Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 28 od 47 PrvaPrva ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 38 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 676 do 700 od 1158
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    3.644
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.644, Nivo: 14
    Bodovi: 3.644, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moze li mi tko reci u cemu se razlikuju 1.4x i 1.6x ROM-ovi ?

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    htc hd2
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hek99 Pregledaj post
    idi u all messages--->menu--->settings--->options--->menu--->mms server--->vip mms--->i tu izbriši "0" iz ip adrese

znaći ip adresa treba izgledat ovako:
    212.91.99.91

to je to... neko je već ovo bio napisao negdje...
    ugl. radi
    Meni MMS ne radi, tražio sam od Vipa da mi pošalje testni MMS, poruka stigne i kaže da moram downloadati MMS ali kada to učinim dobijem poruku CANNOT DOWNLOAD, postavke su mi

ip: 212.91.99.91
    port number: 8080
    server addres: mms.vipnet.hr/servlets/mms
    connect via: mms
    send limit: 300kb
    wap version: wap 2.0

Nisam ništa dirao po postavkama, takve su bile. Usluga MMS mi je aktivna, Vip Start i Broadband neaktivni, nemam no data aplikaciju već sam u postavkama starta i broadbanda unio .h umjesto .hr tako da i da hoće mi se ne može spojiti, ali i taman da vratim na ispravan unos mms ne radi...

U čemu je problem, da li netko zna?

FW je 1.43, nisam još ništa upgradeao.

EDIT:

Imam instaliran BSB Tweaks. Ušao sam u aplikaciju i pogledao pod connections, bilo je označeno na endabled ali sam svejedno kliknuo na enabled. Nakon toga MMS je proradio!
    Zadnji uredio mobyfreak : 18-03-2010 u 22:52

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2010
    Mobitel
    HTC EVO 3D
    Operater
    vIp,tele2
    Bodovi
    5.575
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.575, Nivo: 17
    Bodovi: 5.575, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Instalirao sam oko 10-tak sto programa sto igrica na memorisku od 2gb sto sam dobio sa uredjajem.Problem je u tome sto vise nista nemogu instalirati,-pise-instalacija neuspjesna i da obrisem neke programe.Kad izbrisem par pr.onda mi dozvoljava inst.par novih.imam 200mb free na kartici i 50mb mem uredaja slobodno.U cemu je problem...ako netko zna?

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prva tri dana s njim!

Nakon nekoliko HTC uređaja, a zadnji je bio touch HD odlučio sam i ja isprobati beštiju od HD2. Prvi dojmovi su bili pozitivni. Velik ekran, brz procesor, dosta memorije i prostora. Također, iskoristio sam i 8GB sd karticu koja je došla s touch HD-om. Sveukupno, leti. No kako sam zahtjevniji korisnik i volim se dosta igrati (prčkati), odlučih ga staviti na kušnju. Instalirao sam mu sve aplikacije koje sam inače koristio na prijašnjem HTC-u. Sve je radilo jedan dan uredno i bez ikakvih problema. Drugi dan od kako imam HD2 počeli su problemi. Naime, žena me zvala, a moj HD2 ništa. Samo mi je javio da imam propušteni poziv. No dobro, rekoh sebi, događalo se to i prije s touch HD-om. U toku tog drugog dana počeo sam primjećivati još neke probleme. Prva malo veća nepravilnost bilo je smrzavanje. Tada sam se počeo brinuti. Moje početno oduševljenje poprilično je splasnulo. Konačni udarac moj novi HD2 mi je zadao u Billi. Ponovo me žena zvala i ja sam se pokušao javiti. No u tom trenutku telefon je poludio, smrznuo se, ali je i dalje zvonio (inače za ženu imam melodiju gumene patkice koja skviči kad se stišće). Kako je zvono bilo pojačano na najglasnije moguće, moj HD2 mi je zvonio tj. skvičao cijelo vrijeme. Ljudi su me čudno gledali kako na sred Bille pokušavam izvaditi bateriju iz telefona jer ga nikako drugačije nisam mogao ušutkati. Tada sam prvi put susreo se sa bugom koji kad je telefon zaključan kod dolazećeg poziva smrzava telefon. Nakon događaja u Billi odlučio sam nešto drastično poduzeti.

