Pa evo moja iskustva nakon mjesec dana.
Kupio sam ga i dosao je sa 1.48 WWE EastEurope...koristio ga kao takvog točno mjesec dana, 10tak aplikacija, customization-a , 5 igri, wallpaperi, pjesme i slično, često prčkao, slao poruke, zvao. U tom periodu smrznuo se 2-3 puta da sam morao vadit bateriju i to samo dok sam prčkao, nikad u pozivu ili poruci.
4-5 puta mi se dogodilo da poruka "zapne" u OUTBOX-u, što znači da sam morao resetirat mob i ponovo poslat poruku i tada bi sve poruke otišle iz outbox-a. Nakon mjesec dana u odnosu na prvi dan mi se činio 15%-20% sporiji u navigaciji, otvaranju i zatvaranju...jednostavno sam perfekcionist i želim uvijek bolje...ali sam htio biti što duže na originalu.
Danas, sam sve obrisao i stavio novi čisti 1.66WWE EastEurope.
Prvi prvi dojam, odma nakon 2min, mi se činio nekako bugovit, spor. Ulazi i izlazi iz menia u menu brzo, ali dijelovi menija nekad fale, kao da nije još sjeo...tj "odmorio" se od instaliranja

Ulglavnom, nakon mukotrpnog instaliranja i resetiranja nekih 7-8 programa i par igri, wall-a i izgleda, kontakata i shortcuta. Kada sam ga postavio točno kako sam htio, onda sam išao i prolazio preko njega na sve strane i činio mi se puno bolji... Tj sada sam zadovoljan, ali da li ce to biti kratko ili dugo ćemo vidjeti...uglavnom se glatko ide. Neke glavne promjene u odnosu na 1.48 su:
-kada uđem u SMS odma čim kliknem da tipkam poruku mogu odma tipkati, nemoram čekati load-anje svih (200tinjak) poruka
-
melodija kod paljenja mobitela 
-neki sitni vizualni dodaci
E sad, moj daljni plan je nakon tjedan dana (dovoljno da se poigram i vidim kako diše 1.66) mislim staviti jedan kuhani rom, koji promatram već par tjedana kako se razvija na XDA. Artemis v7.0 ću staviti. Baziran je na stock-u ali stabilan, brz, pouzdan te ima novi 6.5.5 os. Vidjet ćemo

Bookmarks