Dali neko zna koji program za čitanje stripova na mobitelu?
možeš ga s ugrađenim adobe readerom čitat, samo da ti strip bude u .pdf formatu.
imam pitanje za hek-a ali i za ostale;
postoji li koja mogućnost da prevedem ROM na hrvatski? ako postoji kako?
jako je teško, ne znam jeli uopće izvedivo prevest rom (baš da sam editiraš .mui fajlove) sa engleskog na hrvatski
ALI čuo sam da je svojedobno bio rom za hd na hrvatskom (official vipov ako se ne varam) ...e ako bi se dokopao tog roma onda bi skuhao rom na hrvatskom vrlo brzo... kad dumpash rom onda ti on odma odvoji lang fajlove u posebne foldere tako da ih samo zamijeniš sa onim engleskim i to je to , jer "core" programa je uvijek isti...
p.s. dobar avatar![]()
Kako se moze namjestiti da javlja kada stigne mail? Mob. mi je na njem. pa k... ne kuzim. I da li se moze chatati na fejsu? To nisam uspio naci, a znam da ajfon ima tu opciju. Hvala.
Evo, probao danas sinkronizirati Myphone, ali stalno javlja neku gresku...
Zadnji uredio Lunatik : 12-03-2010 u 18:14
Za koji servis trebaš push mail?
Face aplikacija koje podržavaju face chat ima dosta, nisam isprobao.
Ima li kakav program za HTC-HD2 u stilu "MobilEdit" da se mogu na kompu pisat sms i ostale stvari u biti neki Menager program koji bi se instal. na kompu
pozdrav
Imam jedan "problem". stavio sam slike neke dobre kvalitete 800x480 u folder wallpaperi i kad postavim neku od tih slika na wall kvaliteta im opadne za 40tak posto tj nisu onako bistre kao kad ih gledam u galeriji. ima li nacina da budu skroz bistre te slike na wallu?
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
bok, jel zna netko gdje se može kupit LCD, digitizer sam nasao na ebay-u, al lcd-a nema nigdje???
Evo otišao mi sad lcd na mobitelu.Dali se to nekome događalo?
Pop....t ću.Sutra zovem agram pa da vidim šta će mi reći.
Katastrofa.
Nikad mi nije pao, nema ni najmanje ogrebotine na njemu.
prvi puta cujem da je nekome otiso lcd.dali je to HD1 ili HD2?Odi u servis pa napisi iskustva.Sretno!
Ako možeš stavi sliku.
Kažeš da je staklo puklo dolje, oko tipki, bez vanjskog utjecaja?
Vi koji ste kupili u vipu mobitel, jel vam piše igdje (u jamstvenom listu) odredba o tome koliko dana moze mob biti na servisu prije no što nam moraju dati novi uređaj. Malo sam listao jamstveni list koji je katastrofalan i pun grešaka i nigdje nisam vidio odredbu o tome nakon koliko dana imamo pravo na novi uređaj ako ne bude popravljen.
Ms je još jednom potvrdio (direktno ovaj put) da neće biti upgrade na wp7s za hd2. Razlog - hd2 ima 5 hw tipki, a wp7s uredaju moraju imati 3 tipke.
Vanjsko staklo je u redu. Na samom početku vidljivog dijela LCD vidi se mala crtica tj puknuće.Evo slika.
http://slike.hr/slike/lcd_9b0b1.jpg.html
Ma baš sam pitao prijatelja on servisira mobitele pa on kaže da je nemoguće da tako pukne bez nekog vanjskog uticaja.Meni je isto sumnjivo,ali meni on nije niti jednom pao,nema ni najmanju ogrebotinu.
Zadnji uredio bestija2 : 16-03-2010 u 02:17
Eto upucao sam navedeni program sa Topografskim kartama TK-25 ma kako dobro radi ,savrsenstvo Gps se ukljucuje u par sekundi idealno za planinarenje tj.ocitati poziciju i napraviti geofotku
@Lunatik
Imaš u uređaju win live program, pa tamo podesi.
@bestija2
Baš mi je žao što ti se to desilo, nadam se da ćeš nekako riješiti problem.
@Iuris
U garantnom listu, ako se dobro sječam, ne piše ništa korisno, samo hrpetina odredaba u suprotnosti s ZOO-om. Dakle trebaju popraviti u razumnom roku, koji nije definiran (prema odredbama ZOO-a).
Podesio sam da sinkronizira po prispjeću. Sad kad otvorim mail odmah sam sinkronizira i to je OK, ali ja bih htio da mi javi kad dobijem mail, kao kad dobijem SMS. Jel to izvedivo? Btw, danas mi je stigao moj Leo (ovaj je bio privremeno rjesenje). Može koji savjet za prvih par punjenja? Hvala
Uđi u win live na uređaju i uđi u opcije. Pod točkom 3. imaš sync frequency. Stavi: as items arive u prvo polje i always u drugo i to je to.
I naravno, moraš uvijek imati aktivnu konekciju na net.
Sretno s baterijom![]()
U jamstvenom listu ima jedna odredba koja kaže da ako uređaj ne bude popravljen u roku 10 dana, da ce se onda jamstveni rok produljiti za vrijeme provedeno na servisu što je apsolutni nonsens, jer se jamstveni rok uvijek produljuje za ono vrijeme za koje smo lišeni uporabe svog uređaja.
Ima i odredba koja kaže da pratimo htc stranice o izmjenama jamstva i u nijednom jamstvu za ostatak europe nisam uspio naci odredbu o tih 10 dana kao što kod nas piše. To mi je full sumnjivo i mislim da cu kontaktirat htc da mi razjasne.
btw: jel mogu kako blokirati određene brojeve da kad me zovu da sam im nedostupan ili im javlja da mi je zgasen mob?
Na to sam i mislio kada sam napisao da ima odredaba u suprotnosti s ZOO-om. Po ZOO-u se jamstvo uvijek produžuje za onoliko za koliko je uređaj u servisu, osim kada su dužni dati novi uređaj ili kada se zamjeni bitan dio u uređaju, a tada garancija teče iznova.
To ti je ono ko kad ti teta u dućanu kaže: "Hvala i dođite nam opet"
Evo mogu ti ja napisati što će ti odgovoriti:
Pošalji, baš me zanima što će ti odgovoriti i što je najbitnije tko će odgovoriti (hint: pogledaj što ti piše koja je firma uvoznik za naš hd2).Code:Poštovani xxx Vrlo nam je drago da ste nas kontaktirali Hrpa besmislenih fraza i gluposti i još malo toga HTC-u je vrlo bitno Vaše mišljene. Ako imate bilo kakvih problema javite se opet.
Mislim da nije blesavo slati takve upite, tek toliko da se vidi način na koji posluju. A i moraju nešto odgovoriti, ponekad je zabavno to čitati.
Možeš. Ima x programa za to: pocket call bouncer. itd...
Jedno pitanje, otkad sam presao na 1.66 ROM telefon recimo nakon punjenja ili spajanja na komp, pocinje zastajkivati tj. usporava se njegov rad npr. scrollanje vise nije glatko nego kao da zapinje po ekranu, al onda se nakon nekih 5-10 min sve vrati u normalu. Jel ima tko kakvu ideju kak bi mogao to rijesit?
Bookmarks