Čim sam došao doma uvalio sam ženi vrećice i sjeo za PC u potrazi za svim i svačim o HD2. Tako sam naletio i na vas ovdje. Vidim da mnogi od vas imaju različite probleme i neke iste pa predlažem da oni malo napredniji korisnici koji su imali hrabrosti i stavili kuhane romove ili originalne da naprave neku mini recenziju i napišu dojmove kako se telefon ponaša i na što treba obratiti pažnju. Malo detaljnija osobna iskustva bez uljepšavanja - golu istinu na vidjelo.

Ja sam inače ponovo instalirao _HTC HD2_RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.48.479.1_Radio_Si gned_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship.exe koji je i bio gore. Ponovo sam podesio sve i uz dosta muke sam ga osposobio da radi onako kako sam htio. No, nekako nisam bio zadovoljan pa sam kopao po netu i skinuo si novi rom RUU_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.66.479.2_Radio_CRC_Si gned_15.32.50.07U_2.07.51.22_2_Ship.exe koji je po meni nešto bolji. Naime, ponovio sam isti postupak instalacije i podešavanja programa i telefona. Za razliku od prijašnjeg roma, ovaj nije radio nikakve probleme. Trenutno radi ko vurica. Nadam se da će tako i ostati jer mi je u ovih 3 dana što ga imam dovoljno prčkanja po njemu. Više sam s njim nego sa ženom

Za kraj bi dodao to da je HD2 hardverski odličan telefon koji nudi dosta toga i uživancija je "raditi" na njemu. Što se tiče WM, to je druga priča.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa evo moja iskustva nakon mjesec dana.
    Kupio sam ga i dosao je sa 1.48 WWE EastEurope...koristio ga kao takvog točno mjesec dana, 10tak aplikacija, customization-a , 5 igri, wallpaperi, pjesme i slično, često prčkao, slao poruke, zvao. U tom periodu smrznuo se 2-3 puta da sam morao vadit bateriju i to samo dok sam prčkao, nikad u pozivu ili poruci.
    4-5 puta mi se dogodilo da poruka "zapne" u OUTBOX-u, što znači da sam morao resetirat mob i ponovo poslat poruku i tada bi sve poruke otišle iz outbox-a. Nakon mjesec dana u odnosu na prvi dan mi se činio 15%-20% sporiji u navigaciji, otvaranju i zatvaranju...jednostavno sam perfekcionist i želim uvijek bolje...ali sam htio biti što duže na originalu.
    Danas, sam sve obrisao i stavio novi čisti 1.66WWE EastEurope.
    Prvi prvi dojam, odma nakon 2min, mi se činio nekako bugovit, spor. Ulazi i izlazi iz menia u menu brzo, ali dijelovi menija nekad fale, kao da nije još sjeo...tj "odmorio" se od instaliranja
    Ulglavnom, nakon mukotrpnog instaliranja i resetiranja nekih 7-8 programa i par igri, wall-a i izgleda, kontakata i shortcuta. Kada sam ga postavio točno kako sam htio, onda sam išao i prolazio preko njega na sve strane i činio mi se puno bolji... Tj sada sam zadovoljan, ali da li ce to biti kratko ili dugo ćemo vidjeti...uglavnom se glatko ide. Neke glavne promjene u odnosu na 1.48 su:
    -kada uđem u SMS odma čim kliknem da tipkam poruku mogu odma tipkati, nemoram čekati load-anje svih (200tinjak) poruka
    -melodija kod paljenja mobitela
    -neki sitni vizualni dodaci

E sad, moj daljni plan je nakon tjedan dana (dovoljno da se poigram i vidim kako diše 1.66) mislim staviti jedan kuhani rom, koji promatram već par tjedana kako se razvija na XDA. Artemis v7.0 ću staviti. Baziran je na stock-u ali stabilan, brz, pouzdan te ima novi 6.5.5 os. Vidjet ćemo
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Note4, 8850
    Bodovi
    18.838
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.838, Nivo: 33
    Bodovi: 18.838, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je HD2 odličan mobitel ponajviše zbog velikog ekrana, odličnog ekrana koji reagira kao onaj na iPhoneu, super mi je Sense, WM 6.5 je bolji nego 6.1, ali još uvijek mi to nije to. I smeta me ona grba od kamere sa stražnje strane kućišta.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    htc hd2
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li mogu instalirati 1.66 wwe east europe rom bez hspl-a budući da na htc-ovim stranicama još nije dostupan a ipak se radi o stock romu?

