 je daleko napredniji mobitel, ali ne moze nista sto ne moze i iPhone. I ja sam u velikoj dilemi
Inace, Marketplace za WiMo ide u dobrom pravcu, biti ce aplikacija, ne brini.
da al kak sad nema aplikacija
evo sad trazim bratu za omniu (i900) i nista ne mogu naci
Malo van teme ali nesto ocigledno ljudima nije jasno......
Aplikacija za WM OS postoji od prvog dana tog OS-a, a tom mogu i sam posvjedociti sa kupnjom prvog iPaq-ai naknadnom kupnjom ili crack-om raznih programa davne ..... godine.
Apple otvori iTunes i kao da je tek tada netko napravio prvi APP !?!?
Handango, Mobiletopsoft, Freewarepocketpc,.........ppcwarez sve stranice koje prodaju ili dijele aplikacije vec godinama.
Ne znam razlog ali dobar dio ljudi ovog foruma je u zabludi ili prije iPhone-a nije imalo neki oblik smartphone-a.
Da, to je točno. Ja sam kupio Tytn-a prije tri godine i stavio sam hrpu aplikacija (korisnih) na njega, nije bilo čega sve nisam našao. U to vrijeme Iphone nije ni postojao.
Inače ovaj HD2 mi je mrak. Možda ga bocnem za koji mjesec makar sam jako zadovoljan sa Blackstoneom (Touch HD).
PREDATOR
ja mislim da su se ljudi malo krivo izrazili.
poanta je u AppStoru, dakle ne da ja moram skidati aplikaciju, prebacivati je putem USBa, onda instalirati, onda krekati, nego jednostavno kliknuti download button i da mi se za 5 sekundi skine na telefon. i da ih ima ravno 100.000 za skinuti (sto korisnih, sto nekorisnih, ali 100.000).
da se vratimo na ontopic, jer vidim da neki i kad upozoravaju druge za off, rado im se pridruze
vidio sam da se dobije jako lijepa kozna futrola, nadam se da je to za sva trziste. nisam vidio da li se dobije memorijska kartica, ali moram reci da mi smeta sto nema bar 8GB integrirane memorije.
znam da ce te sad reci da je kartica od 8/16GB dosta jeftina, ali kad vec toliko placam uredaj, mogu bar dobiti i memorije. isto tako, znam da to mnogi zaborave, ali razlicita su vremena citanja podataka s kartica (pogotovo tih jeftinijih) nego sa interne memorije uredaja. i jako mi zao zbog toga.
Bookmarks