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naravno. Sve je isto, tj kao službeno. Samo što nije izdan na HTC stranicama.
    Zašto? Nemam pojma, neznam niti kako je dospio ali izgleda i instalira se kao službeni.
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mobyfreak Pregledaj post
    Da li mogu instalirati 1.66 wwe east europe rom bez hspl-a budući da na htc-ovim stranicama još nije dostupan a ipak se radi o stock romu?
    Mozes ali ti je HSPL tu sigurnosti radi ako nesto, ne daj boze, krene naopako.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    N958G, Leo
    Operater
    Sunrise
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbeq Pregledaj post
    Pa evo moja iskustva nakon mjesec dana.
    Kupio sam ga i dosao je sa 1.48 WWE EastEurope...koristio ga kao takvog točno mjesec dana, 10tak aplikacija, customization-a , 5 igri, wallpaperi, pjesme i slično, često prčkao, slao poruke, zvao. U tom periodu smrznuo se 2-3 puta da sam morao vadit bateriju i to samo dok sam prčkao, nikad u pozivu ili poruci.
    4-5 puta mi se dogodilo da poruka "zapne" u OUTBOX-u, što znači da sam morao resetirat mob i ponovo poslat poruku i tada bi sve poruke otišle iz outbox-a. Nakon mjesec dana u odnosu na prvi dan mi se činio 15%-20% sporiji u navigaciji, otvaranju i zatvaranju...jednostavno sam perfekcionist i želim uvijek bolje...ali sam htio biti što duže na originalu.
    Danas, sam sve obrisao i stavio novi čisti 1.66WWE EastEurope.
    Prvi prvi dojam, odma nakon 2min, mi se činio nekako bugovit, spor. Ulazi i izlazi iz menia u menu brzo, ali dijelovi menija nekad fale, kao da nije još sjeo...tj "odmorio" se od instaliranja
    Ulglavnom, nakon mukotrpnog instaliranja i resetiranja nekih 7-8 programa i par igri, wall-a i izgleda, kontakata i shortcuta. Kada sam ga postavio točno kako sam htio, onda sam išao i prolazio preko njega na sve strane i činio mi se puno bolji... Tj sada sam zadovoljan, ali da li ce to biti kratko ili dugo ćemo vidjeti...uglavnom se glatko ide. Neke glavne promjene u odnosu na 1.48 su:
    -kada uđem u SMS odma čim kliknem da tipkam poruku mogu odma tipkati, nemoram čekati load-anje svih (200tinjak) poruka
    -melodija kod paljenja mobitela
    -neki sitni vizualni dodaci

E sad, moj daljni plan je nakon tjedan dana (dovoljno da se poigram i vidim kako diše 1.66) mislim staviti jedan kuhani rom, koji promatram već par tjedana kako se razvija na XDA. Artemis v7.0 ću staviti. Baziran je na stock-u ali stabilan, brz, pouzdan te ima novi 6.5.5 os. Vidjet ćemo
    Jel to mislis na kratak prekid pri kraju?
    Ja imam 1.66 West E i svaki put kad se dize je tako. A naso sam u exploreu tu melodiju i odsvira ju bez prekida.
    Btw, jel se moze promijeniti zvuk alarma? Stavio bi si neku pjesmu, al nisam uspio, tj, mogu birati samo izmedju ponudjenih sranja.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Ericsson xperia X8
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Lunatik Pregledaj post
    Btw, jel se moze promijeniti zvuk alarma? Stavio bi si neku pjesmu, al nisam uspio, tj, mogu birati samo izmedju ponudjenih sranja.
    pa skini si melodije ,tj.Ring Tones stavi ih u neku mapu i podešavaj do mile volje barem je to moguće kod HTC-Hd2

prolistaj ovaj sajt pa skidaj ,ja sam podosta toga skinuo pa se sad igram

http://www.downtr.net/mobil/

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Instaliraj program G-Alarm, odlican je i mozes staviti bilo koju pesmu, cak i vise njih.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    N958G, Leo
    Operater
    Sunrise
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel moze neki direktan link? Nasao sam samo trial version ili neke stare koje ne znam jel rade na 6.5.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Bodovi
    7.188
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.188, Nivo: 20
    Bodovi: 7.188, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Galaxy Nexus
    Operater
    vip
    Bodovi
    4.813
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.813, Nivo: 16
    Bodovi: 4.813, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 5do12 Pregledaj post
    neznam dali to po prirodi stvari znaci da ce se i na hd2 moci staviti android .

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    htc bravo
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao laser Pregledaj post
    neznam dali to po prirodi stvari znaci da ce se i na hd2 moci staviti android .
    imat će različit procesor, rom mem, kameru... neće bit lako portat rom na hd2
    isto tako ovo je verzija za US tržište

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    SE w800, HTC HD2
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.352
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.352, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 3,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    čini mi se da ima sve što mi fali na hd2

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    HTC HD2(Leo)
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigurno neću prodat HD2 radi EVO-a. previše mi je siromašan da prijeđem na njega, da je bolje moglo bi se porazgovarat. al ovako ne.

@Eis: bilo kuda WHR je svuda

Poz N85

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Eis Pregledaj post
    A to je...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    SE w800, HTC HD2
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.352
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Žiks Pregledaj post
    sigurno neću prodat HD2 radi EVO-a. previše mi je siromašan da prijeđem na njega, da je bolje moglo bi se porazgovarat. al ovako ne.

@Eis: bilo kuda WHR je svuda

Poz N85
    WHR 4ever

= Citat =:
    Originally Posted by Eis = View Post =
    A to je...
    kamera jača. kamerica napred, kickstand. baterija veća koliko vidim. hdmi,a i lijepo bi mi bilo snimati 720p video

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kamera jača. kamerica napred, kickstand. baterija veća koliko vidim. hdmi,a i lijepo bi mi bilo snimati 720p video
    Samo da mi je znati zasto je bitno to sto je na telefonu kamera od 8 Mpix umesto 5 Mpix kad svi znamo da te slike nisu ni priblizno po kvalitetu slikama slikanim sa neke "normalne" kamere.
    A i vecina ljudi, koja zna sta radi i sa kamerama uglavnom slika sa 3,2-5 Mpix, veoma retko neko predje na vecu rezoluciju.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HD2 je neusporedivo bolji telefon od N86. N86 je jaca u tom multimedijskom segmentu sto se tice kamere al tu prica staje. Koristio sam oba moba pa znam kaj pricam.
    Bom Chicka WahWah

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    SE w800, HTC HD2
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.352
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Martin Mystere Pregledaj post
    Samo da mi je znati zasto je bitno to sto je na telefonu kamera od 8 Mpix umesto 5 Mpix kad svi znamo da te slike nisu ni priblizno po kvalitetu slikama slikanim sa neke "normalne" kamere.
    A i vecina ljudi, koja zna sta radi i sa kamerama uglavnom slika sa 3,2-5 Mpix, veoma retko neko predje na vecu rezoluciju.
    Neda mi se sad ulaziti u one priče "ak hoćeš dobru sliku nosi okolo fotoaparat" Činjenica je da je kamera na evou bolja od one na hd2 i samo sam to i želio reći...

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .El Nino. Pregledaj post
    HD2 je neusporedivo bolji telefon od N86.
    To nikad nije ni bilo sporno, i to ne samo od N86, vec po meni i od njihovih "perjanica" - N97 i N900

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neda mi se sad ulaziti u one priče "ak hoćeš dobru sliku nosi okolo fotoaparat" Činjenica je da je kamera na evou bolja od one na hd2 i samo sam to i želio reći...
    To sto na EVO ima vise Mpix ne mora da znaci i da je kvalitet slike na njemu bolji, tako da se za sada ne moze sa sigurnoscu tvrditi da je kamera na EVO stvarno bolja.

+ Odgovori na temu
Stranica 28 od 47 PrvaPrva ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 38 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Komentari, rasprava... na temu 'Slike forumaša'
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 721
    Posljednji post: 30-07-2007, 10:39
  2. PRISON BREAK (zakon braće) - komentari, rasprava...
    By wildbabe in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 28-01-2007, 22:25
  3. SLVR L7 pitanja i komentari
    By jankec in forum Motorola
    Odgovora: 33
    Posljednji post: 31-05-2006, 01:13
  4. x6x flash patches - Komentari i pitanja
    By //Wild-Boy\\ in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-01-2006, 23:38
  5. Odgovora: 37